Skocz do zawartości
IGNORED

C320BEE - jakie głośniki

Avathar

Rekomendowane odpowiedzi

W pierwszej kolejności skorzystaj z wyszukiwarki bo tego było już bardzo dużo, a jak już piszesz to podaj jaki masz pokój, jaka muzyka i ile chcesz przeznaczyć na to bo tak będzie jaśniej dla wszystkich.

mocnego ? to zrezygnuj z 320 i 352 się zainteresuj

najlepiej jak masz mozliwość porównaj oba wzmaki w sklepie podczas odsłuchu , różnica podczas słuchania na tch samych klumnach obu wzmaków kolosalna typu : 352 jest bas / 320 nie ma basu

Nad jest dobrym wzmakiem a to ze raz piszą o nim tak czy siak świadczy tylko o zmiennych gustach i modach .

obecnie/jeszcze mam nadzieje chwilowo mam taki sam pokuj jak ty i preferencje muzyczne te same jaki sprzęt wybrałem masz w ,, o mnie "

tylko jedna uwaga !!! Mam podłogówki w małym metrażu i jest ok bo nie słucham zbyt głośno za to przy takim poziomie jak lubie mam miesko i dynamike , jak lubisz sobie przyłoić i podkrecasz często volume na max to podłogowce sie moga udusić .

po powrocie z tegorocznego Audio Show stwierdzilismy z kumplami że trzeba dużo duzo więcej kasu żeby otrzymać lepszy dzwięk od tego co mam .

i jeszcze jedno to metalu polecam interconect AudioQuesta Copperhead . Posłuchaj naprawde warto znikną wszelkie wyostrzenia i jazgotliwości częste przy kiepsko zrealizowanej muzyce metalowej .

ja również mam granit pod PhoebeII i 12,5kg granitu na PhoebeII. Miedzy kolcami (zakonczonymi kuliście) a granitem mam cienkie kawalki gumy (dentka rowerowa) ponieważ niskie tony były za suche przy bezposrednim kontakcie kolców z granitem.

Jak dal mnie do rocka i hard rocka dobrze brzmiały z tym wzmakiem (mam taki sam) w małym pomieszczeniu:

1. Paradigm Studio 20

2. KEF iQ1

Posłuchałbym też Paradigm Monitor 3. One lubią mocne uderzenie, nie będziesz awiedziony :)

Ja mam Usher`y S-520 podpięte do tego wzmacniacza. Metalu raczej nie słucham, ale zdarza mi się słuchać punka (chociaż Ramones to już w zasadzie muzyka klasyczna ;-) i wierz mi basu jest dokładnie tyle ile trzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.