Skocz do zawartości
IGNORED

CEC CD TL 51XR w KAiM

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

krótko mówiąc teraz wszyscy rzucą się na CEC-a

no no napędzacie klientów dla Jerzyka, hi hi hi

ale nie mam nic przeciwko, sam się zastanawiam na tym CEC-em ;-))

Muszę go koniecznie posłuchać.

larson nieprzejmuj się, Lektor to fajny cd-ek. Jeszcze po wymianie lamp pewnie o niebo lepiej gra :-))

pozdrawiam klubowiczów jodel

Peperoni,

Kiedy planujesz odpalić nowe forum klubowe, o ile pamiętam była mowa o 01.04., ale nie mogłem się zarejestrować. Swoje opinie o odsłuchach już chciałem wstawić właśnie tam i dać stosowne odnośniki tutaj.

Nie poganiam i diceniam to co już zrobiłeś - tylko pytam.

pozdrawiam

awas

>krótko mówiąc teraz wszyscy rzucą się na CEC-a

>no no napędzacie klientów dla Jerzyka, hi hi hi

Trochę to tak wygląda;-) Ale cóz zrobić - te CECi są całkiem w porządku. Ale poprzednim razem opinie nie były takie super...

>>> poirot,

na tematy nie klubowe, o imprezach nie klubowych, ewentualnie wywołany oczywiście tutaj.

Na temat tego, co, po co, jak oraz swoje opinie o odsłuchach, imprezach i innych rozrywkach klubowych tam, bo inaczej po co nam klubowe forum.

pozdr

awas

Kolejny odsłuch CECa w Klubie myślę że nie pozostawił na klubowiczach wątpliwości i zgodzą się ze mną, ze CEC to wspaniałe i uniwersalne źródło.

Bezpośrednie porównanie CECa z Naimen CD5i (dzieki poirot za udostepnienie!) pokazało w czym tkwi siła obu źródeł i tylko preferencje użytkownika mogą zadecydować o ostatecznym wyborze.

No cóż, chyba musze potwierdzić poprzednie opinie. Ten CEC jest fajny....Gówna cecha, jaka się narzuca pierwsza, to muzykalność. Słuchająć, chce się razem z muzyką 'balansować';-)

Jakby tak miec do tego wyjście regulowane (wbudowany preamp) - mozna by niczego wiecej nie szukać.

>Stempur,

Dzisiaj nie bardzo mogę więc wczoraj wieczorem zabrałem Naima do domu - tym bardziej że CEC też wraca do właściciela. Ale myślę że jeszcze będzie okazja, w końcu ani ja ani Pawelo nie zamierzamy sprzedawać ;-) Zwłaszcza po tym co usłyszeliśmy po podpięciu go Nordostem pod sam koniec wieczoru (szkoda tylko że tak późno na to wpadliśmy).

Cieszę że bardzo że mogłem posłuchać nowego CECa - bardzo muzykalne źródło. To niesamowite jaki jest postęp - nowe modele w rozsądnych cenach dają dziś muzykalność o jakiej kilka lat temu można było myśleć tylko przy sprzęcie z najwyższej półki. A jeszcze przy pomocy Jerzyka w sprawie rozsądnych cen...

Porównanie bezpośrednie CEC - Naim było trudne bo CEC grał po XLR a Naim początkowo kablem który nie dał mu pokazać muzykalności, skierował go raczej w stronę dynamiki i zdecydowania. Ale Nordost Pawelo przywrócił go na właściwe tory moim zdaniem.

I tu powraca nasza odwieczna dyskusja - czy porównywać klocki w identycznych konfiguracjach przy tych samych kablach czy starać się dobierać resztę toru tak żeby wydobyć z każdego to co ma najlepsze. Ale tego się bez butelki rozstrzygnąć nie da.

>>poirot, 7 Kwi 2006, 09:48

Moje odczucia z tego porównania na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozdrawiam

awas

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.