Skocz do zawartości
IGNORED

KAiM w styczniu

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj pojechaliśmy "na regały" z Karoliną do Traffic Club. Został przyznany czas wolny na poszukiwania, po którym z niesamowitym zaskoczeniem stwierdziłem że w jej ślicznych rączkach jest nasza klubowa ulubiona płyta:

Marcus Miller - Silver Rain

Płyta już leży na pólce, co najważniejsze - sprzęt się obronił;-)

karoleski, 16 Sty 2006, 19:32

>dotarły do was zdjecia?

Karoleski, czy to zdjęcia z przesympatycznego piątkowego wieczoru u Karoliny i Walerego? Jeśli tak, to ja też poproszę:) Mail w "o mnie"

poirot, 16 Sty 2006, 14:38

>Mam nadzieje że tym razem bez odwołania: w czwartek (i jak się uda to w piątek ale czwartek

>pewniejszy) możemy słuchać Wadii 23 i CECa w dwóch postaciach - jako integra XZ i jako dzielony z

>przetwornikiem DX72 mk II. Sympatyczny kolega Jerzego23 będzie w Klubie od 18-tej - jeśli chcemy

>oczywiście.

Wrr, jak zwykle mnie nie będzie w W-wie, a porównania CEC TL51XZ solo i z DX 71 mk II chętnie bym posłuchał. Może w końcu kiedyś uda mi się zajrzeć do klubu.

Mam nadzieję, że napiszecie, że nie ma prawie żadnej różnicy;)

Bardzo się cieszę, że będziecie mogli posłuchać kompletu CECa oraz słynnej Wadii. Niestety nie będę mógł do Was dołączyć, ale będzie Piotr (pp). Mam nadzieję, że prezentacja będzie udana.

Czy DAC wynosi komplet CECa na inny poziom? Przekonajcie się sami - ja sądzę, że odpowiedź jest oczywista:-)))

jar1 -->

CEC dodaje specjalną łączówkę by połączyc transport z DAC... ale by pokombinować z innymi CD'kami trzeba by jakiś kabelek przytargać ;)

zdezintegrowany_3PO

Mimo iż nie ma mnie w KAiM, śledzę klubowe poczyniania. Cieszy mnie, że udaje się organizować ciekawe spotkania. Za każdym razem (choćby teraz, kiedy ma być wieczór Wadia-CEC-Lektor) chciałbym być z Wami, ale szybko się łapię na tym, że... i tak bym nie mógł.

Właściwie główny powód mojego wpisu, to powiedzieć Wam, że trzymam kciuki, żeby udało się kontynuować tak ciekawe spotkania, jak ostatnio i żeby klub liczył coraz więcej członków.

KAiM to wspaniała inicjatywa. Może w przyszłym roku akademicko-szkolnym zmienię coś w moim życiu zawodowym i będę mógł wrócić. Brakuje mi waszych gęb :-)

>KAiM to wspaniała inicjatywa. Może w przyszłym roku akademicko-szkolnym zmienię coś w moim życiu

>zawodowym i będę mógł wrócić. Brakuje mi waszych gęb :-)

Nam Ciebie też brakuje ;-)

A propos kabli:

DX71mkII ma cztery różne wejścia cyfrowe - także będzie można wykorzystać inne CD jako transporty, jeśli tylko ktoś przyniesie kabel cyfrowy.

Powiem szczerze, bardzo żałuję, że mnie nie będzie na spotkaniu. Szykuje się ciekawy wieczór i nie ukrywam, że jestem bardzo ciekaw Waszych opinii po jutrzejszych odsłuchach.

Nieśmiało zapytam czy mógłbym się dolaczyć do czwartkowych przesłuchań ?

Chętnie przybędę z Millerem ;-)

PS jestem pare dni po spotkaniu z naimem CD5i, Arcamem 92 i FMJ 33 i ciekawa jestem CEC'a zanim spotkam się z naimem 5x i innymi marantzami..

PPS a to wszystko "dzięki" ostatniemu spotkaniu w klubie i poznaniu Walerego brazyljki

Cedeki tylko we czwartek, czy może też na piątek zostaną. Wolałbym to drugie szczerze powiem.

Pawelo - wpadnij.

Aha, kupujcie te cedeki, kupujcie, później znów przyniosę brazylijkę;-)

A ja proponuje ustalic juz teraz.

Wszystkie zagraja gorzej od Brazylijki!

I zobaczmy co sie bedzie dzialo w dziale ogloszenia ;-)

Z checia kupie np dzielonego CEC-a za 1000zl z drugiej reki :)))

Bede w czwartek.

zdezintegrowany_3PO, 17 Sty 2006, 16:33

>larson -->

>CEC rozniesie brazylijkę i tu nie ma co się spierać ;) ... nawet bez DAC'a :)

>

>zdezintegrowany_3PO

Pewnie że nie ma się co spierać - trzeba to sprawdzić.

A żeby nie było że niewiadomo co sobie wyobrażam to powiem że miałem okazję słuchać (przed modyfikacją Piotrka) w tym samym systemie, w tym samym czasie CECa51XZ i Soniaka(brazylijka dopiero po Piotrku608).

Dlatego piszę że trzeba sprawdzić, nie teraz - w czasie luźniejszym. Może stempur się wtedy opamięta;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.