Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadalem tego cec-a przez tydzien w domu ... Niczym, ale to niczym mnie nie zainteresowal ! Może to sprzęt dla osób które lubią takie brzminie ... Mięciutkie jak pierzynka u babci. Zdecydowanie glosuje za jakims audio notem , meridianem . Juz Teac Wojtka ciekawszy ... Przynajmniej zabija niskimi tonami :)))

A znowu zapomnialem ! Shit . Co do wpisu Lenama to racja . Ja tu sobie siedze w domku , a niektórzy za...pszają do samego wieczoru , a jak juz wrócą do domu to ani mysla sie wgapiac w ekran ! I swieta racja . Takze mysle że możemy liczyc na sporą publikę ... W każdym razie moge powiedziec ,ze za jedną osobę moge zglosić chęć.

Jak potrzeba integr to mogę wziąć mojego strussa s-3, ale niestety kolumny mam tylko dali 606 wiec rozumiem ze raczej nie bedziecie zainteresowani ;-)

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

Witam!

Ja posiadam CD Musical Fidelity A308CR, jezeli bylibyscie zainteresowani to moge go przytargac. Na targanie wzmaka sie nie pisze bo to za ciezkie jak dla mnie (tylko raz na odsluch kolumn go do sklepy przywiesc sie zdecydowalem i mam dosc, potem bralem kolumny do domu :-) ).

Disco napisz dokladnie date i godzine ewentulanego spotkania bo to wazne z punktu widzenia potencjalnych wsposluchaczy.

Pozdrawiam serdecznie!

Paweł

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Spotkanie odbedzie sie w srode o 18 w Restauracji Monarchia. Tym razem bedziemy goscic McGyvera z kolumnami i sprzetem towarzyszacym. Bedzie tez tdrozd ktory przyjedzie jako kierowca Adama.

Pozostaje pytanie o nasz sprzet towarzyszacy. Proponuje Harmana i Marantza zeby zrobic porownanie ostateczne. Nadmiar klockow jest szkodliwy wiec jako zrodlo niech zostanie Audio-Technica a jako kable plecionka srebrna adamhiend'a. Interkonekt tez adamhiend'a bo byl nie tylko moim zdaniem zdecydowanie najlepszy. Prosze wszystkich o zabranie plyt - zamiast sprzetu - chcialbym zeby byly wszystkie rodzaje muzyki nie tylko jazz. No i po odsluchu obiektywne opinie tu na forum.

Some questions? Some propositions?

Otwieram nowa liste obecnosci. Uprzejmie prosze sie wpisywac. Czas do srody do 16.

Ok, skoro nie chcecie wzmaka to moge wziac troche rockowych plyt :) Wg mnie wlasnie na rocku wychodza jak na dłoni wady sprzetu :D To o ile oczywiście uda mi się wpaść.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Misfit to nie to ze nie chcemy wzmaka ale musimy usystematyzowac odsluchy. Mamy przede wszystkim do porownan wzmacniacze - HK i Marantza. Jednak jesli opteron rzeczywscie nie da rady to zapraszamy z MF. Co do rocka - zgoda. Tak rzeczywiscie jest.

sorki trochę za off topic - czy ktoś z Krakowa pisałby się na kawałek tego kabla

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ja potrzebuję max 10m więc 40m było by do zagospodarowania - przy okazji spotkania można by się podzielić - koszt były sporo niższy niż za pojedyncze metry

Ukryta Zawartość

Spoko, discomaniak, ja sie nie obrazam przeciez :) Usystematyzowanie tego to podstawa! Czyli rozumiem ze kolumn Harpia nie bedzie tym razem? Szkoda bo chetnie bym posluchal...

A poza tym dziwne.Nikt nie jest zainteresowany posłuchać Avalon Opus Ceramigue-clone z elektroniką Classe?

Czekacie aż się sprzeda, gdyż wszystko jest wystawione do sprzedarzy.

Witam.

Potwierdzam swój udział w spotkaniu, ostatnio byłem z gołymi rękami, teraz wezme troche płytek.

Jakby było coś jeszcze tego kabla, to pisze się na 10 metrów.

lenam - polecam lekturę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :)

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jasne Adam:):):)

Przyznaje ze mialem zaproszenie na odsluch Avalonow ale zbyt malo czasu:(:(:(

henrykpiatek - Avalony beda przedmiotem jednego z kolejnych odsluchow.

ok, przyniosę parę płytek. Ale one są, jak to powiedzieć, dość specyficznie nagrane. Wiesz, to moja młodość, więc mam sentyment, tylko że inżynierowie dźwięku nie popisali się.

zwolennik łagodności

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.