Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa z certyfikatem nr 1

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

ale co tam fade... dajmy pokój tym zwierzakom, chodzi jednak glownie o te 700zł. którymi jakoś nie potrafisz sie wykazać, dlaczego fadeoverze, czyżby ich nie było?

wiesz co, wystaw ja drugi raz na licytację....

>glista

Pisząc o tych co byli mocni w pysku w trakcie licytacji masz jak rozumiem na myśli rónież siebie? W końcu po Twojej deklaracji kwoty na szczytny cel nie zobaczymy ani złotówki. Na razie stawiasz "tylko" trzy warunki żeby wpłacić pieniądze. Jestem dziwnie pewny, że gdyby zostały spełnione pojawiło by się sześć następnych. W końcu łatwiej kłapać jęzorem niż sięgnąć do kieszeni - nieprawdaż?

Czy chcesz jeszcze komuś zarzucać, że jest silny w gębie, nie ma klasy, czy jest nieuczciwy? Pokaż swoją klasę robalu to pogadamy.

>Robson

Czego spodziewasz sie po zadymiarzu, który zachowuje sie tak, jakby to były pieniądze z jego własnej kieszeni. Sposób działania przypomina mi dawnego niedorzecznika rządowego.

Pisząc "mocni w pysku" miałem przede wszystkim na myśli, takich kutafonów jak Ty robson, zacznij się dziwić robson, wtedy i tylko wtedy, gdy warunki (warunek #1 jest szczególnie istotny)ZOSTANĄ spełnione, a ja nie wpłacę, "dziwienie" i szczekanie, będzie wtedy logiczne i zasadne.

Do tego czasu robson, może byś tak sam coś zaoferował, albo zadeklaruj, że jeśli glista wpłaci ,to ty też wpłacisz i to nawet tyle samo....

Stać cię na to robson? czy tylko na ten "gulgot", który się z ciebie wydobywa.

Nowy2, stara uperdliwa szczekaczko, nie gardłuj tyle, daj coś...

(pamiętaj o przestrodze #3 :-))))))

Leszek, rozwijasz się mięśniaku, piszesz coraz dłuższe teksty...

Cyt: "......1. Jeśli wykażesz się tym "kwitem" na przedmiotowe 700zł od "telefonicznego"

(bo jesteś to winien wszystkim)

2. A wtórująca Ci zawsze i wszędzie, "ciotka hiena" wpłaci chociaż 400zł (niech też się wykaże, a nie tylko skowycze)

3. To glista wyśle Ci przekaz na 650zł. (które deklarowałem) "

Cyt: "......1. Jeśli wykażesz się tym "kwitem" na przedmiotowe 700zł od "telefonicznego"

(bo jesteś to winien wszystkim)

2. A wtórująca Ci zawsze i wszędzie, "ciotka hiena" wpłaci chociaż 400zł (niech też się wykaże, a nie tylko skowycze)

3. To glista wyśle Ci przekaz na 650zł. (które deklarowałem) "

Non tibi spiro, fade...

Hienka nie szczekala ani nic nie obiecywala.

Niestety, czasy sa jakie sa. Pomoc jedynie moge klikajac na pajacyka.

Jak widac glista nigdy nie studiowales.

Hiena >

Szkoda gadać. Dobrze że wygrał ktoś inny, bo glista nigdy by nie przysłał

ani grosza. Widzisz nawet 50 dych nie chce przysłać - a taki chciał być szlachetny - 650 PLN dawał.

...Ale najgorsze jest to ,że glista swoimi wpisami narobił dużo szkody.

Dostawałem maile ,że ludzie nie chca wchodzić na ten wątek ,ze względu

na szambo które wylewał glista. Ludzie mieli tego dosyć - ich prawo.

Nie chcieli też uczestniczyć w licytacji i w datkach ze względu na to szambo właśnie.

Glista może sobie gadać różne rzeczy, robić popisy swojej elokwencji - do tego ma prawo. Ale jeśli przez niego uzbieraliśmy mniej pieniędzy - bo niewątpliwie tak jest - to to już jest bardzo poważny przyczynek do tego aby zacząć się zastanawiać czy ktoś taki jest nam na tym forum potrzebny.

I nie ma to nic wspólnego z brakiem demokracji. Może byłoby o 600 obiadów więcej ? Glisto jesteś winny tego ,że ktoś będzie głodny, a moim zdaniem jest to wystarczający przyczynek abyśmy sie pożegnali.

Nie picuj fade... nie picuj, namów pyskującą mądralę na te 400zł. jeśli to zrobisz będzie z tego ....1050zł. To jest znacznie wiecej, niż tylko moje 650zł. ,bo o całe 400zł. tego mędrkującego wszędzie ujadacza.

Chociaż wiesz co? wyjdę naprzeciw temu poszczekującemu ratlerkowi, no cóż, jeśli jest w tak złej kondycji finansowej, niech wpłaci chociaż 200zł (ale za to niech zamyka dziub, jesli inni mówią o pieniądzach...).

No, ale to już będzie wtedy tylko 850zł. a nie 1050zł. ....

Niestety pomyliles osoby. To Ty ujadasz.

Ty szczekasz, a ja rozbilem sarbonke.

Wyjalem z niej 200zl.

Jutro wysylam.

Chcesz mi jeszcze cos powiedziec?

Glista>

Rozumiem, że jeśli zobaczysz scan wpłaty Hieny ( warunek 2) - Ty też wyślesz mi pieniądze abym wpłacił na Pajacyka ?

Ps Warunek 1 - gdyby uszło to twojej uwadze jest spełniony ( wątek 2609)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.