Skocz do zawartości
IGNORED

Subwoofer i ekran projekcyjny, pomocy

negator

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, to mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość ;] Zakupiłem już kilka elementów do mojego kina domowego (pokój 6x4=24m2), ale potrzebuję jeszcze 2 elementów: subwoofer i ekran projekcyjny. W tej chwili posiadam projektor BenQ PE 5120, kolumny M-Audio HTS 700 oraz amplituner Denon AVR-1706. Wiem, że to sprzęt dla początkującego, ale tylko na taki mnie było stać :( Chciałbym, abyście doradzili mi jaki subwoofer do tego sprzętu w granicach 500-700 zł powinienem kupić? Drugie pytanie jest odnośnie ekranu projekcyjnego. W tej chwili rzucam obraz na ścianę (lekko brązowa) i dlatego chciałem się dowiedzieć czy lepiej kupić jakiś ekran projekcyjny, czy może pomalować ścianę na biało? Bardzo proszę o pomoc, linki mile widziane, dzięki, pozdrawiam!

https://www.audiostereo.pl/topic/23409-subwoofer-i-ekran-projekcyjny-pomocy/

Z tanich subów to Koda Sw-1000. Poszukaj na Allegro.

Pozdrawiam.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Dzięki, a co poradzicie na temat ekranu? Czytałem już chyba wszystkie tematy z tego forum o ekranach, ale wciąż nie wiem czy lepiej inwestować w rozwijany ekran czy też po prostu pomalować ścianę na biało :| Pomóżcie proszę.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.