Skocz do zawartości
IGNORED

gdybym mógł zabrać na bezludną wyspę

dodo

Rekomendowane odpowiedzi

tylko jedną płytę byłaby to - powiem , że ostatno brakuje mi nowych natchnień , nowych wykonawców , wszystko co biorę do ręki wydaje mi się już znane więc potraktujece to jako wskazówki co warto by jeszcze posłuchać -

• Redaktorzy

Chyba ze jako wskazowki. Bo jesli potraktowac topic scisle, to jest wyjatkowo odmozdzajacy. Na bezludna wyspe nie bralbym zadnej plyty. Ani sprzetu audio. Wzialbym kobiete.

"... może być też koza albo mały schludny staruszek"... tylko nie pamiętam gdzie to przeczytałem... Cienka czerowna linia? Amerykańscy chłopcy? Paragraf 22? Ktoś pamięta?

Pzdr.

>lolo

A fe! Idąc jednak dalej tym wątkiem. Na bezludnej wyspie rozbił się samolot, ocalała stewardessa i dwóch pilotów. Po dwóch tygodniach stewardessa mówi: Dość tych świństw, umieram. I umarła. Po następnych dwóch tygodniach piloci zgodnie stwierdzają: Dość tych świństw, zakopujemy. Po kolejnych dwóch tygodniach: Dość tych świństw, odkopujemy.

Miłego weekendu.

-> Zbig... wcale się nie oblizywałem, tylko przypomniało mi się coś w kontekście podobnych dylematów... na dodatek z literatury (i to nie najgorszej he, he)...

Pzdr.

Cóż, nihil novi. Zależy, czego słuchałeś. Moje ostatnie "odkrycia" - Sainkho, Dadawa, Stina Nordenstam, United Future Organization (starsze), Anja Garbarek. Jeśli chodzi o bardziej nobliwe działy muzyki, delektuję się rzeczami powszechnie znanymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.