Skocz do zawartości
IGNORED

Zakupy na E-Bay

bikoz

Rekomendowane odpowiedzi

Bikoz, kiedy będziesz wiedział cos wiecej? Po co kręcić? Wolałbym to załatwić możliwie szybko, 0,22uF/630V już się skończyły:(

Nie lepiej poprostu przelać ta kasę? Przelew pusciłem wczoraj i tak miało zostać. Jeżeli bedzie jakieś cło(a dodo pisał, że nie ma) to najwyżej sie zapłaci. Jak dla mnie jeżeli mialyby się skończyć 0,1uF/200V teflony, to rezygnuję z całości.

Pozdrawiam

PANOWIE PRZELEWAJCIE BIKOZOWI KASĘ;)

Moje podliczenie(kondensatory+przesyłka w USD-kurs 3,25zł) + 10zł na przesyłkę w kraju.

Im szybciej to załatwimy tym lepiej, najwyżej coś się jeszcze w drugiej turze domowi.

Pozdrawiam

Przykro mi że myślisz że coś kręcę

wczoraj rano napisałem do Alexa żeby wystawił aukcję z tymi elementami i podał mi link do niej,żebym mógł

kupić te graty

do tej pory nie mam od niego odpowiedzi

pozdrawiam

bikoz

morris 172,50zł

lancaster 145,98zł

rekin 85,08zł

areg 40,55zł

magazynier 119,27zł

A66 99,12zł

Jaro4444 38,18zł

pawcio 33,60zł

dodo 86,44zł

hemi 71,43zł

Sprawdźcie to jeszcze.

Pozdrawiam

robt, pisałem już żebyś pogadał o tym z bikozem. Jeżeli on załatwi Ci u alexa dodatkowe 0,47uF nie widzę problemu, zebyś je dostał. Sory, ale nie bedę tego przeliczał po raz trzeci, zwłaszcza, że kilka osób kasę już puściło.

Pozdrawiam

Lancaster, nie będę robił Tobie zamieszania w liczeniu kasy z powodu moich kondensatorów ani nikomu innemu ponieważ pojawiłem się na Waszym forum trochę za późno. Z bikozem natomiast kontaktowałem się i to było pytanie do niego czy coś w mojej sprawie dowiedział się od Alexa czy nie. Pozdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

bikoz, licytuj chłopie! 1uF PIO już nie widzę.

10uF tez już nie ma na aukcjach, mam nadzieję, ze u alexa jeszcze są. Gość może prowadzic takich rozmów jak z nami kilka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dobra, jestem spokojny, jestem spokojny, jestem spokojny. Nigdzie mi się nie śpieszy;)

Zalicytuj. Pogadamy z alexem po zalicytowaniu, narazie to gość nie ma żadnych konkretów.

Pozdrawiam

0,47uF 630V to K40 czy K73, mnie wszystko jedno pytam z ciekawości i chyba K40 były by lepsze. Myślę, że kupujemy zbiorowa to i dla nas powinna być oferta według ustaleń zrobionych przez bikoz. W końcu do konkretne zmówienie.

A66, Tych kondów 0,47 też już nie znalazłem na aukcjach:(

Podobno "cierpliwi posiądą ziemię" bo napewno nie ruskie kondy na aukcjach alexa.

Może trochę jestem w gorącej wodzie kąpany, ale tu to jest wskazane.

Kawał mi się przypomniał:

sadysta kąpie dziecko, wchodzi żona i krzyczy

- co robisz?! zgłupiałeś! Kąpiesz dziecko trzymając je za uszy?!

a sadysta na to spokojnie:

-a co, mam się poparzyć.

To zupełnie nie na temat, żart dla odprężenia i zrelaksowania podczas oglądania znikających aukcji kondów;)

Witam

cały dzień nie miałem dostępu do netu bo mi wirus wszystko wykosił

nie wiem co mam w końcu zrobić

Alex się nie odzywa już od wczoraj rano

umówiłem się z nim że wystawi wszystkie te nasze elementy na jednej aukcji

widzę że aukcje się kończą,ale może ma jeszcze więcej tych kondów

co robić?

bikoz, zlicytuj te elementy z naszego zamówienia, które aktualnie są na aukcjach. Masz je w linkach ode mnie powyżej. Nie licytuj tych 0,47uF i poczekajmy na alexa. Reszte kondów o ile ma niech wystawi na osobnej aukcji. Przynajmniej część będzie zakjlepana.

Pozdrawiam

Panowie, zmówmy paciorek, żeby alex miał dla nas odłożone nasze zamówienie. Jezeli jego magazyn jest tak okrojony jak obecnie na aukcjach to poszły się ... 0,47uF PIO, 1uF PIO i 10uF K-cośtam, a wcześniej 0,22/630V PIO. Bardzo nieładnie.

Mam nadzieję, ze wszyscy kase przelali bikozowi i sprawe załatwimy od reki. Bo w sumie nie ma co załatwiać. Licytacja, przelew, przesyłka.

jeżeli Alex nie obiecał żadnych rabatów za zamówienie zbiorowe to spokojnie mozna licytować wtedy napewno się odezwie. Facet tonami sprzedaje te kondziorki i inne ruskie wynalazki więc pewnie ma zamówień całą masę i nie trudno mu przeoczyć jakiegoś maila np od nas.....

Nie wszystko high-end co się świeci......

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.