Skocz do zawartości
IGNORED

NOWY HARMAN HK-970 Wasze opinie

qman

Rekomendowane odpowiedzi

goska

Wybacz ze nie odpisalem ale najlepiej bedzie jak na zywo przetrawimy temat....jestem z Tobą!!! ( duszą)

W tym wątku pisałem o Twoim problemie bo H/K 970 nie powinien wymięknąć.

Już zacieram ręce jak zagra ten H/K 635 z moimi potworkami...

możliwe że się pocieszę że mój Denon 2106 gra jak na swoją cenę dobrze ale możliwe też że zachoruję na H/K i będę chciał kupić albo 435 albo 635??

Podobno H/K tak się kocha z JBL więc zobaczymy a właściwie to posłuchamy:)

Miałem w tym roku przez tydzień H/K 235 którego sprzedałem bo mi się nie podobało jak grał ale wtedy miałem inną akustykę oraz inne kolumny ( Tannoy M5 które niedawno sprzedałem)...

już się nie mogę doczekać konkluzji...albo raczej się jej boję:)

Dodatkowo będziemy mogli posłuchać Denona PMA 1500AE, którego jakoś nie mogę sprzedać i zastanawiam się czy wogóle warto go sprzedać ze stratą kilkuset złotych???:((((

Szkoda tylko że do tego Denona lepsze są inne kolumny bo na JBL E100 nie poczuję jego klasy:(

Pozdrawiam

co mówisz? nic nie słyszę :)))

tak, takie małe estradowe JBLe - nie ma to jak dwadzieścia 30-sto paro centymetrowych (a może większe)głośniczków na kanał wprawiających w rezonans wnętrzności :)

• 3 lata później...

Słuchałem Harmana Kardona 980 i bardzo mi się podoba po prostu trzeba lubieć te brzmienie a o HK 970 słyszałem wiele dobrego sam kiedyś chciałem go kupić ale wybrałem Denona ale to był wybór w ciemno.

co z tym hk 980 ? , bardzo prosze o opinie ! , czyzby tu byli sami denon-loversi , czciciele-kambodzy i wyznawcy nada . :) ;) . Najbardziej mnie interesuja opinie od osob ktore go sluchaly ,a nie tych co o nim czytaly !!! .

Słuchałem HK 980 i moja opinia jest pozytywna góra nie męczy uszów w porównaniu do denona i bass ma naprawde mocny ale najbardziej mi sie podoba taka jakby scena że wydaje sie że muzyka leci z powietrza a nie z głośników denon tak nie ma . Zawsze polecam HK jak ktoś lubi głośno słuchać muzyki i mieć dobry bass.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.