Skocz do zawartości
IGNORED

Giełda sprzętu na audio. LUKAR. net

Gość zeto

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zeto

(Konto usunięte)

Koszmar w przeglądaniu. Wszystko wymieszane. Sprzedam, zamienie, kupię,sprzedam itp...Kłopot z kontaktem, jeśli ktoś nie poda. Nie zawsze wiadomo co kryje się za ogłoszeniem. Może ktoś dołączy głos aby to się zmieniło ?.

Ogłoszeń przybywa i giełda mogła by stać się prężna jak forum . Na razie to "kupa"bez skłau i ładu.

pozdr.

Znając mozliwości Lukara i naszą pomysłowość w wymyślaniu mu zajęcia to allegro może stracic sporo klientów ;-) Możliwość dodawania obrazków jest opanowana , do tego email w "o mnie" - co potrzeba wiecej ?

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników , którzy napisali conajmniej 3 opinie o sprzęcie lub płytach ;-)

proponuje moderowanie ofert przez kilku zaufanych uzytkownikow przed publikacja; nie byloby wtedy tylu ofert z allegro. chyba najbardziej nam zalezy na sprzecie z drugiej reki od takich samych zapalencow jak Wy.

• 1 miesiąc później...
  • Redaktorzy

Przychylam sie. W tym co jest nawet swojego wlasnego znalezc nie moge. Gdyby lukar mial czas i mogl sie tym zajac, proponuje wzorowac sie na brytyjskiej gieldzie ze strony www.hififorsale.com

Sprzedawalem tam i kupowalem, bardzo wygodne. I oczywiscie nie ma chyba watpliwosci, ze nasza gielda sluzy wylacznie odsprzedazy sprzetu przez osoby prywatne, a nie dzialalnosci stricte handlowej. Proponuje zeby, podobnie jak na hififorsale, aby sprzedac cos nalezalo sie zlogowac jako uzytkownik gieldy.

Tak, podoba mi się ten pomysł. Wiadomo co się kupuje, od kogo itp. Z racji niewielkiej stosunkowo liczby użytkowników forum nie będzie to jakieś wielkie przedsięwzięcie, ale za to obarczone mniejszym ryzykiem.

TAK TO BYWA DOPOKI TEMAT MNIE NIE DOTYCZYL TO NIEWIEL MI TO PRZESZKADZALO..ALE FAKTYCZNIE PRZYCHYLAM SIE DO WYPOWIEDZI JOZWY:))) POZATYM MOZE KTOS KUPI TAKI PIEKNY ZESTAWIK O DEMNIE?? cd+ PRZETWORNIK?:)) OO CHOLERNY CAPS SIE WLACZYL:(

www.cichykot.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.