Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam pokrętęł do wzmacniacza

Mirek Potempski

Rekomendowane odpowiedzi

SFINKS - mnie właśnie głównie nierdzewka interesuje mam pewne mozliwości obróbki tego typu materiału - nie znam natomiast konkretnych symboli tego typu stali - chodzi mi naprawdę dobry efekt końcowy po niezłym polerowaniu - mam własną polerkę.

Oto pokretla jakie, do mojego Gainclona zrobil mi tokarz. Przyznam, ze troche przesadzilem z wielkoscia (mosiezne, srednica 4cm, dlugosc 5cm). Wazyly tak duzo, ze poprosilem o wywiercenie dodatkowych otworow- teraz sa troche lzejsze.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Witam,

placilem po 25 zl od sztuki. Pewnie bede zamawial jeszcze kilka, takze mozki do Clona.

Rogus masz racje, powoli przymierzam sie do przedwzmacniacza ale zanim to nastapi musze sobie zmajstrowac przdwzmacniacz gramofonowy. Kupilem sobie Adama i Bernarda ( oba w doskonalym stanie po 30-40 pln) i musze je jakos podlaczyc. Ddatkowo klece skrzynki do Totema i robie drewniany stolik pod sprzet. Napisz mi z jakiego przedwzmacniacza korzystasz TY? Pozdrowienia

Ja mam cośtkaiego, zrobił mu kumpel:

Ukryta Zawartość

W zasadzie mógłby tego jeszcze wiecej zrobić. Gała przechodzi przez cały front, jest założyskowana a łożysko trzymie się z pierścieniu z plaxi które dokręca siędo frontu od tyłu.

Ukryta Zawartość

Witam te sprowadziłem na próbę chciałem zobaczyc jak będą wyglądać przylaciały z hongkongu będę jeszcze zamawiał jak chcesz mogę ci odsprzedać naprawdę są zrobione super.Tylko cena nieprzyjemna

pozdrawiam

No, kosztują okrutnie, ale urodziwe. Jeśli możesz, napisz mi na priva, co i jak. Czy one są w dwu typach, wyższe i niższe?

Poczta: w p l u s [malpka] go2.pl

zwolennik łagodności

cos nie chce mi ten mail wyjść mają tylko w jednym rozmiarze śr 34mm h24mm strone znasz bo chciałeś tam coś kupować same gałki nie są drogie ale przelew i przesyłka robią swoje

pz

>digi58

Adres e-mail jest zapisany antyspamowo, trzeba pousuwać wszystkie spacje, a w miejsce [malpki] oczywiscie wpisać @ :-)

Ja myślałem o odkupieniu od Ciebie jednej, tak zrozumiałem Twój wczesniejszy wpis.

zwolennik łagodności

Didi58

Kiedy będziesz sprowadzł te piękne pokrętłe bo ja potrzebuje 3 szt..

Czy można tam zamówić również jakieś kolce w tej samej szacie graficznej, chodzi mi żeby pasowały do kompletu

Odezwij się

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.