Skocz do zawartości
IGNORED

Występ Kazi Szczuki

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

>dudivan

Oj dudi, masz zdaje sie slaby punkt i jesli go nie poddasz sanacji,

to przerodzi sie on w ognisko autentycznego zaklamania !

Doskonale wiesz jaka manipulacja tu odchodzi, tak jak wiesz,

ze moja wypowiedz jest moja wypowiedzia !

Zeby zrozumiec, wystarczy minimum dobrej woli o ktorej

zreszta wspominasz, rowniez w sklamanym kontekscie !

Pozdrawiam

ar1, 17 Mar 2006, 12:31

>>Cala zaloga KRRiT powinna zostac skazana na 10 lat ciezkich modlitw !

>

>Razem z Małgosią:-))

a'la józwa:

"na razie" nie są mordowani ALE, potem napewno zostaną skazani na 10 lat ciężkich modlitw, a potem spaleni na stosie, całe świeckie oświecone środowisko jest prześladowane, "na razie" znikomo ale potem..

profilaktycznie należy zrobić z TRWAM to co w Katyniu, bo w przyszłości z pewnością będą to wrogowie ludu (*wg.Ibsena)

>dudivan oj glupolku alez sie uniosles, po co te nerwy po co sie obrazasz nie napisales nic o czym bym nie wiedzial, natomiast najprawdopodobniej Szczuka nie wiedziala jak do konca wyglada sytuacja (czest tak ma, mowi o czyms o czym do konca nie wie). i nie podniecaj sie za bardzo - to , ze Szczuka wysmiewa sie z kogos ciezko chorego swiadczy o jej kulturze osobistej, o jej pogladach i tyle. chyba ze uwazasz, ze powinna za to posiedziec lol

sam reasumujesz "wybaczam, nie ma zalu ale nie popieram", zgadzamy sie widac wiec po co ta cala fanfaronada?

postaraj sie pisac spokojnie i rozumiec o czym mowa, bo narazie sie wydurniasz. szufladkujesz mnie gdzies, gdzie nie naleze :)

apropos tego , co napisalem o obludzie generalnie (to poza ta szczukowa sprawa bylo), to poparte to jest pewnymi doswiadczeniami (nie labolatoryjnymi), wiec sznowny dudi apeluje o spokoj i kieruj swoje gromy gdzie indziej.

>że ta 18-letnia dziewczyna ma tylko 100 cm

>wzrostu i waży zaledwie 15 kg. Jej dziecięcy głos, który parodiowała bohaterka wątku, glos "starej

>dziewczynki" jest rezultatem ściśnięcia płuc (przy okazji serca także). Porusza się wyłącznie na

>wózku inwalidzkim opierając się o niego rękami, ponieważ kręgosłup nie spełnia swojej funkcji,

dudi, zostaw tę dziewczynę w spokoju. Nie róbta z cudzego kalectwa oręża do walki ideologicznej. Wiem, że najłatwiej własne kalectwo ukryć za cudzym, ale my jesteśmy juz dorośli, prawda?

Nie wiem, czy bohaterka tego programu wiedziała jaką osobę parodiuje (zreztą to kalectwo nie dotyczy mózgu i poglądów), jesli tak to było to podłe - jesli nie, trudno sie wtedy zbyt czepiać. W końcu to kalectwo nie dotyczy mózgu....

dlaczego?

wady fizyczne są świetne do wykorzystywania, wzrost, fakt ze jest się bliźniakiem- wszystko to ślicznie można przedstawić jako wadę

giertych np. ma niedomykajacą się półotwartą paszczę, tzw. prezydent na tvn zajety jest przeważnie poprawianiem zaczeski

jest to chętnie i bardzo często wykorzystywane przez naprawdę trendi i coolowych polityków typu Donald etc.

no i bardzo wporzo jest wkleić na naszym forum jakiś fotomontaż który podkreśla te ułomności, chłopaki od razu "wiedzo" że jesteś entelygentny i na fali

róbta tak dalej jar1uś

>no i bardzo wporzo jest wkleić na naszym forum jakiś fotomontaż który podkreśla te ułomności,

>chłopaki od razu "wiedzo" że jesteś entelygentny i na fali

Ale jak sam napisałeś to tylko fotomontaże itp.

Madzia natomiast takim fotomontażem nie jest - jest realna ze swoim kalectwem. I to nie Tusk ja wykorzystuje do swojej wyborczej propagandy.

jar byłem w tym studiu i widziałem że ona żeby ją łatwiej wykorzystać

jest przybita gwoź-dźmi do podłogi..

wykorzystywanie kobiet, zwłaszcza ułomnych, to praktyka normalna i zdrowa u nas katoli

(sama szczuka nawet by to potwierdziła)

Mata to moze w wiekszej rozdzielczosci ?

Chcialem se strzelic T-szorta !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pitdog, 17 Mar 2006, 12:44

>>dudivan oj glupolku alez sie uniosles, po co te nerwy po co sie obrazasz

Pitdog, ja się nie unoszę ani tu na forum, ani w prywatnym życiu, otoczenie przyznaje, że mam wyjątkowo zimną krew, ale to dygresja. W tym i pozostałych przypadkach po prostu trzymam się konwencji, bo tak lubię :P

> nie napisales nic o czym

>bym nie wiedzial, natomiast najprawdopodobniej Szczuka nie wiedziala jak do konca wyglada sytuacja

>(czest tak ma, mowi o czyms o czym do konca nie wie). i nie podniecaj sie za bardzo - to , ze

>Szczuka wysmiewa sie z kogos ciezko chorego swiadczy o jej kulturze osobistej, o jej pogladach i

>tyle. chyba ze uwazasz, ze powinna za to posiedziec lol

Nie, nie uważam. Na końcu dodałem przecież zdanie o wpisie Jazza, który właściwie określa skalę zjawiska

neo008, 17 Mar 2006, 13:16

>Mata to moze w wiekszej rozdzielczosci ?

>Chcialem se strzelic T-szorta !

>

znaczy RM byłoby świetnym idolem dla coponiektórych

heawymetalowych :-)

oj jak się ludziom przewraca w głowach

żwirek, 17 Mar 2006, 13:15

>wykorzystywanie kobiet, zwłaszcza ułomnych, to praktyka normalna i zdrowa u nas katoli

Żwirek a Ty ciagle dążysz do konfrontacji.... taki z Ciebie katol? ;-) Okazałbyś odrobinę miłosierdzia dla przeciwników;-)

tcy właśnie jesteśmy, nietolerancyjni, perwers w wykorzystywaniu kobit do celów nieumiarkowanie politycznych..

typowy wizerunek katola masz na obraziku neo008.. to my

zaś niesiołowskie, tuski odznaczają się anielskim charakterem i takoż obliczem, jak też i duchowni bracia z sld

pitdog, 17 Mar 2006, 12:44

i jar też :)

>>dudivan oj glupolku alez sie uniosles, po co te nerwy po co sie obrazasz nie napisales nic o czym

>bym nie wiedzial, natomiast najprawdopodobniej Szczuka nie wiedziala jak do konca wyglada sytuacja

>(czest tak ma, mowi o czyms o czym do konca nie wie)

Szczuka nie wiedziała ? A producent programu ? A ci którzy kolaudowali program ? Te nie ? Nikt ? W ogóle ? Takie "stężenie" nierozgarniętych osób to chyba tylko w zakładzie specjalnym... Czy Polsat jest produktem rezydentów Tworek ?

A post factum pani szczuka jak powinna się zachować ? A nie zachowała się, tego co powinna zrobić także nie wiedziała. Chamstwo, to autentyczne, nie pozerskie, nie gombrowiczowskie zbratanie się z parobkiem, organicznie związane jest z lewicą i wyłazi co i raz. Oni zwyczajnie tak mają i są w tym zakresie niereformowalni, lata i pokolenia, to jest jak wżarty w skórę brud - nie do zmycia.

>Szczuka nie wiedziała ? A producent programu ? A ci którzy kolaudowali program ? Te nie ? Nikt ? W

>ogóle ? Takie "stężenie" nierozgarniętych osób to chyba tylko w zakładzie specjalnym... Czy Polsat

>jest produktem rezydentów Tworek ?

A powinni wiedzieć? Bo to wszyscy muszą wiedzieć? Ja też nie wiedziałe - to według Ciebie świadczy, że jestem nierozgarnięty? Ej, znowu błędne załozenie na wejściu daje w konsekwecji błędne osądy.

>zaś niesiołowskie, tuski odznaczają się anielskim charakterem i takoż obliczem, jak też i duchowni

>bracia z sld

No, nareszczie zaczynasz się nawracać z marksizmu na kaszę gryczaną.. ;-)

Polsat jak wiadomo jest jak PSL nieśmiało obraca się za tym kto aktualnie rządzi. Nie jest to takie złe. Teraz TVPuls chyba jest też Solorza- takie umizgi w kierunku nowej ekipy. To cecha nr1 Solorza.

• Redaktorzy

A tak spokojnie na początku dyskutowaliśmy, a tu znowu weszła nam kampania wyborcza. "O rewolucjo w permanencji, tyś mrzonką jest inteligencji!". Ale permanentna kampania wyborcza, to co innego.

>dudivan tez Kazmiry nie lubie :) a dokladniej co o niej mysle to juz wczesniej w watku pisalem.

pozostaje jeszcze inny aspekt: smierc medialna, tak bywa czasem, ktos w jakims programie cos chlapnie i inne programy juz sie mocniej zastanowia czy tego ktosia zapraszac... no chyba, ze profil owego show to wlasnie tacy goscie. takze sama sobie w noge szczeliua byc moze, ale z drugiej strony od lat plecie farmazony i jakos na tym jedzie.

niewiedza w jej wypadku to nic dziwnego, dla takiego nowoczesnego buntownika wsio co jest chocby w poblizu kosciola (czy czegos luzno zwiazanego z kosciolem) to jest fe. coz, tak wlasnie oswiecone bywaja owe nowoczesnie-postepowe osoby. maja ten swoj zestawik pt. "maly buntownik" z aborcja, malzenstwami gejowskimi (ale juz nie kazirodczymi lub z owieczka, bo to nie w modzie dzisiaj), wstretnym chrzescijanstwem, szlachetnymi drag queens, kobitami ksiezami itd itp lol

tak to jest, niektorzy dziwaczeja odkad czlowiek nie biega kilometrami dzien w dzien z palka za jakims krolikiem by sie troche najesc i sie nudzi, czasem nuda i wolny czas daje pozytywne zainteresowania, czasem wychodza bzdury.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.