Skocz do zawartości
IGNORED

CES 2006 fotki

pitdog

Rekomendowane odpowiedzi

Broda, dla zachowania twojej wlasnej dobrej meskiej orientacji lub jej pozorow odpowiem, ze jestem ekskluzywnie heteroseksualnym mezczyzna. Jezeli sie myle co do twoich intencji i dysponujesz piekna i mloda corka i stad pytanie dotyczace mojego stanu cywilnego, moj e-mail jest zamieszczony w "o mnie"......Jak mala ma na imie?

jazz:-) - No nie , po pierwsze i Ty żle odebrałeś mój wpis (myślałem , że jesteś żonaty , a wypad na CES był odskocznią od żony ) , a co do córy , to chciałbym aby pozostała w kraju , chociaż po ostatniej jej wizycie w Angli mogę mieć problemy z powodu nijakiego Macka :(

Harvi, dziekuje. Zawsze staram sie stosowac prosty schemat. Na pierwszym miejscu racjonalizm, na drugim (przepraszam wszystkie panie) kobiety, czyli teraz racjonowanie i zaraz bezposrednio po nich, kolejnie jeszcze raz racjonalizm. :-)

Jazz:-) - Zdrowy racjonalizm , z kim ? :))

OK , przepraszam ! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jazz-:) Przepraszam :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie jeszcze nic nie mam. Odsłuchiwałem Lamma M1.2, ale dźwiek (w tamtym systemie) mnie nie powalił. CATa się boję (Ken Stevens to osobliwość nad osobliwości). Może więc ARC 210T ? Nawet mi sie podobały. Z tych co miałem do tej pory najfajniej grały Krell 300cx i Classe M400.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Kocie - jedyna Atma jakie dały by radę to MA-2 mk III - ale to już koszt 30k USD - well over my budget.

Viola labs mam już obiecane - na razie czekam na nowe kable głośnikowe. Bez nich nie mam na czym grać - stare sprzedane.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Nie, na razie zostane przy Capitole. Chyba, że sie trafi kupiec to skorzystam i zamienię na SACD Prestige Signature. Podobno gra lepiej na RBCD od Capitole (SACD mam gdzieś).

A tego przypadkiem nie napotkałeś na swych audiofilskich ścieżkach?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niestety na Remiyo nie pozwala mi budżet. Esoteric jest niewiele tańszy od Remiyo, a do tego nie jestem pewien czy odpowiadała by mi jego sygnatura dźwiekowa. Obawiam się że jest zbyt przejrzysty, a ja wolę klocki brzmiące bardziej organicznie.

Audio Aero Capitole wygląda tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A Audio Aero SACD Prestige tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dwa różne odtwarzacze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.