Skocz do zawartości
IGNORED

kolumny 3 drożne yamahy - ktoś zna?

peperoni

Rekomendowane odpowiedzi

cześć,

przekopałem wyszukiwarkę i niestety nic nie znalazłem na interesujący mnie temat.

szukam osób, które słyszały jak grają kolumny yamaha, modele NS-777, NS-555 i NS-525F.

czy warto poświęcić czas na odsłuchy? ich ceny wyglądają atrakcyjnie, wizualnie też atrakcyjne, tylko czy ktoś z Was miał okazję je słyszeć?

problem w tym, że na odłuchy trzeba się umawiać i wzmaka ze sobą ciągnąć.... duży ambaras.

ponieważ mam już do forum pewną dozę zaufania dlatego najpierw szukam opinii.

czy warto się tym zainteresować?

• 1 rok później...

Też jestem zainteresowany odczuciami na temat ww kolumn oraz ewentualnej oceny ich sprawności z ampli yamahy v659. Recki na necie są bardzo pozytywne, ale pomimo tego chciałbym poznać opinie użytkowników forum .....

• 7 miesięcy później...

Ja też jestem zainteresowany zakupem NS777 lub NS555. Napisłem ostatnio wątek na ten temat ale chyba niewiele osób słuchało tych kolumn. Osobiście też nie mam gdzie ich odsłuchać. Także szukam dalej. Pozdr

Na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) znalazłem dużo pozytywnych opinii na temat NS-555, trochę gorzej było jeżeli chodzi o NS-777 ale ogólnie też nieźle

Pozdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.