Skocz do zawartości
IGNORED

Z-Zultra analog-kto chętny potestować?

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Zamiast strzępić jęzory proponuję wypożyczyć od Zydelka te druciki (mam na myśli srebrne ZZ ) i dokonać solidnego odsłuchu.To jedyny sposób by przekonać się co są warte.

Kable są wytwarzane przez Zydelka,co sam osobiście widziałem.

Kontrowersyjne niekiedy wpisy mego kolegi nie powinne mieć wpływu na jego" twórczość kablową".

Możecie wierzyć lub nie ,ale druty te prezentują bardzo dobry poziom.

Nie chciałem się wpowiadać na ten temat,by nie wywołać takich wpisów jak wcześniej.

Jako testerów proponuję :R.u.s.t.a-bardzo cenię jego wpisy i jacch-to naturalny przeciwnik forumowy zydla.

Nie wiem co powie sam Zydelek na moją propozycję,ale liczę na jego odwagę i poczucie humoru.

Oczywiście warunkiem koniecznym jest wyrażenie zgody orzez R.u.s.t.a i jaccha.

pzdr..

:-))))

->jacch

obrażasz mnie - starego Krzyżaka (od urodzenia) ... jakie białe???

Komtur z zamku w Szczytnie zorganizuje za chwilę krucjatę i najedziemy z braćmi zakonnikami forumowicza jaccha, HA HA HA ;-)))))

jacch, 4 Mar 2006, 07:04

>Jak tak można Lukar wyraźnie napisał , że zydel z frankie piszą z jednego kompa !!!!

>Zydelek , co ty masz chorobe psychiczną , czy pedałami jesteście?

Mylisz nicki Frank z FRANK:), ten drugi to następne wcielenie znanego szewca. Zresztą masz zdjęcie, od lewej Lebuś, Frank, Zydelek, Kapelli

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A tutaj ZMORA, FRANK:), Zydelek i brazylijka;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

robertk-> oba kable mają taki sam przewodnik wykonany ze srebra. Różnica wersji do gramofonu polega na dodaniu oplotu pełniącego rolę ekranu, co przy źródle jakim jest niskie napięcie wkładki dodatnio wpływa na eliminacje zakłóceń. Przyznam jednak, ze jeśli system analogowy będzie O.K. skonfigurowany może sie okazać, że standartowy kabel do cd. również nie będzie wykazywał żadnych zakłóceń. Taką sytuację mam w swoim systemie.

jacch, 4 Mar 2006, 16:07

>A zdjęcia przednie są :)))))

... i zamieszczone bez zgody autora... a to już przestępstwo...

Czy chcesz w tym uczestniczyć?

Prócz mnie nie lubi cię paru innych osób- uważaj więc, bysmy się nie spotkali w.....

Zydelek, 5 Mar 2006, 20:21

>... i zamieszczone bez zgody autora... a to już przestępstwo...

Podobnie jak kierowanie gróźb pod czyimś adresem, wątek zabezpieczony.

... to mnie pozwij... jesli masz rację. Ja ma powód konkretny.

Ale nie wtym rzecz.

Czy masz chęć posóuchac mego interkonektu i wypowiedzieć swą opinię? Czy tylko wszystko pisac na nie? Jestem gotów wysłać go do posłuchania w celu jego oceny. Prosze o zajecie stanowiska w tej sprawie.

Zydelek, 5 Mar 2006, 20:38

>Czy masz chęć posóuchac mego interkonektu i wypowiedzieć swą opinię?

Dziękuje, nie skorzystam. Mój system przechodzi małą rewolucję i nie pora na testowanie IC.

Ostatnie parę słów OT:

Jestem tu z innych powodów niż "prześladowanie" Zydelka. I na tym koniec.

A jeden oblataniec (w moim odczuciu o dużym pojęciu o dźwięku i znajomości tego co dobre) napisał mi:

"U mnie węglowy wypadł najlepiej to bardzo dobry kabel".

O drugim - nic nie napisał...

Amen ;)

Może coś sam skrobnie, no chyba, że go speszyłem to sorki. Albo ma swoje powody i nic nie napisze - szkoda.

* * *

Kable są już u innej osoby. I jestem ciekaw jak wypadną, bo to też osłuchaniec. (Oczywiście węglowce.)

Na razie to 2:0 dla węglowców, hura :)

Z-Zydelku a moze by ty chłopie tak do Wrocławia podesłal swoj kabelek bodo-ic słuchałem to juz mam wyrobione zdanie..sam ostatnio jadę na Klotzie La-Grange ...ale wiem ze nie jest to szczyt tego co mozna z kabelka wyciagnać....zasilj pocztą kabelka do testów

Walery, 4 Mar 2006, 13:59

>Mylisz nicki Frank z FRANK:), ten drugi to następne wcielenie znanego szewca. Zresztą masz zdjęcie, od lewej Lebuś, Frank, Zydelek, Kapelli<

Przepraszam ale widzę z tego zdjęcia że towarzystwo zydelkowe ma kapusia w swoim gronie ;) Tylko Kapelli na tym zdjęciu nie ma piwa (podły abstynent!). A jak wiadomo "kto nie pije ten kapuje". Że też Zydelek dał się tak podejść.

Walery - ja tam bym wolał żeby Zydelek rozmnożył w trzy osoby tę Brazylijkę ze zdjęcia :)))

Zdecydowanie popieram Piotrka!

Zydelku puść kabel do Piotrka608, a i ja pewnikiem skorzystam, he, he... ostatnio męczyłem Bodową sznurówkę i chciałoby się więcej :)

Zydelek, 5 Mar 2006, 20:21

>jacch, 4 Mar 2006, 16:07

>>A zdjęcia przednie są :)))))

>

>... i zamieszczone bez zgody autora... a to już przestępstwo...

Te zdjęcia były już na forum zamieszczane. Wiec zgoda została wyrażona. Teraz to tylko forma "cytatu".

Gość

(Konto usunięte)

Zydelek, 5 Mar 2006, 20:21

Czy chcesz w tym uczestniczyć?

>Prócz mnie nie lubi cię paru innych osób- uważaj więc, bysmy się nie spotkali w.....

Nie rozśmieszaj mnie prostaku!!!!!

Ja powycinam i podam linki gdzie trzeba - bo mnie twoja bezgraniczna beszczelność już zaczyna wkurzać.

Twoja "kariera" w sądownictwie już padła:)

Nie ma tam miejsca dla gadziny....

Wstepnie przyznaje rowniez, ze weglowiec to naprawde niezly kabelek - co prawda trudno mi go bedzie w 100% obiektywnie ocenic, bo co przelacze na XLRa to nie mam ochoty wracac do jakiegokolwiek RCA ale probujac sie zdobyc na obiektywizm - jest dobrze. Zreszta sznurowka Boda (niestety tez w wersji RCA) rowniez dzielnie sie spisuje - acz po pierwszym wieczorze odsluchowym raczej wybralbym wegiel a nie sznurowke - ale to wnioski wstepne. Co do weglowca zdecydowanie zdziwil mnie fakt, ze nie zmulil mojego lampowego systemu, gora jest ladna, blachy brzecza, bas zwarty, dosc szybki - zupelnie jak nie wegiel. Poslucham jeszcze i napisze cos wiecej. pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.