Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A McLaren zly?? Czemu do Ferrari Kubice? Spytajcie Foxbata jakie te czerrwone taksowki sa awaryjne... Prawie cwierc wieku nie zdobyly tytulu, co bedzie jesli podczas Kadencji Kubicy przypadnie kolejne cwiercwiecze bez wygranych?

Vettel nie wyprzedzal tylko zdublowal Lotusa ktory byl na tyle wolny ze Virgin Racing i HRT wyprzedzaly go bez problemu. Ciekawe czy jakby Kubica utknal podczac zoltej flagi za takim Lotusem wolniejszym o kilka ladnych sekund to czy ktos mialby watpliwosci czy kara za wyprzedzanie sie nalezy:)

Btw Jak Webber staranowal Hamiltona i zepsul mu wyscig to kary nikt sie nie domagal...

Petrov nie mial zadnych szans na wyprzedzenie Hamiltona, jedyne co mogl zrobic to wjechac w McLarena na dohamowaniu.

Tench

Byłeś w kuchni zobaczyć czy cię tam nie ma?Z tą twoją antypolską fobią jesteś nie do zniesienia.

..jeszcze ten pożal się boże twój obiektywizm.Pomijam doświadczenie i dość poważny wiek.

Tech

"polaka"

- ogarnij się - Polaka!!!

chyba Cię Pani w gimnazjum nauczyła????

JAK NIE - TO SPIE.... DO BUDY - BO TU DOROŚLI ROZMAWIAJĄ...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Ja się nie ośmieszam - Tylko Ty nie znasz zasad pisania na polskim forum...

jak chcesz u nas pisać - to do książek...

a co do Kubicy -

to U NAS NA POŁUDNIU - z tego co słyszałem w święta -

- kategoryczna większość okazuje szacunek i podziwia, że młody chłopak dał radę

po kartingach i innych takich wejść do F1...

- następcy MILE widziani...

ale Donaldinio jakoś nie buduje na torów,

tylko Rychowi dał wypłatę za miesiąc na Florydzie...

achhh - ajkie było krygowania Drzewka - "ja nie chcę = aj nie wezmę...

tylko jakoś te zety wpłynęły na konto - sam nie wiem dlaczego..."

no cóż - Rysio ma pryszczatych Peowców za półgłówków...

ciekawe dlaczego - tak często ma rację i wszystko mu wychodzi???

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Podobno panowie na BBC rozpływali się podczas wyścigu nad talentem... Kubicy wróżąc mu mistrzostwo świata:) hmmm... chyba specjaliści "dzieciaka" jednak chyba nieco odbiegają od uznanych autorytetów:)

wracajac do gdybania i tego co by było gdyby - ostatnio wpadłem na wydaje mi sie ciekawy pomysł ( chociaz w niektorych miejscach niemozliwy do zaimplementowania ) - co by było jakby umiejscowienie garazy i przejazdu było zrobione w taki sposob aby niebiegło rownolegle do toru i dawało pewnego rodzaju skrot przez co zjazd do alei serwisowej niebylby obarczony wielka strata na czasie albo nawet praktycznym brakiem strat ( strata zawsze wystapi z powodu wolniejszego kolka wyjazdowego na niedogrzanych oponach )??? - wydaje mi się że takie rozwiązanie wpłyneło by dość pozytywnie na F1 - co o tym sądzicie ?

a ja proponuje wprowadzic losowo otwierane bramki numer 1,2 i 3, zaleznie do ktorej w danym momencie by wjechal kierowca, skracajace lub wydluzajace dystans oraz dodatkowo bramke ZONK... ROTFL...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Seba78, 6 Kwi 2010, 08:07

>Podobno panowie na BBC rozpływali się podczas wyścigu nad talentem... Kubicy wróżąc mu mistrzostwo

>świata:) hmmm... chyba specjaliści "dzieciaka" jednak chyba nieco odbiegają od uznanych

>autorytetów:)

Podobno:) nawet jesli to panowie z BBC to jakas wyrocznia czy co?

Gdzie o tym przeczytales? Na onecie? Podczas ktorego GP? Bo ogladalem Bahrajn podczas pobytu na wyspach i jakos nikt sie nie rozplywal nad Kubica...

dokladnie! Kubica to jest leszcz jeden, pochodzi z kraju o ogromnych tradycjach wyscigowych, zawsze mial z gorki, zawsze mial najlepszy sprzet, byl prowadzony za raczke i otoczony najlepsza opieka!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Seba78

Zapewne masz na myśli ten komentarz:

"Talking of Renault, Robert Kubica delivered another great performance and reminded us that he remains world championship material - if Renault can regain their form or he moves to say Ferrari.'

Bez dobrej maszyny,tzn.przyszykowanej na najwyższym poziomie nie ma co marzyć o wygranej,aczkolwiek obecny pojazd może Kubicy zapewnić miejsce na podium.

Jest on stabilnym kierowcą ,z dość regularnymi wynikami,o ile bolid będzie nadal bezawaryjny,to kto wie?

Oklaski dla mechaników Hamiltona,maszyna spisywała sie niesamowicie.

Kubica w najlepszym bolidzie napewno bedzie mistrzem swiata, tak samo jak Button, prawie Massa. Nawet Barichello bylby mistrzem swiata gdyby nie jezdzil z Schumacherem.

Chcialbym zobaczyc obecna stawke w seri A1, tylko setupy bolidow tez bym dal wszystkim jednakowe...

Szumacher? to jest ten gosc ze srodka stawki? Szumacher mial szczescie trafic na posuche w wyscigach... bo az do czasu pojawienia sie Alonso to mial niezle... Jakos jak jezdzil Prost, Senna nawet Hill to nie byl taki killer... Mial dominujace auto i kelnerow za przeciwnikow... Co Mercedes mu naobiecywal? A teraz czas sie obudzic...

Gdzies przeczytalem ze czas wyleczyc sie z kompleksu sukcesow Schumachera:)

Co Cie foxbat boli ze jemu sie udalo? Jego wina ze przez 7 sezonow w ktorych zdobyl tytul nie bylo lepszego kierowcy/bolidu w stawce? Dlaczego innym nie udalo sie to samo?

Co do Senny to bez najlepszych silnikow Renault tez byl 4 i to za Schumacherem..

Tench, 5 Kwi 2010, 20:43

>Tak i drugie 25 sekund za zygzaka przed meta!!!11 Bo zygzaka mozna raz a on z 2 razy zrobil...

Tech nie kompromituj się mocniej, chodzi o niedozwoloną obronę przez wielokrotne zmiany kierunku jazdy, Kiedyś dotrze?

po raz kolejny jak ktoś się wypowiada to niech przynajmniej wie co cytuje i dlaczego

na osiagnieciach schumacher'a cieniem kladzie się wiele jego zagrywek i dlatego niejest lubiany - nie dlatego że ktoś mu zazdrości

Seba78, 6 Kwi 2010, 16:10

>Tech, Wieloletni komentator f1 z BBC z pewnością jest większym autorytetem w F1 niż jakiś mityczny

>małoletni oszczymur z zadupiastego forum nie liczącego się jako baza wiedzy.

Ktory i gdzie podczas jakiego gp, w jakich okolicznosciach? Twierdzil ze Kubica jest najlepszy czy ze zostanie mistrzem jesli bedzie mail dobry bolid? Slyszales na wlasne uszy czy opierasz swoja teze na tym podobno? Poszukaj Co wielokrotni komentatorzy twierdza o talencie Vettela czy chocby Hamiltona...

Cles

proponuje sprawdzic w slowniku znacznie slowa sarkazm....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.