Skocz do zawartości
IGNORED

Przepraszam że tu...

pq

Rekomendowane odpowiedzi

>Kurt Dupel

Fakt ! To ze zmeczenia wasza jalowoscia ! Mialo byc : "zapomniales przytoczyc to "jedno krotkie zdanie" !

Beznadzieja ! Ile mozna walic Czysta Finezja o betonowa sciane ?!

Lece na Sluzewiec na "Wyscigi" - pokopac sie z koniem ! Moze mnie to odswiezy ! :)

Pozdrawiam !!!

>parantulla, 12 Mar 2006, 15:27

Czy zdarzylo Ci sie chocby RAZ w szkole napisac TAK dlugie wypracowanie ?

Raczej nie podejme dyskusji z Toba, bo nawet wg. Twoich wlasnych slow,

nie zaliczasz sie do ludzi rozsadnych - walac Taka epistole i zawracajac sobie

glowe jednym z tysiecy "nic nie znaczacych nick-ow" !

Stosunkowac sie z niczym nie musisz, co zaoszczedzi biedy umyslowej na swiecie ! :)

Powiem wiec krotko : "Nie masz racji gowniarzu, bo Ja ja mam !"

Witkacy wyrazal to slowami : "Z glupimi ludzmi nie warto gadac,

wiec prosze zamknac pyski - i Siadac !" Widac tez, jakis nawiedzony Przyglup ! :(

Pozdrawiam

PS. 1. Na durne polskie filmy, w rodzaju "Dzien swira" - nie chodze !

......2. Co do Malgosi, podtrzymuje dawna propozycje z nerka albo "serduchem" !

..........na razie 2 juz "wymieklo", wiec albo podejmujesz wyzwanie, albo jestes

..........zwyczajnym TCHORZEM, albo przynajmniej uwazaj gowniarzu co mowisz !

......3. A o mojej ciazy, jak sie dowiedziales ? :)

>argus

>atopos, 12 Mar 2006, 15:18

>Aluzje i niedopowiedzenia stanowia o bogactwie Naszej komunikacji !

>Bez nich bylibysmy maszynami nie Ludzmi !

Wykasowales dwa ostatnie slowa !

Czyzbys sie czegos przestraszyl ?

>Jazz :-)

Przepraszam, ze tak pozno, ale najpierw uporac sie musialem z cala ta sfora :

ratlerkow, szpicow, pekinczykow oraz innych psich wybrykow !

Terminu : "less is more" nie znam, znam za to : "more is much more" i ten

bardzo mi sie podoba ! :) A najbardziej odpowiadal by mi : much more is even much, much more !

Jakim otworem ty tu weszles Jazz ? :). W historii, rozmaici wladcy-uzurpatorzy

juz nie raz wypraszali, ze swoich wyimaginowanych posiadlosci !

JESTESMY W INTERNECIE JAZZ !

Nie przykladaj do Niego swoich Mieszczanskich Przyzwyczajen !

Zaluz Swoje Papucie i pociagaj drobnymi lyczkami whiskacza, ze swojej czeskiej karafki

firmy Desna, przezywajac zycie jak w czeskim filmie !

Bardzo mnie zawiodles Jazz ! Myslalem, ze jestes kolesiem Duzego Formatu, o Amerykanskim

Rozmachu, a tu znow polaczek-szaraczek, jak przekupka oceniajacy zajadle wszystko

czego pojac nie jest w stanie i nie zawracajacy sobie glowy jakimis tam ARGUMENTAMI !

"Gienow" jednak nie przeskoczysz, zebys nie wiem w jakim tam New Yorku mieszkal !

Szkoda Jazz, myslalem ze bedziesz jedna z jasniejszych "perel" w tym chlewiku !

Niemniej Serdecznie pozdrawiam i zycze Wszystkiego Dobrego w Twej malej, przytulnej Rzeczywistosci ! :)

atopos -->

popisz sobie ... popisz.... jak wróci Lukar z wywczasu to i tak ten wątek wykasuje !!!

pisz chłopczyku... pisz !!! pisz dalej !!! hahaha

zdezintegrowany_3PO

>zdezintegrowany_3PO

Mam nadzieje, ze jak sie wybryka na tych wywczasach, to zda sobie sprawe ze swojej

dotychczasowej malosci i malodusznosci - i tego nie zrobi ! Jego Zatwardziale Serce

ulegnie zadziwiajacej Transformacji i stanie sie Czyste i Szczerozlote ! : )

I wtedy Pan, z radoscia przyjmie go do Swego Przybytku i posadzi po prawicy ! :)

A wtedy zdezintegrowany, bedzie Ci troche glupio rozpamietywac to, smarzac sie w Piekle !

>Atopos

daj spokoj, wszystko juz zostało powiedziane kilka razy, zadna strona nie ruszy sie o krok.

jak juz cos pisze, to dorzuce, ze sie wlasnie zachwycam czyms irlandzkim, co sie zwie Lord Of The Dance:)

oraz Pozdrawiam:)

atopos, 12 Mar 2006, 20:08

>OK. Chcialem nabic troche punkciorow !

Weź Ty się lepiej nabij na pal to może Twój mózg wróci na swoje miejsce...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

To jest jakiś jawny bezsens.

mam 860 wpisów w audio i 560 na bocznicy (duzo, ale to pewnie przez brak humoru heh)

O co chodzi:

często na bocznicy ludzie zgłaszają się z różnymi problemami, i jak tu im pomóc skoro pisać nie można?

Zapewne nie tylko ja jestem w takiej sytuacji.

Poza tym jeśli ktoś taki jak ja który ma większość wpisów w mało ruchliwej muzyce,

szczątkowo w stereo i conieco w diy ma prawo czuć się poszkodowanym.

O ile rozwiązanie z limitem wpisów zanim się zacznie pisać na bocznicy jest ok,

to to drugie nie ma żadnego sensu.

Nie będę pisał o Kaczyzmach, radiu MaRyja, moherach, umieraniu i takich tam bo to nic nie zmieni.

Jedyne co się dzieje, to coraz większe bezsense na forum, pseudoograniczanie zamiast konkretnych i zdecydowanych działań.

pitdog, 12 Mar 2006, 15:15

>nie rozumiem, jaki sens niektorzy widza "dyskutowania" z trollem. prosty ban zalatwia sprawe

No czasem z tym roznie bywa i prosty ban nie wystarczy :D Zalozmy taka sytuacje, ze taki user przygotowywal sie na taka ewentualnosc od dluzszego czasu, ma powiedzmy 100 lub wiecej nickow i dostep ze 100 lub wiecej IP, czy tez leci przez jakiegos dialupa z dynamicznym roznoklasowym IP . Wez takiego zblokuj zanim Ci nerwy nie pojda ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

atopos -->

jeśli chcesz nabić sobie punktów to lepiej przeklej większość aukcji do linka "znalezione na e-bay i allegro" zgodnie z regulaminem a i na temat ;)

zdezintegrowany_3PO

atopos,

Ty chyba strasznie samotny jestes. wspolczuje. wklejaj posty ile wlezie. wyjdzie Ci taniej niz psychoanalityk o psychiatrze nie wspomne. Taki maly wtret. Ps. pamietaj, jakby co to dzisiaj wez zolte.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.