Skocz do zawartości
IGNORED

Instrukcja DENON AVR-3806 i DVD-1920

R99

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno kupłem Denona AVR-3806 i DVD-1920 oczywiście bez instrukcji obsługi w języku polskim. Jeżeli może mi ktoś pomóc, to będę bardzo wdzięczny.

mail: [email protected]

PS. Może być od innych modeli Denona, nietóre funkcje się nie zmieniają.

https://www.audiostereo.pl/topic/24218-instrukcja-denon-avr-3806-i-dvd-1920/

Ja nie mam instrukcji, ale chciałem się Ciebie zapytać, gdzie serwisujesz ten sprzęt? Sam się przymierzałem, ale z tego co wiem, Horn (Denon Polska) nie honoruje zakupów poza Polską.

Burz, nie popsuło się bo jeszcze nie miało co :)

Pisałem, że się przymierzam, ale jak nie będę miał normalnej gwarancji to albo kupię u naszego przedstawiciela (sporo drożej), albo zastanowię się nad sprzętem innej firmy.

Do osób, które chcą w najbliższym czasie kupić DVD-1920:

Zastanawim się jak głośno w innych modelach pracuje napęd, bo w moim katastrofalnie glośno, tak jak np. w YAMAHA DVD-S 540. Podczas sluchania muzyki wolnej lub instrumentalnej na niskich poziomach głośności słyszę pracę napędu, zamiast rozkoszować się muzyką.

Mam też DVD SONY DVP-NS730 i jest ono bezgłośne, nie słychać w ogóle napędu, ale za to zdecydowanie gorzej wypada w audio i video.

Nie polecę osoby od której kupiłem, choć cenowo korzystnie, ponieważ nie przysłał karty gw. (PL)i instr. obsługi, a rachunek po ciężkiej walce dosłał po 3 tygodnich. Wszystkie te rzeczy były obiecane przed zakupem.

R99 - wczoraj wysłałem Tobie na maila instrukcje denona 1905 - mail zajmuje 25 mega, nie wiem czy twoja skrzynka obsługuje takie duze objętości. jesli nie doszedł- napisz , to postaram sie podzielic i wysłać. wieczorem powinno być . pozdrawiam

jakiś czas temu kupiłem u Tego pana amplituner ale dłuuuugo zwlekał z realizacją zamówienia, przekładając termin dostawy

zrezygnowałem i kupiłem u innej osoby (darekapsik - polecam)

no ale prywatny import to prywatny import

jak ktoś chce tanio ale z rachunkiem, polską gwarancją i instrukcją obsługi to niech szuka w kraju a nie po prywatnych importerach

ale jak pan video10 obiecał....

rachunek od prywatnego importera.... wątpię

mało jest sprzętu w DE mającego polską instrukcję a gwarancję to chyba europejską której większość polskich serwisów nie honoruje

instrukcja spakowana do .rar wielkość 12 MB

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Bart_Bartnik: DZIEKI.

Gdyby ktos byl zainteresowany, to instrukcja do Denka AVR 1905 jest tez do sciagniecia z edysku:

Ukryta Zawartość

nick: boardburz

haslo: boarduser

Prosze dbac o ten edysk, niczego nie kasowac:)!!!

pozdr, burz

Ukryta Zawartość

Znalazłem na jednym z serwisów aukcyjnych kolesia co ma instrukcje do Denonów (ja pytałem się o instrukcje do AVR 3806 i 4306 i DVD 2910), jeszcze nie zmnam ceny po jakiej sprzedajem, jak się dowiem to dam znać...

mno niestety koleś okazał się naciągaczem. szuka naiwnych idiotów. Kiedy spytasłem się go o cenę to dowiedziałem sie 30 zł za każdą do wydruku (no mysle sobie cene może nie najniższa). I jeszcze się go spytałem czy instrukcję są po polsku i tu zonk odpowiedź: "w. j.polskim niestety nie mam". Odpisałem mu, że po angielsku to ja mogę sobie znaleźć za darmo na stronie www.denon.com!!!!!!

no żesz cwaniak z niego, sprzedaje za nie małą kasę rzeczy dostepne bez problemów w internecie...

jestem zniesmaczony...

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.