Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

electro, 25 Lip 2009, 18:01

niewiem czy chciales byc smieszny ale najwidoczniej masz dziwne poczucie humoru albo .... - niechce zaczynac dyskusji typowych dla tego forum a prowadzonych przez ludzi ktorym czegos w zyciu ( albo glowie ) brakuje

niestety - zostalo potwierdzone wlasnie przed chwila ze massa wlasnie jest operowany - uszkodzenie oka oraz czaszki - mozliwe ze to koniec jego sezonu ( oby nie kariery ) - ale i tak moglo byc duzo gorzej ( wizjer niewytrzymalby uderzenia, niewytrzymalby go takze kask gdyby element nieuderzyl plasko szeroka strona )

->electro

krew i smierc podnieca tlum jak byki biegaja po hiszpanskich miastach... Skoro nie masz pojecia o sporcie to sie nie odzywaj.

A co do Kubicy (jestem fanem jego talentu), ale to co on wygaduje... Zawsze zwala wine na kogos, na cos, a to samochod zly, zla taktyka, zolta flaga, zablokowali mnie itd itd

Jeszcze nie slyszalem 'od Kubicy' popelnilem blad, zle jechalem...

Ciagle na cos zwala, niestety taki mialczek z niego...

dla mnie wystarczylo popatrzec na kask zeby wiedziec jak silne bylo uderzenie na glowe takze z amatorami nie zamierzam na ten temat dyskutowac, widzialem wiecej ofiar wypadkow komunikacyjnych niz wy mieliscie zmazów nocnych 'sportowcy'....

kolizje sa miedzy innymi wypadkowa trudnosci toru i szybkosci na torze, a ta musi byc duza zeby sie gawiedzi podobalo wiec kolko sie zamyka, wypadki i smierc jest w to wpisana i wcale nie gina slabsi kierowcy tylko czesto jest to kwestia przypadku...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro

>kolizje sa miedzy innymi wypadkowa trudnosci toru i szybkosci na torze, a ta musi byc duza zeby sie

>gawiedzi podobalo wiec kolko sie zamyka, wypadki i smierc jest w to wpisana i wcale nie gina slabsi

>kierowcy tylko czesto jest to kwestia przypadku...

to co w koncu gawiedzi sie podoba szybka jazda po trudnym torze czy krew i smierc ?? - bo jakos sie niemozesz zdecydowac albo chcesz sie wypowiedziec niemajac nic sensownego do powiedzenia ( w takim razie sugeruje znalezienia tematu ktory Cie interesuje i wypowiadanie sie tam ) - rozumiemy jestes lekarzem i smierc i krew niesa Ci obce ( a moze niewiele dla Ciebie znacza ) - jestes "COOL"

electro poniekąd ma racje. Zawsze to jakaś odmiana od "monotonii" tego typu imprez, jest o czym opowiadać, jest temat dla prasy, portali i dyskusji na forum. Dobre wiadomości to złe wiadomości. Pamiętam jak znajomi zaangażowani w wyścigi na wodzie podczas tychże na Malcie w Poznaniu mówili że dla widzów największa frajda jest wtedy jak ktoś się poskłada.

Gość

(Konto usunięte)

...dla mnie wystarczylo popatrzec na kask zeby wiedziec jak silne bylo uderzenie na glowe takze z amatorami nie zamierzam na ten temat dyskutowac...

nieudacznik lekarz&fizyk amator...stąd te uderzenia piorunującej głupoty

P.S.

- Lekarz popatrzył na mnie i zapytał czy nie mam w domu łazienki. Pytał, dlaczego mam takie brudne nogi. Nikt nie zrobił mi obdukcji - opowiada dalej 19-latka.

Dyrekcja szpitala broni lekarza: 'W dzisiejszych czasach niekoniecznie trzeba zamazywać ślady gwałtu podczas mycia".

- Pacjentka musiała rzeczywiście być brudna, bo lekarz wpisał taką uwagę w jej kartę - mówi dziennikowi Beata Bober, dyrektor szpitala. - Co do obdukcji, poszkodowana mogła jechać do zakładu medycyny sądowej [odległego o 6 km - red.], a jeśli chce sobie zrobić testy na HIV, może jechać do szpitala Biegańskiego [10 km dalej - red.] - dodaje dyrektor.

Czegóż się po takiej "natchnionej" nacji spodziewać.

Gość

(Konto usunięte)

...Dobre wiadomości to złe wiadomości...

To motto dziennikarzy faktów...i ich wiernych czytaczy.

...Pamiętam jak znajomi zaangażowani w wyścigi na wodzie podczas tychże na Malcie w Poznaniu mówili że dla widzów największa frajda jest wtedy jak ktoś się poskłada...

Oszczędź nam opowieści/zwierzeń kumpli z klatki w kamienicy, a broń cię panie Boże spod budki z piwem ulubionym :)

Doctor Mario wczoraj dumnie obwieścił światu, że BMW dotknęło już dna i właśnie się odbiło...

Fajnie, tylko chyba nie w tą stronę.

A co do urwanego elementu z poprzedzającego bolidu, który uderza w samochód z tyłu...

Spróbujcie wyrzucić cokolwiek z jadącego auta, żeby poleciało w kierunku przeciwnym do kierunku jazdy, odbijając się przy tym ileś razy od nawierzchni i to przez kilka sekund. Barichello musiałby rzucić tą rurą i to chyba z helikoptera, żeby trafić w nadjeżdżające kilka sekund później Ferrari. Bardziej prawdopodobne jest, że to coś już leżało na torze dużo wcześniej i bolid BrawnGP po prostu na to najechał i wyrzucając spod własnych kół "przypadkiem" nadał temu taką a nie inną prędkość i trajektorię lotu.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

jacch, 25 Lip 2009, 22:01

>Oszczędź nam opowieści/zwierzeń kumpli z klatki w kamienicy, a broń cię panie Boże spod budki z

>piwem ulubionym :)

Dwie sprawy:

- misiu - żeś pojechał Jarosławem, bardzo mi przykro że poza dwoma powyższymi przypadkami inne sytuacje są dla Ciebie abstrakcją. Pocieszę Cię - możliwości jest dużo więcej.

- "broń cię panie Boże" - Panie Boże jakcik tak przy okazji. Popytaj po familoku - może ktoś ma podręcznik do gramatyki, się poduczysz to i może kumpli gdzie indziej też podłapiesz.

Hamilton drugi raz z rzędu pokazał klasę i kto tu (jeszcze) rządzi.

BMW bez zmian, także i bez komentarza.

Alonso fantastyczne kwalifikacje, rewelacyjny start, praktycznie pewne podium na mecie i...

i wszystko psu w dupę przez błąd mechaników, który dodatkowo będzie kosztował cały zespół Renault wykluczenie z najbliższego GP.

No i w końcu zniknął głupawy uśmieszek z gęby Buttona oraz Barichello, bo już rzygać się chciało na ich widok.

Jeszcze tylko mogliby wreszcie wymienić naszych komentatorów i już będzie całkiem cacy...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.