Skocz do zawartości
IGNORED

Od Zydelka jedno słowo!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

... ludzie czy wy nie rozumiecie, że żadnej spółki nie było ...

qźwa ... już wymiękam .... spadam dziś już stąd ... idę obalić browara za wasze zdrowie ... i moralność, he he he

pozdrawiam jodel

rae0113-> słowo przepraszam nie jest robieniem z siebie ofiary czy formą skruchy. Zdając sobie sprawę, że z boku patrząc moglibyście być zniesmaczeni moim "czarnym" dowcipem czy też ciężkim humorem uważałem i uważam nadal, że takie słowo z mej strony Wam się NALEŻAŁO!!!

Dziwi mnie jednak fakt, ze np. kolega jacch tak zaciekle mnie atakuje. Czy poczuł sie osobiście czymś dotknięty? NIE!? czy TAK!?

Pozdr. Wszystkich i :):) palec schowałem:):) Macham całą ręką :):)

Sorry, ze troche nie na temat

Jacch- skoro już z Ciebie taki macho, deyektyw i forumowy guru (bocznicy), to wytłumacz proszę!!! Dlaczego Twego nicka nie dostrzegam na tunerze dla Lukara??? Czyżbyś nie umiał się znaleźć w pewnej audiofilskiej społeczności???

hmmmmm jesli miara "audiofilskiej spolecznosci" jest napis na jakims tam tunerze to sie ciesze, ze nie jestem audiofilem :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

widzisz Zydelek,gdybyś od razu po tej felernej nocce posypał głowę popiołem,to powiedziałbym trudno,każdemu zdarza się przegiąć.ale ty brnąłeś w to dalej,aż do dzisiaj.powiedz co takiego się zdarzyło że po 1,5 miesiąca stwierdziłeś że jednak zrobiłes coś nie tak?

bez urazy oczywiście,kieruje mną czysta ciekawość.akurat nigdy wcześniej nie mieszałem sie w tą forumową babraninę.

Napisze jedno, Zydelek przeprosil, jak kto na to patrzy jego sprawa... Imho ma gosc u mnie plusa... A zwykle ludzkie przepraszam, naszemu "megakonstruktorowi" jakos przez "klawiature" nie przechodzi... choc jak na forum po jego wpisach widac, ze klawiaturke ma ze wszystkimi znaczkami :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zydelek

Jak dla mnie to skupiam się raczej na Twoim wkładzie, opiniach w sprawach audio. Co do Darkula to od pewnego momentu przestałem mu ufać, tak jak wszelkim sprawą wokół niego, więc nie mogłeś zrobić mi krzywdy ;-)

W ogóle do sprawy z Darkulem podchodzę z dystansem.

Za to z Twoich opinii, szczególnie kablowych skorzystałem i nie przejechałem się na tym. Pisz jak najwięcej o audio, bez brudów i pomówień, wtedy będzie wszystko ok.

Cholercia, pifko się skończyło :-(

Pozdr.

Gość

(Konto usunięte)

..Jacch- skoro już z Ciebie taki macho, deyektyw i forumowy guru (bocznicy)...

Nie wiem co za dedektyw ze mnie ma być?- dlaczego

Już napisałem wyżej , że nie mam zwyczaju przechodzić obojętnie koło wynaturzeń.

A działanie twoje było przemyślane , długotrwałe - mowy o błędzie być nie może więc i jako błędu tego wybaczyć nie można!

Do mnie oszuście nikt powiedzieć nie może , a DO CIEBIE ?????

jesli komus slowo przepraszam nie wystarcza, to jakich innych powinien uzyc zydelek, zeby sie ponizyc? chcialbym uslyszec, co jest w naszym katolickim kraju wystarczajaca pokuta, zeby znowu odzyskac zdolnosc honorowa?! co?! chcecie zobaczyc zydelka w pozycji masochistycznej pod prysznicem?! na mily bog! to ma byc kraj jana pawla II? a moze wszyscy juz o tym zapomnieli, ze to kraj jp II i ciesza sie z tego, ze to jest w koncu kraj ojca rydzyka, premiera marcinkiewicza (gratulacje - tak skuteczny po 100 dniach nie byl nawet potwor miller) i braci kaczynskich?!

jacch-> w mojej ocenie wynaturzeniem jest: pedofilia, homoseksualizm, obojniactwo, zmiany płci itd.

Jak długo masz jeszcze zamiar powtarzać termin, którego znaczenia nie rozumiesz. Mogę sądzić jedno, że pod Twym nickiem ukryty jest sam Darkul lub piszesz to na jego prośbę.

W skrocie:18-letnia Starka dobra , ale kable Argentum jeszcze lepsze.Czyli: Jacek troche sie wstawil, bo mu tych 15-tu tysiecy zlotych od Darkula na pewno nie potrzeba.Starka mocna wiec "nocne Polakow rozmowy"troche namieszaly.Ale dzieki Jackowi kupilem sieciowki i cyfrowki Argentum.Bez polecanego wygrzania zagraly swietnie!Bas nareszcie jest zwarty.silny ,konturowy.Srednica oddycha .Wysokie tony sprawiaja,ze plyty same wskakuja do szuflady.Co bedzie dalej gdy przyjdzie DAC od Veterana i podlacze wreszcie Tact RCS?W koncu nachalnej reklamy Darkula nigdzie nie zauwazylem.Dlatego:Jacek! zostan na Forum,bo bez Ciebie nuda! Pozdr.AndrzejR.

..."czarnym humorem", "dowcipem" nikt nigdy nie mowil o twoim humorze ani dowcipie (nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi i nie zbaczaj z tematu...)....ty po prostu tanio sprzedales dupe Zydelek, a tego sie nie wybacza.... Howgh !!!

P.S. uprawiam partyzantke w obawie przed Lukarem, nie przed toba....misiupysiu :-)

dla rozwiania watpliwosci dodam ze nie jestem ani , darkulem, ani jacchem, ani, ani...jestem tu na forum ok. roku i mam tak naprawde ok.200 wpisow na "stereo".....i za niedlugo sie ujawnie...hahaha

Pax, pax miedzy chrześcijany!

1.

majo>

popieram w 100%.pozdrawiam.

2.

Jak Wy się qrna lubicie (umiecie) kłócić. Wyslę linka tego watku do mojej mamy. Może to Jej w końcu wyjaśni (czego ja niemam sumienia zrobić), dlaczego niejestem zainteresowany powrotem do Kraju. Normalnie niemógłbym. Niemógłbym. Coc bardzo bym chciał.

3.

antyzydel>

pewnie że nie jesteś jach, ani drakul. Nie jesteś żaden partyzant też. Głuptakiem jesteś i tchurzem. Ot co!

F.

Panowie nie doceniacie poczucia humoru kolegi Zydelka;) Stworzyl furtkę dla np. kolegi Senicza, który teraz będzie mógł napisac, że żartował a my nie doceniamy jego poczucia humoru. I, że teraz już na poważnie jest genialnym konstruktorem:)

Zydelek, daj sobie spokój, powiedziałeś przepraszam, dla mnie sprawa jest zamknieta, choć nie niebyła.

Za jakis czas pewnie wszyscy zapomną. Chyba, ze będziesz piłował dalej.

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

Ty zydel wklep sobie w wyszukiwarke mój nick , a odnajdziesz tam moja dyskusje z darkulem odnosnie jego traktowania klientów.

Zaznaczam , że dla mnie on jest takim samym dupkiem jak ty.I nie ważne ile wiedzy/doświadczenia wniosłeś na to forum oszukałeś wszystkich , to jest najważniejsze - także i w realu taki człowiek jak ty nie miałby miejsca koło mnie.

Błąd oczywiście można wybaczyć , ale to co zrobiłeś to nie był błąd , to było długofalowe działanie z premedytacją nastawione na zysk - myślałeś wtedy o kolegach od kabli :) chyba nie , miałeś wszystkich sredecznie w dupie.

Nie rozumie tych forumowiczów którzy tak łatwo wybaczają " bo ty taki stereofoniczny jesteś" , a jakie to ma znaczenie?

Gdybyś źle doradził jednemu i drugiemu w/w kwestiach to byłbyś wtedy zły?

Aaa... to ja dziękuje , dobrze , że nie żyje w "waszym" świecie.

Może już poraz ostatni dla tych mniej kumatych :

Złe nie jest to , że zydelek o tym napisał , tylko że to ZROBIŁ. - po wpisach forumowiczów wnioskuje , że niby to takie oczywiste , ale chyba nie dla wszystkich!!!

lancaster, 6 Lut 2006, 08:17

>Panowie nie doceniacie poczucia humoru kolegi Zydelka;) Stworzyl furtkę dla np. kolegi Senicza,<

>który teraz będzie mógł napisac, że żartował a my nie doceniamy jego poczucia humoru.<

Słowa "przepraszam" i "żartowałem" używa się w celu odsunięcia od siebie posądzenia o naruszenie dóbr osobistych oraz o stosowanie groźby karalnej.

Na tym forum nic już nie dzieje się bez powodu :)))

jacch ty jestes wyjatkowo tepy..... mlotek przy tobie to skalpel,chyba ze udajesz !

Zydelek kombinowal ,pewnie sam nie wie co... i sam sie wladowal w swoje sieci, i dobrze obluda sama wyjdzie na wierzch.

Prawda jest ze jak ktos cos nawali to dziesieciu uczonych bedzie mialo problem to dziesieciu uczonych tego nie wyprostuje.

Teraz bedzie kolej na Sonus Oliwa ,moze na Audiomatusa..kto to wie ?

Na szczescie to jak i inne fora nie sa kreatywne i w zasadzie odstraszaja ludzi zainteresowanych dobrym dzwiekiem i majacym kase.

Najlepsze w tym wszystkim jest to ze grupka [niby trzymajacych wladze] nie majacych zielonego pojecia o eketronice najwiecej krzyczy w temacie i stara sie wsadzac kije gdzie popadnie.

Zakompleksione towarzycho.

================================================================================

Mnie zydelku zrobiles jedynie przykrosc w sama WIGILIE... nic dodac nic ujac.

A propos.. nie podsylaj mi "lewych klientow"....

>jacch

a skąd wiesz, że Zydelek to zrobił?

Od Darkula?

he he he ... mam niezły udaw z tego ...

> Qubric

... zgadza się, że nic nie dzieje się bez powodu, tylko Panowie dalej drążycie nie tam gdzie trzeba ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.