Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

yayesia, 31 Sty 2010, 09:16

>majonez,

>zastanawiam się co skłoniło Cię aby dopisać się do listy...?

>tym bardziej, że denaturat nie będzie lampizowany...

Ciekawość poznawcza ...

:)

Pospiech robi swoje, to naprawdę miało miało być napisane po polsku..

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

gagacek, 31 Sty 2010, 12:10

>A w ogóle to jak to nazwać, denategekonówka?

Denategekonówka lampizowana

Pod warunkiem że gekon też

zostanie zlampizowany

Ja znowu w kwestii formalnej, bo bałagan sie zrobił.

Aktualnie mamy dwie listy:

Lista środowego odsłuchu w S&L, prowadzący Ojciec Założyciel:

1. discomaniac71

2. dd6

3. majonez

- oraz lista założona przez moją skromną osobę:

Denaturat, czemu nie?

1. gagacek

2. rochu

3. wilu żubr

4. yancho

5. yayesia

6. McGyver

7. josef

8. pingwing

9. discomaniac71

10. barmanekm

11. majonez

>barmanekm

Pierwotna nazwa listy na którą wpisałeś się brzmi: Kto się składa na denaturat. Absolutnie nie musisz na niej figurować aby przyjść na odsłuch. Radzę Tobie jeszcze raz zastanowić się i podjąć właściwą decyzję ponieważ konsekwencje mogą być poważne.

Trochę sensu poproszę.

Bardzo proszę o korzystanie z właściwego źródła, aby przyjęta forma była odbierana we własciwej formie. Słownik języka polskiego dopuszcza:

walić (EHIdikv) +1

1. burzyć

2. p. uderzać

3. p. rzucać

4. strzelać

5. wybuchać

6. pędzić tłumnie

7. p. wydobywać się, sypać itp.

8. p. mówić bez ogródek

9. walić się: a) rozpadać się b) p. bić się c) p. bić się nawzajem d) p. spadać e) p. kłaść się

Może Tobie chodzło o walenie, jeden z rzędów ssaków łożyskowych, nie wiem. A i tak z czasownikiem to jest pół biedy, ponieważ główną trudnością, ba! barierą jest ustosunkowanie się do przedmiotu będącego celem Twojego działania.

Trochę sensu poproszę.

>Bardzo proszę o korzystanie z właściwego źródła, aby przyjęta forma była odbierana we własciwej

>formie. Słownik języka polskiego dopuszcza:

>walić (EHIdikv) +1

>1. burzyć

>2. p. uderzać

>3. p. rzucać

>5. wybuchać

>6. pędzić tłumnie

>7. p. wydobywać się, sypać itp.

>8. p. mówić bez ogródek

>9. walić się: a) rozpadać się b) p. bić się c) p. bić się nawzajem d) p. spadać e) p. kłaść się

Dokładnie tak było... Kolega mówi do mnie... Masz napij się dykty... wtedy ja zacząłem nią rzucać i uderzać aby wybuchła. Sprowadziłem dzięki temu kolegów na dobrą drogę...

System gra dobrze, albo nie....

gagacek, 1 Lut 2010, 12:15

>>barmanekm

>Radzę Tobie jeszcze raz zastanowić się i podjąć

>właściwą decyzję ponieważ konsekwencje mogą być poważne.

I pamiętaj że uczestnictwo w odsłuchach grupy krakowskiej

może skończyć się banem w sporej ilości wątków na forum,

szaleństwem lub przymusową lampizacją

czy jest możliwość wpisania sie jeszcze na obie listy?:) trochę późno, ale niestety z przyczyn silniejszych nie zaglądałem tu przez tydzień:( proszę o odpowiedź :) od organizatorów:)

Lista środowego odsłuchu w S&L, prowadzący Ojciec Założyciel:

1. discomaniac71

2. dd6

3. majonez

4. ciacho192

- oraz lista założona przez moją skromną osobę:

Denaturat, czemu nie?

1. gagacek

2. rochu

3. wilu żubr

4. yancho

5. yayesia

6. McGyver

7. josef

8. pingwing

9. discomaniac71

10. barmanekm

11. ciacho192

11. majonez

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Dobrze panowie chcialbym wiedziec kto ostatecznie poza mna dd6 majonezem i speedy z kumplem jest gotowy przyjsc na dzisiejszy odsluch do S&L. Maly problem polega na tym ze majonezowi pasuje godzina 17 (ja moge sie dostosowac) ale czy reszcie takze? Prosze o w miare szybka odpowiedz bo musze dograc szczegoly z wlascicielem.

discomaniac71, 3 Lut 2010, 10:53

>Dobrze panowie chcialbym wiedziec kto ostatecznie poza mna dd6 majonezem i speedy z kumplem jest

>gotowy przyjsc na dzisiejszy odsluch do S&L. Maly problem polega na tym ze majonezowi pasuje godzina

>17 (ja moge sie dostosowac) ale czy reszcie takze? Prosze o w miare szybka odpowiedz bo musze dograc

>szczegoly z wlascicielem.

Jeżeli to nie jest problem, to wolę troche później, t.j. 18, ale jak się nie będzia dało, to też się dostosuję.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

dd6, 3 Lut 2010, 11:20

>p.s. - przyjdę z żoną

zona tez audiofil czy po prostu kontrol? ;P

ja powiem tak. jesli nie uda mi sie ugadac dzis w pracy, to bede mogl byc na miejscu (jesli to rzeczywiscie gdzies kolo macro) najwczesniej gdzies ok 18:30.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Problem polega na tym ze chetnych jest malo i dwie grupy przestaja miec sens. Do tego majonezowi pasuje wylacznie 17 a ja jako ze poki co nie jestem zmotoryzowany musze sie dostosowac. Nie znam tez dokladnego dojazdu na miejsce i bede sie musial umawiac z Marcinem co by po nas wyjechal. Trudno wiec zeby wyjezdzal takze w trakcie odsluchu czyli okolo 18.30.

ja w kazdym razie mialem na mysli, ze bylbym juz na miejscu we wlasnym zakresie, ok 18:30.

nie wiem ile mialo by to wogole trwac?

co do dojazdu z kurdwanowa, to 179 dojezdza do "plac Inwalidow" w jakies 20 min. potem na Czarnowiejskiej mozna wsiasc w 173 i wysiasc na "Motel Krak" (ok 10 min) - podejsc kawaleczek i jest macro.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

speedy ale od Macro jest jeszcze kawal drogi. To nie jest punkt docelowy. Jadac autem z Kurdwanowa bedziemy na pewno tam przejezdzac tyle ze o 16.30 a nie o 18.30.

Panowie podstawowa sprawa: podziala na godziny.

17.00

1. majonez

2. discomaniac71

3. ciacho192

19.00

1.

2.

a jakiś kontakt gdzie to jest albo jak dojechac?

19.00

1. speedy

2. kolega

tylko czy da sie tam dojechac jakas komunikacja spod okolic makro, bo inaczej nie chce wprowadzac w blad ze bede jesli mi sie nie uda tam dotrzec.

czy osoby z 17 nadal tam beda o tej 19?

ewentualnie dd6 jak bys jechal na 19 spod tego kleparza, to moglbym sie z kolega pojawic ok 18:30.

No to niech będzie 17.00. A propos żony: słucha całymi dniami (współczuję sąsiadom).

17.00

1. majonez

2. discomaniac71

3. ciacho192

4. dd6 (+1)

19.00

1.

2.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.