Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie śledziłem wątku spotkania od poczatku, ale...

Tak sie sklada ze jade w piatek do Krakowa ze swoimi standami do jednego salonu, a co za tym idzie, mogl bym zagladnac również na odsłuch i zaprezentowac swoje wyroby.

Co wy na to?

Moge tez przywiesc stolik zeby bylo na czym ustawic sprzet.

Pozdrawiam

no i sam na ostatnim spotkaniu mówiłem, że zawsze komuś coś wypadnie i żeby w związku z takimi zgłoszeniami, że komuś akurat termin nie pasuje, nie przekładać odsłuchów - no i na mnie wypadło:( Nie będzie mnie w Kra więc nie będę mógł być - no cóż... następnym razem:)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Odsluch rozpoczyna sie o godz 16. Zaleznie od ilosci osob bedziecie podzieleni na grupy. Mam przy okazji prosbe: jak wiecie moj ojciec w dzien odsluchu 5 kwietnia (w swoje urodziny) mial wypadek. Juz jest w domu i chodzi o kulach. Czy znajdzie sie ktos kto nas podwiezie? Przepraszam ze wale tak wprost ale nie stac mnie na taksowke z konca Podgorza na druga czesc miasta (ba nawet poza Krakow).

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Przypominam czego bedziemy sluchac:

Marton Opusculum Reference - końcówka mocy firmy Marton z Łodzi Pana Marka Knagi 2x200W dual mono, CD- Audio Aero Capitole MkII Reference, całość połączona kablami Tara Labs Air 1 zakończenie toru to najwyższy model kolumn - Sound&Line - Enigma ( trójdrożna konstrukcja oparta o Etony i Morell'a Supreme ).

Dojazd mniej wiecej macie tu:

http://www.dwor.pl/menu.htm

Naliczylem 9 osob tak ze beda 2 grupy po 5 i 4 osoby: jedna o 16 druga o 19. Mozemy w sumie umowic sie pod Leroy Merlin a Marcin po nas dojedzie. Ponawiam zapytanie o mozliwosc transportu.

Od tamtego czasu okablowanie zmienilo sie na Nordosta z tego co wiem i system gra jeszcze lepiej. Ocenimy sami.

Lekka kicha bo jestem niezmotoryzowany. Miałem nadzieję że to gdzieś w Krakowie.

Chyba że ktoś ma wolne miejsce w samochodzie na 16. W przeciwnym wypadku niestety odpadam

no to ustalmy w ogóle kto się pisał oraz kto zrezygnował:

gagacek

70Marcin

górek ?

discomaniac71 + ojciec

Bartosz985

henrykpiątek ?

josef

zrezygnowali:

rochu

mci

bat73

czyli mamy 7 osób z Krakowa - w tym, że nie ma potwierdzenia od Marcina i pana Henryka

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.