Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witka.
Dzisiaj machnięte około 32 km w 1h 42 min. 

Włączyłem pomiar tętna w zegarku. 
Niezbyt mu ufam ale pokazał coś takiego. Zerknijcie co on tam pokazał bo nie znam się zbytnio na przedziałach tętna. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

15 minut temu, kwasior21 napisał:

Witka.

Niezbyt mu ufam ale pokazał coś takiego. Zerknijcie co on tam pokazał bo nie znam się zbytnio na przedziałach tętna. 

Ukryta Zawartość

Prawdopodobnie masz zawał akvi nie żyjesz od 3 godzin

Ukryta Zawartość

9 minut temu, Szkice napisał:

Dobra nie znam się ale swego czasu myślałem nad paskiem na klatkę z polsport i ponoć chyba to lepsza opcja i bardziej dokładna 

Czaję się ale na pasek na ramie. Na klatę nie chce bo będzie mnie denerwował. 

Godzinę temu, kwasior21 napisał:

Witka.

Ukryta Zawartość

Masz rację, że nie ufasz, z reguły zegarek pokazuje za mało. No i pasek musi być mocno ściągnięty. Tak jak kolega pisał opaska jest o wiele bardziej wiarygodna.

Żeby coś mądrego powiedzieć, to musielibyśmy wiedzieć jakie masz maksymalne tętno - według niego wyznaczane są strefy, które masz tu na zdjęciu opisane. Ile masz lat?

Generalnie widać, że trochę się musiałeś pospinać, żeby rześko jechać.

Ukryta Zawartość

Generalnie wiarygodny pomiar daje opaska na piersi. Zegarki nadgarstku przekłamują. Kolarze w pro peletonie jeżdżą z napierśnikami monitorującymi puls Przy okazji, dzisiejszy etap Vuelty a szczególnie końcówka był fascynujący, w chmurach i mgle. Ja dziś odwiedziłem na MTB wszystkie znajome leśne ścieżki . 38 km.

28 minut temu, Allmr napisał:

Masz rację, że nie ufasz, z reguły zegarek pokazuje za mało. No i pasek musi być mocno ściągnięty. Tak jak kolega pisał opaska jest o wiele bardziej wiarygodna.

Żeby coś mądrego powiedzieć, to musielibyśmy wiedzieć jakie masz maksymalne tętno - według niego wyznaczane są strefy, które masz tu na zdjęciu opisane. Ile masz lat?

Generalnie widać, że trochę się musiałeś pospinać, żeby rześko jechać.

42 wiosny już są. Prawdę pisząc niezbyt się zmęczyłem. Wczoraj było 42 km tylko w dużo wyższej temp. Wczoraj 32 a dzisiaj 25 stopni. 

Pytam ogólnie z ciekawości bo nie zamierzam brać udziału w wyścigach ani żyć z cyferek. Taka moja ciekawość …

Młodziaku!

Masz tu poczytaj z kalkulatorem do poduszki 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Młodziaku!
Masz tu poczytaj z kalkulatorem do poduszki 

Ukryta Zawartość

Poczytalem. To jest bez sensuIMG_4784.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 31.08.2024 o 22:18, mikson napisał:

amorku manitou ( fajny tani amor) ale ma lagi 30mm i czuc bylo ze na osi qr potrafi kolo latac , brak sztywnosci 

Moim zdaniem  bardzo dobry amor, przede wszystkim leciutki, teraz widzę promocja, ale wcale nie był tani, kosztował około 1400 zł. 

23 godziny temu, Allmr napisał:

Mialem przez kilkanascie lat Polara obecnie od 3 lat Garmina i oba nosze doscyc luznie (fakt nosze gacie z szelami). Poza tym w jezdzie o tym sie naprawde zapomina...

20 godzin temu, Allmr napisał:

najlepiej zrób test wysiłkowy

I to jest jedyna poprawna metoda - w sumie proste jak parasol tylko trzeba sie 'troche' zmachac...

• 2 tygodnie później...
Ładne. Jaka waga? Wiele sobie cenią za takie toczydełka i gdzie?
Waga tu nie jest krytyczna bo to będzie zainstalowane do elektrycznego MTB. Bardziej ważniejszym parametrem jest tu ich pancerność, by wytrzymywały 25kg rower z 90kg jeźdźcem podczas skoków i dropów w lesie, jazdę po korzeniach I kamieniach.

Specjalną cenę otrzymałem za oba 1,6kPLN. Kółka były składane na moje zamówienie i specyfikację u jednego składacza z Krakowa.

13 minut temu, GB napisał:

Specjalną cenę otrzymałem za oba 1,6kPLN. Kółka były składane na moje zamówienie i specyfikację u jednego składacza z Krakowa.

To w zasadzie tyle samo co za fabryczny komplet DT Swiss H1900.

To w zasadzie tyle samo co za fabryczny komplet DT Swiss H1900.
Fajne, jak zamawiałem swoje to nie było dostępnych jeszcze tych piast do emtb. Przynajmniej w Polsce, stąd budowa pod zamówienie. Ale do mojego napędu sprawdzałem jedno po rabatach 1,3kpln. Komplet wyszedł by 2,6kpln. Dodatkowo, wtedy kiedy ja swoje zamawiałem to była jeszcze bańka cenowa i owe koła cenili za 1,75kpln. Teraz czas dla kupujących można negocjacjować.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.