Skocz do zawartości
IGNORED

OPUS AUDIO-zestaw za rozsądne pieniądze

jaro_001

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio było małe spotkanie ale ja byłem nieobecny. Pisał o tym jakobs w którymś z wątków. Myśle że bemol zgodzi sie na jakis odsłuch, na razie testuje moje kable Volty które przyjechały z Bydgoszczy i bufor lampowy bo ja nie włączam swego zestawu. Po tym jak zagrały Bety drażni mnie dźwięk jaki wydobywa się z Altusów 110 "napędzanych" przez Techicsa, najchetniej to bym wy..... to wszystko przez okno ale mi szkoda czuję do tego jakis sentyment. Może otworzę muzeum :-))))))))))))

Pozdrawiam

LOK

Trochę poza głównym tematem, ale... czy ktos z forumowiczów ma aktualny kontakt z producentem kabelków Volta ? Pisałem na podany w niniejszym wątku mail ale nie otrzymałem nijakiej odpowiedzi. Zaprzyjaźniona z nimi strona Opus Audio nie działa, tak ze i przez nich kontaktu złapać nie można.

Napisz chłopie do Panów z Argosu a oni skontaktują cie z producentem Kabelków Volta

Adres do Bydgoszczy znajdziesz na stronie firmy Argos

POzdrawiam

LOK

• 1 miesiąc później...
  • Redaktorzy

Niestety z powodu "niemania" wzmacniacza (zastępczy Technics nie zasługuje na to miano) musiałem ustapicć miejsca w kolejce kolejnemu chętnemu ;(

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.