Skocz do zawartości
IGNORED

Rozterki żony Audiofila

S??uchaweczka

Rekomendowane odpowiedzi

Andrea..dziękuję! Są jeszcze prawdziwi faceci na tym forum, którzy opórcz swoich kabelków szanują jeszcze kobiety! A nawet powiem więcej...żona audiofila jest warta większego szacunku za swoją wyrozumiałość i cierpliwość! Panowie...pomyślcie też czasem o swoich kobietach i ich rozterkach, zamiast się tylko przechwalać co macie...:)))

• Redaktorzy

Sluchaweczko, a czemu ty tak tylko o kablach itp? W koncu nie kabel najwazniejszy jest w tym wszystkim. Chodzi o muzyke. No, i zeby jeszcze ktos tej muzyki z toba sluchal oczywiscie, chociaz z tym bywa czasem gorzej.

> jozwa maryn

właśmie o to chodzi...najważniejsza jest przyjemność ze wspólnego słuchania a nie jak to Panowie twierdzicie - parametry Waszych kabelków... Dlatego pytałam się co dla Was jest najważniejsze w tym wszystkim ?...a Wy się wijecie między kabelkami, zamiast udzielić mi prostej odpowiedzi :)

no ja wiem, że to jest bardzo przyjemne... :)

tylko dalej nie rozumiem co Wam sprawia największą przyjemność : słuchanie, mówienie o tym ? Czy "majstrowanie" w Waszym ukochanym sprzęcie ?

Tym sie różnimy od reszty ludzkości ,że słuchanie muzyki oraz mówienie czy majstrowanie przy sprzęcie traktujemy jako nierozłączną całość.

To tak jak z miłością i sexem . Niektórzy praktykują jedno bez drugiego

a niektórzy preferuja tylko razem .

Słuchaweczka, z tym myśleniem o naszych kobietach to nie jest tak, jak ci się wydaje... Myślimy o nich bardzo często... Zapytaj któregokolwiek z kolegów o czym mysli niosąc do domu nowe, pachnące 40 CDków... zapewniam cię, że o swojej żonie właśnie, jeśli tylko ukochana w domu na niego czeka...

Co najbardziej lubimy? Muzykę. Grzebanie przy sprzęcie to po części takie "bratanie się" ze sprzetem, a po części konieczność - przecież chcemy, żeby muzyka brzmiała jak najlepiej. A gadanie o tym... jakoś po słuchaniu i grzebaniu trzeba się rozładować, nie? ;))

Forum internetowe jest siłą rzeczy dla audiofilów gawędziarzy ;-)

Ale zaręczam ,że potrafimy gawędzić na wszelkie tematy pod warunkiem ,że w tle gra dobrze skonfigurowany system ;-)

romekp zaproponował prawdziwy małżeński crash test ;-)

A jak Ty Słuchaweczko bys zareagowała na swojego partnera , który

dumny i spocony pojawia się w drzwiach z 40 nowyni CD i uraddowany by oznajmił " Zobacz kochanie co kupiłem dla NAS " ;-)

ON ma na mnie sposób...ale nie wiem czy by się cieszył gdybym powiedziała jaki....W każdym razie zawsze się cieszę jak wraca do domu..,nawet jeśli niesie ze sobą taki ciężar - a ponieważ ostatnio przywozi tylko analogi - to jest mi Go żal, że się tak męczy dla NAS :)

Oj Panowie, Panowie...

Niektórzy z Was ( niestety ) mimo swoich pięknych sprzętów - nie potraficie uwierzyć, że żona audiofila nie musi być nudna, nie mająca poczucia humoru ani wyobraźni...

Być może Wasze żony przy Was stały się takie...Radzę się nad tym poważnie zastanowić. :)

( i wbrew temu co twierdzi tu pan Glista czy Glizda jestem kobietą

i wcale się tego nie wstydzę )

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.