Skocz do zawartości
IGNORED

KAiM w styczniu

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również apeluje o pozostawienie cedeków do jutra - dziś niestety nie jestem w stanie dotrzeć (przepraszam larson, ale chyba sobie poradzisz, jak widać powyżej). Poza tym jutro przychylając się do "teorii jara" powinny się ograć z systemem co powinno przynieść lepsze rezultaty prezentacji:-)

rekin -->

było bardzo ciekawie i bardzo bardzo audiofilsko :) ... szczegóły jutro :)

... póki co muszę poukładać w głowie to co słyszałem ... ale powiem Ci że ciężko będzie wytypować zwycięzcę :)

... A ciasteczka były owszem ... a nawet chłodne piwko :)

zdezintegrowany_3PO

Kurcze. Myślałem, że będzie jeden pewny wygrany, a jutro Walery przytaszczy brazylijkę i...

No właśnie i co?

Wadi słuchałem tylko dwa razy w życiu z czego raz na ostatnim AS w pokoju z tubkami. Gdzie ja byłem dzisiaj, że mnie nie było?

Uprzejmie donoszę: hasło "Audiomatus" wciąż jest aktualne. Dzięki uprzejmości Panów Producentów możliwe będą odsłuchy w KAiM; konkretny termin nie jest jeszcze ustalony. Rękę na pulsie trzymam, będę informował co i jak ;)

Panowie Kluubowicze,

Gdzieś w lutym mija rok od praktycznego założenia naszego Klubu, przedsięwzięcia tyleż potrzebnego, co i kontrowersynego. Może zrobimy w któryś lutowy wieczór spotkanie przy muzyce i świecach tylko dla klubowiczów i ich lepszych połówek (może być w sobotę). Niech nasze damy posłuchają sobie swojej muzyki, a my będziemy zmieniać płyty i podawać herbatę (herbatkę). Z rozmów klubowych wnioskuję, że naszych (męskich) płyt, to raczej nie są w stanie słuchać.

Zwracam uwagę na fakt, że klub ma istotne znaczenie społeczne (nie tylko w zakresie sprzętu audio) - scala związki małżeńskie. Od dawna są znane wyniki badań, z których wynika, że facet czasami musi uciec ze swojego domu (chośby najwspanialszego), odpocząć od tej szczęśliwości, odreagować i pobawić się całkiem innymi zabawkami. Jedni jadą na ryby, inni majsterkować do garażu, a my do klubu.

Kobiety z czasem to rozumieją i potrafią zaakceptować, ale jak to kobiety muszą mieć pełną kontrolę nad sytuacją i nami, myślę że takie spotkanie może im to ułatwić. Jak to wykorzystacie w dni pozaklubowe nie wnikam.

pozdrawiam

awas

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.