Skocz do zawartości
IGNORED

Zupelnie Swieze Mity

atopos

Rekomendowane odpowiedzi

>Qubric

Intuicja mi podpowiada Qbric, ze mimo iz do tej pory

wchodzisz w troche "mieszczanskie" dyskusje, to mozna z Ciebie

cos NAPRAWDE ciekawego wykrzesac !

Mowie o czyms NAPRAWDE CIEKAWYM !

"DZICZ" o ktorej mowisz, to chyba jest wlasnie TO !

Czy moglbys rozwinac watek "DZICZY"

Jestem zaintrygowany !

Pozdrawiam

atopos

Atops, Ty zachowałeś się jako "DZICZ", odmawiając rodzinie uczestniczenia w świętach. Zachowujesz się jak manipulująca ludzkimi umysłami TV tvn, chcesz w rodzinie wprowadzać nowe świeckie tradycje? A co to za nowa tradycja? Napewno brak odwagi Atoposie.

atopos, dziecko drogie, ojciec jest miłosierny.

Jednak zawsze możesz dla własnego sumienia i spokoju ducha złożyć ofiarę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Głęboko wieżę, że zrobisz sobie rachunek. Sumienie trzeba mieć czyste.

Ukryta Zawartość

atopos, 1 Lut 2006, 11:33

>Niech Bedzie Pochwalony !

Moze byc tez zupelnie inna pochwa... :-))

Wychodzi mi z tego wszystkiego, ze jednak kapelusz ;-)

Swoja droga - w celu tworzenia zupelnie nowych mitow nalezaloby odrzucic wszelkie wiezy jezykowe, gdyz jak wiemy jezyk jest tworem obarczonym bagazem tych calkowicie starych mitow...mysle nad alternatywa ;-)

atopos, 31 Sty 2006, 22:51

To DZICZ w której takie niedorozwinięte Puchatki Misie nie mają żadnych szans...

To prawie jak biegun - gdzie śnieg zimny, a kobity gorące. Co prawda w ostatecznym rozstrzgnieciu okazuje się tylko że tam... biało dość

PS. Nazwa MADAGASKAR jest całkowicie przypadkowa i nie ma nic wspólnego z miejscem, do którego moczarowcy postulowali dawno, dawno temu wysyłaś wybranych.

Tradycje niech pozostana tradycjami, bo sa niewatpliwie potrzebne i obrazuja nasza indywidualnosc, przynaleznosc, wzglednie odrebnosc. Mimo to, warto czasami popatrzec w inny sposob na otaczajaca nasz rzeczywistosc. Oto kilka linkow ktore byc moze nawiazuje w pewnym sensie do tematu przewodniego:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wszystkie sa zaczerpniete z innego forum poswieconego tematyce audio. Jak widac, budza tam podobna reakcje jak wpisy atoposa tu ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

atopos, ładne to. Rozumiem tą aurę tajemniczości roztaczaną przez Ciebie przed prezentacją:) Wrzuć coś jeszcze. Dlaczego mialoby być coś takiego usuwane? Nie rozumiem. Miło pooglądać twórczosć kolegi z forum, podoba mi się.

Pozdrawiam

>lancaster

>Karmaj

Wlasnie obejzalem te strone (fotke) na PC-cie ! Koszmar !

Wszystko zbyt ciemne i obrzydliwe kolory, zapomnialem o

innej gammie PC-ta ! To powinno byc ogladane na Mac-u !

Postaram sie zaraz cos wrzucic do "Apelu !!!"

Jacek

Jak dla mnie klimatowe-fajne.

Tak czy inaczej dobrze się ogląda. To tak jak w kawale, co to nam kiedyś pani od rosyjskiego opowiadała:

W konserwatorium profesor poprosił studenta, żeby ten skomponował symfonię. Czas mija, a studenta żadna muza nie nawiedza. Idzie do kumpla i mówi mu o swoim problemie. Kumpel doradza: "Weż jakąś symfonię profesora i zapisz ją od tyłu", na to student: już próbowałem i wyszła 9 Beethovena.

Uszy do góry i grzej peceta;)

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Natrafilem wlasnie na ten watek, o bardzo podobnej wymowie,

jak moj niedawny wpis w watku "Wybory...ale bez...etc." !

Czyli, zeby tworzyc NOWE, a nie babrac sie w STARYM !

Czy watek ten jest moze gdzies niezaleznie kontynuowany ?

Byly jakies pomysly na Zupelnie Nowe Mity ?

pzdr

• 2 tygodnie później...

Co sadzicie o Zupelnie Swiezym Micie, ze w XXI w.,w panstwie

wolnym i demokratycznym, w wreszcie wolnej przestrzeni wirtualnej

mozna jak na Dzikim Zachodzie pojawic sie jak kowboj ze szpulka

kolczastego drutu, odgrodzic kawalek sieci i zapowiedziec :

bedziecie czarnuchy zachowywac sie tak jak JA wam kaze, mowic

i pisac wylacznie to co mi bedzie odpowiadac a jak nie, to spadajcie

z mojego pastwiska ! Za ogrodzenie ! Dlaczego ???

BO MAM TAKI KAPRYS !

No, czarnuchy ! Co sadzicie ?

• Redaktorzy

atopos, czyś Ty na głowę upadł? czy Ty myślisz że wszędzie, czy to w Internecie czy w normalnym życiu, możesz sobie wejść i robić to na co masz ochotę a jak ktoś Ci zwróci uwagę to masz prawo się oburzać i uważać że zostają naruszone Twoje prawa???? najwyższy czas żebyś sobie uświadomił i przyjął do wiadomości że tak nie jest

Internet jest na tyle duży że KAŻDY może sobie założyć stronę i wprowadzić tam takie prawa na jakie ma ochotę - bez patrzenia czy się to komuś podoba czy nie, jak będzie chciał to będzie wpuszczał tylko osoby o imieniu zaczynającym się na literę G i NIKT mu NIC nie może zrobić - to jest właśnie wolność, jak mnie takie prawa nie odpowiadają to biorę dupę w troki i idę gdzie indziej a nie próbuję zmieniać świata tak żeby pasował do mojej koncepcji - czy Ty tego nie rozumiesz? Przychodzisz znikąd, zaczynasz zrzędzić i marudzić i myślisz że zaraz całe forum stanie po Twojej stronie? albo że ja się wielce przejmę tym co piszesz i będę zmieniał swoje zasady? niby z jakiej racji? bo TY tak chcesz? niedoczekanie.

jak dla mnie stajesz się zwykłym trollem który będzie mi marudził przez najbliższy czas o tym jaki to ja jestem zły bo usunąłem Twoje wątki i nie pozwalam Ci na szerzenie własnej twórczości - i tyle, ja mam to gdzieś i szkoda mi mojego czasu na pisanie Ci 100 razy tego samego

Twoje podskakiwanie staje się kolejnym Zupełnie Swiezym Mitem i możesz wrzucić go do swojej kolekcji.

Atopos - może zanim zaczniesz się obrażać na cały świat, to uprzytomnisz sobie dwie podstawowe rzeczy:

1. to jest forum non-profit, więc logując się przyjmujesz zasady admina jakiekolwiek by one nie były. i nie płacz proszę jak mała dziewczynka...

2. najpierw podziel się swoją wiedzą na temat muzyki i audio, a potem dopiero wnioskuj do admina o zmiany. jeśli coś wniesiesz od siebie, inaczej na ciebie spojrzą inni oraz administrator. ja na razie zadajesz tylko pytania i udzielasz się na bocznicy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.