Skocz do zawartości
IGNORED

Mp3 playery vs. przenośne MD

Reaper

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o odtwarzacze MP3 to polecam dwie marki iRiver i iAudio. Obecnie na rynku nie ma lepszych firm, biją na głowe iPoda. Sam jestem posiadaczem iRiver`a H320 i jakość dźwięku jest bardzo dobra. 20GB pojemności pozwala na zgrywanie całych, nie ripowanych płyt, a także może służyć do przenoszenia danych. Duże możliwości: odtwrzanie muzyki, radia, filmów, czytanie tekstu, przeglądanie zdjęć i wszystko na bardzo jasnym 2" LCD.

Na przykład iRiver udostępnia odtwarzacze FLASH MP3; CD MP3 i HDD MP3.

Dla zainteresowanych www.iriver.pl

Powracając do tematu, MP3 Player będzie lepszy rozwiązaniem od MD. Możliwość wszchesronnego użycia, a przy HDD duża pojemność.

No widze, ze sporo roznych opini na zadane przezemnie pytanie.

Po ich przeczytaniu musze stwierdzić, że chęc zakupienia MD odeszła i chyba dobrze.

Raczej rozejrzę się za jakimś mp3 playerem, najlepiej firmowym np. Sony. iPod - fajna rzecz ale dosc drogie i raczej mi nie potrzebne bo ja tylko chce muzyposłuchać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.