Skocz do zawartości
IGNORED

Czat...

kornik

Rekomendowane odpowiedzi

> Zolty:

...są gorsze nałogi ; ))), a cokoły to jeszcze nei ruina domowego budżetu ; )

Osobiście tv nie oglądam prawie wcale, od dwóch lat. Po co ? - Zdrowszy jestem i mniej durnowaty, jajk mi się zdaje ; )

Czasem lubię zerknać na programy E. Jaworowicz i Discovery.

Poziom naszej tv jest żenujący, tyle, że nowe pokolenie jest na nią raczej skazane. (Mam dzieci i staram się, by ich nie ogłupiał zbytnio poziom naszej tv. Ale w standardowym domu tv powinno być. Może to być 14" ale czasem - warto.

U mnie filmy lubi ogladać żona. (Ja tylko je odwożę do wypożyvczalni.)

Ona dużo pracuje, więc tak się relaksuje w weekendy. Gdyby to nieszczęsne KD już było, to nie powiem, taki koncert w Paryżu z D. Krall - chętnie bym obejrzał. Inne pewno też się znajdą. A,ze ich mało to i nie będzie ruiny budżetu domowego na filmy.

Piszą w 10 n-rze AV, że za 2 lata odbiorniki ponad 30-36" mają kosztować kwotę 4-cyfrową...

Jest nadzieja na niższe ceny i... lepsze programy, bo konkurencja powinna zrobić swoje. Poza tym ja też będę starszy i licho wie czy sie nie nawrócę.

(Na razie - tv mówie NIE, a nad KD się zastanawiam, czy w ogóle warto i ile na nie ew. warto wydać, by było sensownie, a satysfakcjonująco.)

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/2360-czat/page/3/#findComment-36743

Ja też się nie zarzekam, tak na wszelki wypadek to podobno DVD Philips DVD 963SA jest niezły (bardzo dobry po prawdzie) i odtwarza SACD. Jeśli chodzi o odbiorniki TV to też słyszałem wiele dobrego o Philipsie.

Link do DVD:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Uwaga: NIE JESTEM powiązany w żaden sposób z firmą Philips (no może oprócz kilkudziesięciu kastet magnetofonowych i płyt CD, które były wynalezione przez ww firmę :) )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/2360-czat/page/3/#findComment-36750

> Zolty

Lepiej nie denerwujmy kolegów, bo zaraz gratis Ci prawdę o Tobie, który powie ; ) Spadajmy z tego wątku, bo nas zaraz zlinczują. Są po to drzwi obok... : )))

(Ale jakoś do nich mi nie spieszno, bo zajrzałem tam ze 3x i nic nie napisałem, bo i niby o czym ? ; )))

Pozdrawiam, kończę temat video w wątku stereo. Amen.

https://www.audiostereo.pl/topic/2360-czat/page/3/#findComment-36753
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.