Skocz do zawartości
IGNORED

KABLE dedykowane

BRODA

Rekomendowane odpowiedzi

Broda->>>

1.TAK

2.TAK

3. V V sa do polaczenia TYLKO lampowego amp i pre (miedzy nimi) no chyba ze masz CD player z Tube output stage.

W innym wypadku uzywasz jak na zaloczonym obrazku :-)

Pozdr.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

“I drink a great deal. I sleep little and I smoke cigar after cigar. That is why I am in the two-hundred percent form” Winston Churchill

BRODA->

Spectral rekomendowal kable MIT do swoich produktow, uwazajac, ze wtedy ich urzadzenia brzmia najlepiej i uklady sa stabilne na tych kablach.

Oni teraz maja swoje wlasne kable, ale wyglada mi, ze to sa albo MIT-y ze zmienionym napisem, albo cos wzorowanego na nich.

pozdr.

BRODA, 18 Lut 2006, 20:59

>W przypadku Transparenta kable dedykowane pod wzmaczniacz lampowy otrzymują oznaczenie V V , pod wzmacniacz tranzystorowy S S , a uniwersalne są bez jakichkolwiek oznaczeń.<

W przypadku Veluma, dedykowane pod śmietnik.

Qubric - pier**lisz jak posmarkany nawiedzony parolatek !

Kup coś lepszego od boomboxa , potem kup kabelki w MM , poterm kup wieżę , potem kolumny , a potem proszę o obiektywne wypowiedzi :)

Jeśli sprostasz temu wyzwaniu , to dostaniesz IC w prezencie :)

Nie jestem dystrybutorem , to można już przeczytać na tym forum , ale Ty czepiasz się dalej , więc o co Ci chodzi ?

Masz problemy w życiu osobistym , brak Ci dziewczynki / chłopca ?

Dziewczynkę mogę Ci zapewnić , natomiast chłopca niestety nie :(

BRODA, 21 Lut 2006, 21:40

>Dziewczynkę mogę Ci zapewnić <

Nie musisz się chwalić. Skoro już jesteś sprzedawcą i zachwalaczem podrabianych kabli no nawet wiadomość, że trudnisz się sutenerstwem wcale nie robi na mnie wrażenia.

I cały czas czekam na racjonalne wytłumaczenie czym się rózni taki kabel do tranzystora od kabla do lampy - a czym ten uniwersalny?

Znasz jakies uzasadnienie?

Czy tylko tak piszesz, bo masz akurat taki kabelek który chcesz komuś opchnąć?

Zmora, 23 Lut 2006, 22:33

>Miałem przyjemnośc posłuchać Zydelkowych kabli. Muszę przyznać im w.... nad...????

>Skoro robia inni ku chwale to i Z-Z warte są posłuchania:):)

Schizofrenia postępuje? A może chęć autoreklamy dyskretnie zakamuflowanej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.