Skocz do zawartości
IGNORED

Nowe klocki Denona i Marantza

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Mialem go zanim kupilem 1560... Gra lepiej niz PMA 880R - moim zdaniem. Michal skresle pare slow o PM 84 na priva.

No wiec ma ktos zdanie nt PM 15 S1 i jego porownanie do PM 11 S 1?

100 watowy 30kg Technics też wyglądał nieżle w środku,a 30 watowy Naim Nait 3 o wadze lekko półśredniej nokautował go w 1 rundzie już po wyjściu z narożnika.

"No fakt radiatory są dosyć małe ale widocznie wystarczają mam nadzieje że Elfan nie obraził się z powodu mojej wypowiedzi chciałem tylko aby miała ona podobna brzmienie do Jego dywagacji na temat poboru i oddawania "waty" "

micmar oczywiscie ze sie nie obraziłem.Co do radiatorów w moim klicku,to powiem ci ze sa grube duze i solidne....na fotce tylko tak wygladaja,a ja wiem jakie sa duze bo widziałęm je na zywo..;) poza tym wzmacniacz sie nie grzeje nawet przy dosc mocnym i długim graniu,wiec Ole Moller wiedział co robi;).A co do Watów micmar,to duzo nie zrozumiałęs,ale mniejsza z tym;)

Poza tym smiesza mnie teksty disco,o przyklejanych tranzystorkach itd..ale to cały disco.Dla Twojej informacji to one sa przykrecane i sa bardzo solidne,a ze dwa,mi wystarczą dwa a solidne i dobrze zasilane a nie 10 słabo zasilonych;).

micmar,a odnosnie 20 letnich klocków,to w przypływie emocji w sumie nie potrzebnych czegos nie powiedziałem.One były bardzo solidne z tym ze stare jzu nie graja tak jak były nowe.A wiem bo słuchałem juz jednego..

pozdr

P.S sorry za ten off topic,ale to tak na zakonczenie;)

• 2 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.