Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

No a co z tym pasem startowym koło działki? Przydałby się

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Gość rochu

(Konto usunięte)

gagacek,

na łączce koło mojego domu zawsze lądować możesz. W razie czego mam koc gaśniczy i trochę piasku przed domem.

Nad możliwościami ewentualnego startu gmina jeszcze musi popracować.

Witam. Ja również chciałem jeśli by była taka możliwość załapać się na tego typu spotkanie, ale niestety kiedy było w poznaniu byłem w Krakowie, a kiedy było w Krakowie to ja siedziałem w Poznaniu:/ i taki pech:/ a chętnie bym posłuchał jakiegoś naprawdę dobrze grającego zestawu:( tak że znowu jestem zmuszony czekać na jakąś propozycje od kogoś, bo niestety ja nic tego niego nie mogę zaproponować:/ obecnie mieszkam w akademiku i nie mam się czym pochwalić:/

pozdrawiam.

W Sosnowcu też organizujemy spotkania odsłuchowe. Możesz się czuć zaproszony na następne. Śledź wątek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

majonez

20 Kwi 2009, 11:01

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 177 / 130 / 0

mjuzik, 20 Kwi 2009, 10:18

>Ja póki co mam 19 :)

Ale za to 2,5 metra wzrostu ;)

Taaa chyba na szczudlach:) O ile sie nie myle mjuzik ma 193cm:) Tylko:P

Temat nr: 29868

Autor: maxus

Data dodania: 2006-11-30 12:21:39 Lista tematów forum STEREO »

STEREO: McGyver, czyli rozczarowanie......

Niestety muszę ostrzec klientów McGyvera - ja będzie miał zły humor, to was oleje kompletnie tak jak mnie.

A oto szczegóły: Pod koniec sierpnia 2006 zakupłem Kolumny u Pana Adama na Vifie XT18 Oraz Morelu....

Jednak kolumna zodtala zniszczona w czasie transportu wiec postanowiłem poprosic o fakture za kolumny zeby wyslać do DHlu jako kwote roszczenia wobec nich ale jednak dostalem nie fakture (jakis dziwny papierek na ktorym owych kolumn nie bylo)

2006-10-18 17:59:20

Witam

Mam rachunek zakupu kolumn, i ten wyślę. Proszę powiedzieć, że naprawiał Pan będzie jak Pan dostanie odszkodowanie.

pzdr

Mac

2006-08-14 10:32:42

Witam

Obudowy stoją już u mnie. Jednak nie możemy rozpocząć działań zanim nie zapadnie decyzja o wypłacie ubezpieczenia. Gdybyśmy wymienili obudowy już teraz, to zniszczylibyśmy dowody.

Po 3 miesiącach Pan Adam nie zrobił nic ( dzwonie i dzwinie nawet nie odbiera telefonów, pisze na skrzynke tez nic)

Wiec myśle ze to troszke niepowazne z jego strony olewac klietów.....

Pozatym obiecywał ze wymieni obudowe ale do tego nie doszlo po 3 miesiacach obiecywania....

(Rozbity został górny cały róg kolumny).....

Wiec Panie Adamie albo dostarczy mi pan nowa obudowe albo nie dopełni pan umowy i prosze zwrócić kwote jaką zapłaciłem za owe kolumny...(jest to niepowazne poniewaz czekam i czekam a pan nawet telefonów nie odbiera..... Skandal!!)

to prawda. Usuwam wpis, a co do marcin9999 - jeśli twierdzisz że coś zostało zrobione nielegalnie czy jesteś poszkodowany - proszę się z tym zwrócić do odpowiednich organów, a jeśli nic nie udowodnisz - musisz się liczyć z możliwością oskarżenia o bezpodstawne pomówienie.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

josef, 20 Kwi 2009, 13:05

>marcin9999, 20 Kwi 2009, 12:49

>

>proszę nie schodzić z tematu - masz coś do napisania to pisz w wątku który wymieniłeś

E tam wymienił. Nie wymienił, tylko zmanipulował. Gdyby celem marcinka nie była manipulacja to by podał link do całego wątku a nie wyrywał z kontekstu. Po prostu marcinek pała żądzą zemsty za to, że napisałem że ma źle wykonane frezy w kolumnach które sprzedaje na allegro, a linki wkleja na forum. Zareagował na to dość osobliwie, bo zwyzywał mnie od pedałów za co jego wpisy zostały usunięte przez moderację.

No i link opisujący sprawę zakończoną trzy lata temu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

fajowo :)

a resztę na PW - bo jak widzę, co się dzieje na forum - to mam w dupie pisać publicznie o moich wrażeniach (wybaczcie moderatorzy ale jakoś nie mam ochoty dawać kolejnemu debilowi pretekstu - choćby cienia - do kolejnych fajnych wpisów).

Słucham tylko muzyki.

>a resztę na PW - bo jak widzę, co się dzieje na forum - to mam w dupie pisać publicznie o moich

>wrażeniach (wybaczcie moderatorzy ale jakoś nie mam ochoty dawać kolejnemu debilowi pretekstu -

>choćby cienia - do kolejnych fajnych wpisów).

masz rację, wyrazy "dupa" i "debil" mogą być uznane za obraźliwe

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Luzik Koobal !

Pisz bez strachu ! Czas debili na forum się skończył. Załoga czuwa ! Nikt nikogo już nie będzie obrażał albo drwił.

Pisz śmiało, chętnie poczytam czego słuchaliście u Rocha.

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.