Skocz do zawartości
IGNORED

Budżetowa integra Q-AUDIO (Darkul)

wildGuar

Rekomendowane odpowiedzi

Przy grzybowskiej za cafe cultura to jest tam gdzie wulkanizacja. Jego wyrobow nie widzialem ale takie ceny otrzymalem. Mysle, ze wytoczenie galki to nie jest jakas wielka filozofia. Jest to starszy czlowiek, mysle, ze przy tej maszynie spedzil wiekszosc swojego zycia wiec wie co mowi:)

Dyskusja nie jest na "stereo" więc sobie pozwolę...

Co kogo obchodzi jaką ma sytuację finansową D. Sam do niej doprowadził! Swoim kretyńskim podejściem do klienta! Traktuje nas klientów jak barany do golenia, obiecuje złote góry i g. z tego wychodzi.

Doman dał za swoje czerwone cudo tyle ile ja za końcówkę Ushera R 1.5 ! Obudowę ma gorszą niż przedmiotowy klocek 1200pln.... i wcale nie jestem przekonany, że dużo lepiej gra.

I nie piszcie mi, że wszystko w tym jest ok, bo nie jest!

Facet ma wiedzę, ale daleko mu do uczciwości.

Moja sprawa prawie się skończyła tylko dlatego, że wywołałem temat na forum i byłem nieustępliwy. To, że ludzie pokroju Domana i innych są mniej ode mnie zdecydowani nie oznacza, że trzeba ich zwodzić i oszukiwać!

Emesze

Przez twoje kretynskie zachowanie jest kilka watkow i przez swoje kretynskie zachowanie ja ponioslem strate w postaci nieodebranego przez ciebie preampa... ale ja to przezyje poniewaz preamp jest na tyle dobry i estetycznie wykonany ze pojdzie sobie dalej...

Tak po za tym...

Doman byl zadowolony z koloru obudowy.... inaczej by klocka nawet nieodebral.

Natomiast zmienil zdanie i zdecydowal ze przerobimy komplet na kolor czarny i zmienimy galkologie i podkrecimy sound.

I do k**wy nedzy.., jak ktos klocka nie sluchal po po jaka cholere sie wypowiada na temat brzmienia takiego urzadzenia... normalne dla tego forum...

sprzet jest taki ataki i w ogole..ale tak naprawde to ja go niesluchalem....

Od pewnego momentu robienia preampa doszedlem do wniosku ze gosciu zawsze nja wszystko bedziesz nazekal.... taki rodzaj arcyupierdliwego nabywcy kwasnych jablek... wiec po co sie meczyc.

Darek o czym Ty piszesz? Rok czekam chlopie. Innych szlak trafia po miesiacu. Ja mam dosyc. Po co te dyrdymaly i to zwodzenie. Ze blacha do polowy pomalowana ze farby nie ma ze motip taki albo sraki.....Powiem szczerze - masz zrobic jak bozia przykazala i tyle. Bo jestem frajerem ale do pewnych granic....dobrze ze mam tego zlotego, bo chociaz wiem jak to powinno grac. Ty skladasz ja place. A kolor - jakbym wiedzial ze farba od razu zlezie nigdy bym tego badziewia nie chcial. W sumie najlepsze tam sa gniazdka bo sam kupilem - najdrozsze jakie byly. Ja czekam na klocki - i maja wygladac tak jak obiecales. Bo za plastykowe galki tyle sie nie placi sry. I tak jest dobrze bo jak pierwszego dnia mi sie zapalilo to chcialem to z 3 pietra z okna wypierdo.......tyle w tym temacie. Zastanow sie. A Emeszowi to sie przeprosiny naleza bo chlopina i tak jest mily.

Michal

>>Przez twoje kretynskie zachowanie jest kilka watkow i przez swoje kretynskie zachowanie ja ponioslem strate w postaci nieodebranego przez ciebie preampa... ale ja to przezyje poniewaz preamp jest na tyle dobry i estetycznie wykonany ze pojdzie sobie dalej

darkul jesli nie dostarczyles tego co bylo umuwione to sie nie dziw zachowaniu emsze,

jak narazie to twoje wulgarne i po za jaka kolwiek krytyka sa wypowiedzi.

Musisz brac to pod uwage ze na forum bywaja mlodzi ludzie ktozy czytaja i sie ucza.

Ja na twoim miejscu zwina bym pod siebie ogon przeprosil i jesli jest mozliwosc oddal jak najszybciej kase.

Jakos nigdy nie zauwazylem zebys prezeprosil powiedzial -sorry moja wina zawalilem ,nie wyrabiam.

Nie rozwazam tutaj czy za wzmak ww to duzo czy malo .Kupiec zgodzil sie na taka cene i nie ma co tu psioczyc i wywlekac na forum dlatego wiec nie rozumie wogule zasadnosci umiesczania tego na forum.

Jesli dzwiek ,wyglad odpowada to po co pytac -nalezy sie cieszczyc i sluchac.

Jesli nie odpowiada trzeba bylo przed zakupem sie zastanowic teraz to juz musztarda po obiedzie.

Wzmak dzielony Domana ok 9kzł + podatek dochodowy 19% = 10710 pln + 22% VAT = 130662pln no i gdyby to poszło przez dystrybutora to + no liczmy tylko 35% prowizji to jest 1763937 + jeszcze VAT od wartości prowizji dystrybutora...

Z takim cenowo sprzętem trzeba to porównywać....!

Jeśli się mylę to poprawcie

Kurcze, nawet przed Świetami to wałkujecie.....D. to człek bez honoru, grama słowności i uczciwości, wybielający siebie przy kazdej okazji, nie znający słowa przepraszam, szkoda nerwów, niektórzy się nie zmieniają, wystarczy ich ignorować i tak skończą marnie.....życie ich nauczy.....

Sorry, że tak dosadnie, ale naprawdę nie ma sensu non stop tego roztrząsać :(

Wesołych Świąt

tdrozd

Zgadzam się z Tobą, tylko jedną rzecz sprostuję.

Kupujący wg opisu D. zamawia super hiper mega wypasa, spokojnie konkurujacego ze sprzętm 5-6 razy droższym super wykonany, dopracowany z mega wypasionymi częściami w środku itd i za to ZADOWOLONY płaci!!!

A później jest niestety "trochę" inaczej... I DLATEGO TO ROZGORYCZENIE. Nie moje akurat, bo mój zarzut głównie dotyczył czego innego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.