Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa z certyfikatem nr 1

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

"Chcieliśmy jak najlepiej, a wyszło jak zwykle...".

Idea była piękna, forma tej licytacji tragiczna. Sam się do tego w znacznej mierze przyczyniłem za co wszystkich przepraszam. Mam nadzieję, że te przysłowiowe obiady, nie staną dzieciom w gardle po tym co wydarzyło się podczas licytacji.

>Glista: Proszę, choć tym razem odpuść.....

no wiesz lolo, ale to oznacza ze w tej sytuacji trzeba bedzie wziąć 7 setek i ..wpłacić, skoro udalo się "wyrolować" glistę, a 7 setek to zawsze troche pieniedzy.

Trzeba będzie jadnak wplacic fadeover i jakos się rozliczyc się z tych pieniedzy

nikogo nie "udało się wyrolować", będzie 700 (lub więcej - licytacja jeszcze trwa) na głodne dzieci lub jakiś inny cel... skupcie się na tym proszę... a skan przelewu/dowodu wpłaty mam nadzieję że zobaczymy...

Pzdr.

Fadeover>

Bądźmy poważni. Najpierw kilku osobom marzyło się wykluczenie Glisty.

Jak to nie pomogło to proponowali zrzutkę po 100 aby go przebić. W końcu pojawił się jakiś zarejestrowany tajemniczy "telefoniczny " o którm nigdy nie słyszałem. Po co się rejestrować jak można spokojnie jako gość prowadzić konwersację bez uszczerbku dla swojej prywatności. To są okoliczności o których pisałem.

To co proponujesz z wysłaniem płyty "utajnia" całą sprawę i smrodek czy to się komuś podoba czy nie pozostanie. Już znacznie lepsza jest propozycja Lolo.

Pozdrawiam

lolo, dlatego ująłem /wyrolować/ w cydzysłów, nie chidzi mi o to że mnie ktoś przelicytował, to dla sprawy nawet lepiej ,bo bedzie więcej pieniedzy na ten cel.

W tym wszystkim chodzi o to, ze jak podejrzewam "telefoniczny" powstal dla przebicia glisty, jęsli to zaowocuje wpłatą "telefonicznego" nie ma sprawy, bede się tylko cieszył.

Mam powody podejrzewać że te 700zl nie wpłynie bo 'telefoniczny" to postać wirtualna powstala po to abym to ja nie dostal tej płyty, i po to jest ta sciema z utajnianiem, bo w przeciwnym wypadku kogoś to będzie kosztowało 700zł.

fadeover - proponuje sie wogole nie przejmowac ta cala paplanina - ktos wplaca Ci kase za plyte i JEDYNA osoba, ktorej ewentualnie powinienes udowodnic przekazanie wylicytowanej kwoty na cel charytatywny jest osoba, ktora wygra licytacje.

JacekPlacek

Bądźmy poważni, ten kto licytowal płyte miał na względzie tylko i wyłącznie

kupno prawie 300 obiadów - zapewniam Cię , i nie chodziło jej o wyeliminowanie jakiegoś schizofrenika.

A co do smrodku to wyraziłem tylko pogląd osoby która chce wydać swoje pieniądze - powtarzam jeszcze raz taka osoba ma prawo do nie ujawniania swoich danych - w końcu to są jej pieniądze.

Nie bardzo rozumiem Twoją myśl że coś utajniam.

To ja zrobiłem ta płytę, wystawiłem swój egzemplarz na licytacji z myślą, że można komuś pomoć. Jeśli podejrzewasz kogoś o nieczystą gre to Ci bardzo współczuję. Musisz być bardzo nieszczęśliwy widząc tak sprawę ponieważ pewnie otaczają Cię ciemni ludzie ... albo sam taki jesteś.

Pal55

To właśnie chciałem cały czas powiedzieć.

A tu nie ... Polskie piekiełko sie odzywa.

Mówię teraz ogólnie czasem jest mi wstyd że jestem Polakiem.

Ale to nie przekona nikogo, że były w o g ó l e jakieś pieniądze, a tym bardziej, że wpłynęły na zamierzony cel.

Tak więc musicie brnąć dalej w tę ślepą uliczkę i dalej sciemniać i utajniać , bo zeby wybrnąć z twarzą z tego, trzeba mieć KLASĘ no i ....odżałować 700zł. :-)))))))

Telefoniczny prawdopodobnie powstał po to , żeby glista nie wiedział kto go przebił albo kogo on przebił w licytacji, co pozwoli bogu ducha winnej osobie uniknąć personalnych ataków ze strony żałosnego kretyna, który w ten sposób straci swoją jedyną pożywkę.

Przypominam, że 700 zł albo inną kwotę na charytatywny cel zawsze można wpłacić bez licytacji. Nawet można opublikować dowód wpłaty na forum :-). W końcu płyta nr 1 ma charakter symboliczny i niczym się nie różni od pozostałych egzemplarzy. Może lepiej było ustalić cenę na 25 zł i 5 zł od każdej sztuki przekazać na pomoc dzieciom. No ale kto mógł przewidzieć rozwój wypadków...

fadeover, romek i inni rozsadni ludzie - po prostu nie karmcie pasozytow - ja wiem, ze to czasem trudne - mnie tez raz ponioslo, a wymiana "uprzejmosci" podkreslala moj ch... nastroj owego dnia - ale nigdy wiecej i to jest jedyny sposob na "polskie piekielko" - zignorowac.

tak tak fadeover i pewnie mówił językiem migowym, zeby was nikt nie podsluchał.

No i 700zł diabli wzieli co? trzeba bedzie jednak sięgnąć do kieszeni i zaplacić, bo wstyd bedzie jak jasna cholera, a smrod pozostanie na dlugo..

Ale nie zalamuj się masz tu tylu przyjacioł pewnie ci pospiesza z pomocą..

> Glisto

Mam w dupie czy moje działania przekonują czy nie przekonują ciebie lub kogokolwiek z tego forum ,moim celem oraz osoby która kupi płytę jest nakarmić 300 dzieci .To jest sprawa między Nią a mną.

Zbig nie rżnij głupa, przeciez wiesz o co tu chodzi, ty lepiej pomóż "fumflowi", jest w potrzebie..

No właśnie o to chodzi zeby opublikować dowód wpłaty, no ale w tym rzecz, ze to bedzie kosztowało 700zł i to jest dla was cały problem...

Fadeover> Z każdego człowieka, nawet takiego jak ja Wam życzliwego potraficie zrobić oszołoma i Bóg wie kogo jeszcze jeżeli tylko jego wypowiedzi nie zgadzają się z Waszymi wyobrażeniami. Inputowanie mi "ciemnych" ludzi świadczy tylko o tym, że coś z Twoimi nerwami jest nie tak albo z postrzeganiem rzeczywistości. Żałuję , że wogóle zabrałem głos w tej sprawie bo nie chodziło mi o tropienie jakichś spisków tylko chciałem pokazać, że gnojenie ludzi ( Glista) nawet jeżeli dał się Wam we znaki ma jakieś granice.

Pozdrawiam

To jest bardzo ważna, fadeover twoja deklaracja, gdzie ty masz uczestników tego forum, klasy to ty jednak nie masz...

Wszystko wskazyue na to, ze tych pieniędzy nie ma i nigdy nie będzie, ale za to smród już jest...

Panowie, w końcu (sorry Fadeover) płyta nie jest aż tak cenna.Może każdy z licytujących tu skoro zadeklarował jakąś kwotę ją wpłaci.Wtedy tych obiadów będzie dużo więcej.Będzie to większą satysfakcją, niż sam fakt posiadania płyty?

• Redaktorzy

Dobra robota glista, udalo ci sie. Proponuje bana, mam juz dosyc typa. Sorry, miewales dobre momenty, ale dla mnie tego wystarczy.

Jacek Placek

Żałuj ,że zabrałeś głos, ludzie którzy mają sraczkę mózgową powinni albo zrezygnować z zabierania glosu albo zastanowić się nad tym co chcą powiedzieć.

Co ty sobie myślałeś ,że jakiś szwindel chcę zrobic np. podzielić sie z wygrana na pół z wygrywającym?? Bezsens.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.