Skocz do zawartości
IGNORED

Co myślicie o Electrocompaniet ECI2

Bimbol

Rekomendowane odpowiedzi

galothrone, hmm piszesz tu dosc smiale recenzje. Mam nadzieje, ze są przede wszystkim poparte odsłuchami w wielu konfiguracjach.

Kiedys tez slyszalem taką piłe tarczową i piaskarke w wykonaniu proac 125 w konfiguracji z csa 8. A i tak nie smiem mowic ze to slabe kolumny, ani ze slaby wzmak.

=> tomecz

Oczywiście, że słuchałem tego ustrojstwa w BARDZO wielu konfiguracjach. Dość często odwiedzam salon w którym kiedyś pracowałem, i słucham sobie różnych rzeczy... komplet Gryphona (CD+AMP) stoi sobie tam już dobrych kilka miesięcy i pies z kulawą nogą się nawet nim nie zinteresował. Poza tym cena tego czegoś jest zwyczajnie wulgarna.

>galothron

Jeżeli myślisz, że okraszanie Twoich opinii słówami typu gów.., ścier.., etc. wzmacnia ich siłę i powoduje że brzmią bardziej przekonywująco, to się grubo mylisz. Powinieneś wiedzieć, że w 9 na 10 rozmówców coś takiego w wykonaniu profesjonalisty budzi głęboki niesmak, bez względu na to czy zgadzają sie z jego opinią czy nie, choć przeważnie nigdy tego nie okazują. Używanie podwórkowego języka przez ludzi zajmujących się w Polsce zawodowo budową i sprzedażą audio lub mających takie ambicje to niestety rzecz nagminna i muszę przyznać, dość irytująca.

Ha, zauważyłem, ze wśród sprzedawców chyba najpopularniejszym słowem jest "zamulony". A konkretnie zamulone są klocki firm sprzedawanych przez inne sklepy. Słownictwo doprawdy ubogie. W sumie sprzęt mozna podzielić na świetne brzmienie i zamulony. To taka obserwacja ogólna na temat niektórych profesjonalistów. Co nie znaczy że wszystkich.

=> Pawiowy

No to zajebiscie. Zdecydowanie za daleko ale dzieki za oferte.

Wlasnie znalazlem goscia ktory ma to ustrojstwo 50 km od Gdanska.

W sobote jeszcze pojde posluchac Baltlaba Epoca- zobaczymy co ten wzmak wart. W Hi-Fi i muzyka go zachwalali ale ja kilka razy naciolem sie na ich recenzjach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.