Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

>discomaniac71

Rafał, zaczekaj, spokojnie. Nie wiedziałem, że tak się sprawy mają. Skoro Wy z Ojcem nie możecie do mnie, to ja mogę do Was :-) Proste. Gdzie i o której mam po Was przyjechać?

zwolennik łagodności

>Discomaniac71

Adam napewno Was zabierze, a jeżeli nie to ja przyjadę, tylko że muszę troszkę przemeblować salon i poustawiać sprzęt, ale wiesz żę na mnie możesz zawsze liczyć.

>discomaniac71

Kłopot żaden, ja po prostu jestem leniuch i tyle. No, nie każ mi teraz CIę prosić :-) NIe wyobrażam sobie odsłuchów bez Ojca Założyciela. No, to gdzie i o której?

zwolennik łagodności

Właśnie wróciłem z pracy, jutro też nie będę prędzej, droga do Krakowa dla mnie to minimum 2 godziny, czyli nie jedząc, nie przebierając się itd. może dam radę na 22:30 :-)

Mogę jednak dać CD-ka, Komuś kto jedzie z moich okolic do Was, sam raczej nie dam rady.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Cała przyjemność.......

we wspólnym słuchaniu.

Mój sprzęt jest w sypialni bo w salonie ciągle ktoś mi przeszkadzał, ale na jutro żona do mamusi i CISZA!!

Poprzenoszę o podłączę. Mam teraz int. audionova Proteus , on gra bardzo miękko, może ktoś ma jakiś bardziej sensowny?

Jeśli opterona nie będzie z denonkiem, to może wezmę jednak stelmaszka? Chętnie bym sprawdził co on wart! Tylko jeśli tak, to fajnie by było to dzisiaj ustalić... a adamhiend w końcu dotrze ze sprzętem?

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

>>Misfit

zobacz na poprzedniej stronie, przedstawiłem wykaz sprzetu który zabieram

łacznie z kabelkami TRANSPARENT REFERENCE XL (dzieki uprzejmosci koledze, ktory raczyl mi je pożyczyc, słuchaliśmy u p. Waszczyszyna płytkę która własnym sumptem wydał,na ten odsłuch wezme nastepna płyte ktorej wydanie sfinansował i na dodadek jest to CD-R kopii master)

Heniek moge Cie zabrac jak przyjedziesz do mnie i bedziesz robił za siłe robocza orzy dzwiganiu kolumn

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.