Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz DVD 200-250zl...Poradzcie

Fallout

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wiem, ze watkow takich bylo mnostwo, ale z tego wszystkiego, to ja juz sam nie wiem czego szukac...

Chcialbym kupic odtwarzacz DVD do okolo 200-250zl (chyba ze dolozenie jeszcze nieduzej kwoty zaowocowaloby duza roznica) DVD chcialbym zakupic raczej przez Allegro, bo u mnie w miescinie wyboru nie ma, a ceny z kosmosu.

Czego oczekuje...

Przedewszystkim powinien czytac MP3 z plyt DVD-R/RW jak i CD-R/RW. Powinien tez bezproblemowo obslugiwac foldery (katalogi) w ktorych znajdowaly by sie pliki MP3.

Chcialbym zeby posiadal jakis Timer ktory by wylaczal odtwarzacz po jakims czasie, nie wiem tylko czy cos takiego wogole w DVD wystepuje.

Kolejna sprawa to DivX - Powinien obslugiwac ten format, nie musi miec jakies super jakosci, bo nawet moj telewizor by tego nie ukazal, wazne by czytal z jakoscia dosc przyzwoita i potrafil obslugiwac pliki textowe do filmow w tej kompresji.

Powinien nienajgorzej wygladac :-) hehe Nie musi byc piekny itd. tylko zeby nie szpecil pokoju.

Mozliwie jak najmniej awaryjny.

A wlasnie ile DVD za taka kwote jest w stanie dzialac???

I jeszcze jedna sprawa, czy odtwarzacz kupic nowy czy tez uzywany??? Bardziej sklanialem sie ku nowemu, ale moze ktos ma inne zdanie? Chetnie wyslucham (poczytam:-))

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/24485-odtwarzacz-dvd-200-250zlporadzcie/

hehe ;)

Czy to moze chodzi o ta Mante:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jesli tak to rzeczywiscie BARDZO TANIO a wyglada nienajgorzej :-)

Czytalem troche o niej i ogolnie opinie sa pozytywne, szczegolnie na temat DivX'a, ale nie wiem jak radzi sobie ona z MP3... Jesli Ktoś Coś wie to prosze pisac, na pewno pomoze mi to przy kupnie.

Z Manty znalazlem jeszcze cos takiego:

Ukryta Zawartość

Jak to sie ma przy tej 3 ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

lepszego nie znajdziesz

Ukryta Zawartość

pzdr

Ukryta Zawartość

123... test

Hmm... Wyglad ma rewelacyjny. Czy funkcjonalnie rzeczywiscie jest sporo lepszy od tej Manty?

Czy potrafi on odczytywac napisy do DivX'ow z rozszerzeniem .txt bo jakos na Aukcji wspomniano tylko o innych rozszerzeniach.

Jak jest z jego zywotnoscia? Sprzedawca twierdzi, ze to dosc niezawodny model, ale jak jest w praktyce bo niestety gwarancji nie ma.

Pozdrawiam

Falloout>>>

poczytaj co potrafi pionek i sam zdecyduj -

Ukryta Zawartość

pzdr

Ukryta Zawartość

123... test

Fallout>>>

poczytaj co potrafi pionek i sam zdecyduj -

Ukryta Zawartość

pzdr

Ukryta Zawartość

123... test

Ja mam JVC N-322 - bardzo tani model, a jednocześnie bardzo dobry. Sam mam. Co prawda DiVX nie czyta, ale mi to nie przeszkadza. Wyścia komponentowe, progressive scan. Mi do szczęścia nic więcej nie potrzeba. :)

>>>og0r

Dzieki za ta informacje, to dyskwalifikuje Mante.

Z tego wszystkiego najbardziej sklaniam sie ku Pioneer'owi.

Akurat na DivX zalezy mi tak samo jak na czytaniu MP3 wiec ten JVC raczej odpada.

Pozdrawiam

Ten sofcik Gufiaka wygląda zachęcająco - a jak ten Pionek sprawuje się w codziennym użytkowaniu? Czyta wszystko jak leci?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.