Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki biegania

MarfackiB

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem taki wynalazek : iRiver H10 do słuchania muzyki z formatu MP3. Kupiłem to miedzy innymi aby nie roztawać się z muzyką w czasie biegów, pobytu na plaży , jazdy pociągiem itd. Przy słuchaniu statycznym muzyki zadowalający dźwięk oferuję słuchawki Sennhaiser PX-200, ale przy bieganiu klapa (zsuwają się). Może ktoś biega i ma doświadczenie ze słuchawkami "biegowymi" i coś mi doradzi. Moje typy jako słuchwki do biegania to SONY MDR EX 81 lub 71. Ale jestem ciekaw czy 71 nie będą wypadały z uszu, a może lepiej kupić 81 z tymi pałąkami na uszy.

Nie wiem czy lepiej temat by nie nadawał sie do bocznicy, bo mieszać MP3 z sprzętem audiofilskim to plagiat. hihihihi. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/23558-s%C5%82uchawki-biegania/

>MarfackiB, 2 Sty 2006, 12:23

>Nie wiem czy lepiej temat by nie nadawał sie do bocznicy, bo mieszać MP3 z sprzętem audiofilskim to

>plagiat. hihihihi. Pozdrawiam

Chyba nie plagiat tylko profanacja?? hihihihi

pozdrawiam również, czyli odwrotnie

Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

KOSS Porta Pro sie mocno trzymaja. Nie biegałem w nich, ale przed chwila poskakałem w domu przez 2 minuty machając głową i sie nie zsunęły. Dzieki ich unikalnemu rozwiazaniu przylegaja mocno ale nie mecza uszu poniewaz pałąk dociskany jest nie do uszu a do skroni.

Poza tym KOSS Sporta Pro chyba sa specjalnie projektowane do sportów. Maja mozliwosc prowadzenia pałąka po karku.

• 3 tygodnie później...

Witam!

Również zastanawiam się nad sprawieniem słuchawek.

Mają to być słuchawy sportowe do biegania, co oczekuje, przedewszystkim wygody aby się nie ześlizgiwyały, bo moję Technics co kupiłem za 15 zeta troszeke przy bieganiu spadały:(( Ale również muszą mieć w miare fajne brzmienie:P Słuchawki mają być MAX do 80 zeta

Mam ten oto model na oku PHILIPS HS 820 są to sportowe słuchawki ponoć z dobrym brzmieniem, posiadaczy jak tacy są prosiłbym o opinie i o porade może o inne, oczywiście muszą być sportowe takie z tymi za ucho mocowanie:)

Z górca THX za pomoc.

Lub takie Koss KSC 17

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.