Skocz do zawartości
IGNORED

Totem Mite, Staff, odsluchy, schematy

systex

Rekomendowane odpowiedzi

No u mnie juz jest pieknie...

Cofam to co napisalem wczesniej o brzmieniu. Po prawie calodniowym wygrzaniu kolumn, zaczely rozwijac skrzydla, nie bede sie rozpisywal o srednicy, gorze i dole, bo zostalo to opisane wczesniej. Powiem tylko, ze sa one warte wykonania, za tak niewielkie pieniadze mozemy miec male kolumienki o naprawde duzym brzmieniu. Goraco polecam, na pewno pograja u mnie dlugi czas.

No i kilka fotek..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-5087-100001946 1170292299_thumb.jpg

post-5087-100001947 1170292297_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

fotoarkady, 14 Maj 2006, 13:23

>a co sie stalo ze srebrnymi obwodkami przy wysokich tonach?

namor opisywał jakiś czas temu sposób na pozbycie się ich za pomocą nożyka z łamanym ostrzem, wystarczy przejrzeć wątek. A operacja polegała po prostu na zeskrobaniu tego paska.

fotoarkady, fajnie tylko to "gdzieś pomierzą" to ok 50zł/szt:(, może przy tej ilości uda sie trochę opuścić cenę. Do tego dojdzie dodatkowa paczka zbiorcza do firmy(osoby) robiącej pomiar.

Nieparowane głośniki też grają bardzo fajnie.

Wiadomo, że jeżeli oba kanały będa możliwie podobne zaowocuje to jeszcze lepsza stereofonią.

A Tonsil mistrzem świata w równości spl ponoć nie jest. Ponoć.

Jak dla mnie nie ma kłopotu mogę puścić kasę do hurtowni i kupić tam. Kasy wszyscy wpłacili po 5zł/szt więcej(pomiar) nie wiem jaka jest różnica, zakładam, że sie zmieścimy w cenie. Ktoś podawał ceny z tej hurtowni. Tak dla pewności zapytam: To są ceny brutto?

Tylko dobrze by było, żeby wszyscy się na to zgodzili.

Tu nie chodzi o wróżby:) Jak podepną im prąd to napewno obsłuża zamówienia.

Wkurza mnie totalny brak kontaktu z firmą.

Może jest na forum ktoś z Wrześni?

OK Panowie

GDN13/40/2 w Tonsilu 62,10 w hurtowni 73,20. Różnica 11,10

GDWK10/80/7 w Tonsilu 37,30 w hurtowni 42,70. Różnica 5,40

Do dopłaty za komplet 13,60(bez pomiarów)

Z góry mówię, ze nie będę się bawił w szukanie firmy/osoby, która wykona pomiar.

Tak więc głośniki raczej będą "jak leci".

Teraz osoby chętne na zakup w hurtowni proszę o stworzenie listy, żebym wiedział ile osób kupuje w hurtowni, a ile jak byc może w Tonsilu.

Prosze też o podesłanie mi jakiegoś kontaktu do tej hurtowni. Sprawę załatwiam od ręki.

Pozdrawiam

tak na szybko bo ostatnio mało mam czasu...

ja tam szczerze mówiąc wolę z fabryki Tonsila, nie z rąk drugich... po 1sze do końca nie wierzę facetowi który to nam będzie opychał, po 2gie będą pomiary. Spokojnie, może jeszcze trochę wytrwamy? daliśmy radę tyle czasu to może jeszcze ten tydzień nic nas nie zbawi...dajmy szansę. Poza tym i tak jeszcze nie macie skrzynek więc po co ten pośpiech? Czasem na prawdę warto poczekać. Oryginał to oryginał...

Ja jestem za poczekaniem....zdecydowanie

Strasznie mi przykro ale nie jestemz wrześni. Chodziło mi o to, że ja też się piszę na zamówienie. Z tonsilu lub hurtowni. Ponieważ mam skrzynki i zwrotki- brak mi głośników

.......no dobra poczekajmy jeszcze pare dni

a Zybel niech piesci te nasze obudwy:-)

z hurtownia tez warto porozmawiac co do upustu , to bylby ewentualny nasz plan B

nie pamietam kto tam podawal namiary?

Witam

Czekam z Bikozem na paczke za pobraniem z hurtowni - zamówienie z zeszłego tygodnia, dziś będę się upewniał czy poszło priorytetem - oby. Wcześniej jak rozmawiałem to pan z wrześni pytał o ilość i może przy takim zamówieniu dało by się coś urwać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.