Skocz do zawartości
IGNORED

Cd do 6-7kzł

emesze2

Rekomendowane odpowiedzi

Na nowe CD to uważaj bo chyba już nikt tego nie produkuje, chyba że z bebechami od DVD minus tor video. Ktoś tu ostatnio opisywał jakieś audiofilskie CD posiadające nawet (nie wyjęty) tor wizyjny tyle że bez gniazd na tylnej ściance. Już lepiej kupić stereofoniczne SACD przynajmniej jest pewniość że dostaniemy nowoczesną konstrukcję, będziemy mogli się cieszyć audifilskimi płytkami SACD i za rok ktos to od nas odkupi, a CD nawet juz nie skupuja w komisach.

zyzio - W czym tkwi Twój problem , bo BRODA pisze jako BRODA , a może Ty chcesz zatuszować swój drugi nick Soundtrack ?

emesze - Bardzo dobry wybór , sam jeszcze niedawno posiadałem tego Krella i byłem bardzo zadowolony z dzwięku , trochę mniej z mechaniki :)

emesze2

Problemy jakie moga sie tutaj pojawic to servo-mechanizm.Będzie to wyglądało jakby laser był uszkodzony choć emisję będzie miał poprawna. Nie będzie czytał płyt, będzie skał po scieżkach w tracie odtwarzania utworów.

Oczywiście zawsze mogą sie pojawić dodatkowe problemy mechaniczne z zębatkami i paskami ze wzgledu na wiek i wyesploatowanie urzadzenia.Zębatki mozna wyprosić bezpośrednio w Krellu (bardzo miły Pan) niestety nazwiska nie pamietam, a pasek od szuflady jest do dostania u nas na rynku.

pozdrawiam

emesze2

Po Krellu to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dzielony CEC....

No Piotr, nie wiedziałem, że się oficjalnie pochwalisz na forum dlaczego porzuciłeś Krella.....

Moja Wadia też w końcu została wystawiona na sprzedaż.....

A w domu gra: 51XZ+DX71mkII :-)

zdezintegrowany_3PO zobacz co Panowie mówią

51XZ już masz, nie myślałeś o DX71mkII ????

Zastanawiam się czy faktycznie różnica jest warta tej ceny.

Jakby mógł ktoś oświecić mnie i powiedzieć jakie to przetworniki siedzą w 51XZ a jakie są w DX71mkII ????

To tak pytam się z ciekawości.

jodel, 17 Sty 2006, 10:40

>zdezintegrowany_3PO zobacz co Panowie mówią

>51XZ już masz, nie myślałeś o DX71mkII ????

>

>Zastanawiam się czy faktycznie różnica jest warta tej ceny.

>Jakby mógł ktoś oświecić mnie i powiedzieć jakie to przetworniki siedzą w 51XZ a jakie są w DX71mkII

>????

>To tak pytam się z ciekawości.

Wszystko się wyjaśni we czwartek zapraszam:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.