Skocz do zawartości
IGNORED

Darkul Mega konstruktor

Mirek Potempski

Rekomendowane odpowiedzi

electro, 24 Lut 2010, 17:27

>'Napisał jak napisał, ponieważ sprawa jest ważna to i drobiazgi są ważne.'

>

>jestes uposledzony? wg niego mozna bylo kupic to za niecale 300 pln, Ty pokazujesz na stronie

>internetowej za 380 pln, no i co z tego? z jakiego niby powodu to przeczy jego informacji , ze za

>niecale 300 pln jest to do dostania? slyszales moze, tak tylko sie pytam, o przecenach 50% od ceny z

>cennika?

Jesteś upośledzony?

Popatrz na dwa wpisy powyżej swojego.

Wyjaśnione.

panowie nie ma o co się drapać co za różnica czy coś kosztuje 300 czy 400zł. Sedno sprawy polega na tym że dostałem coś zupełnie innego niż zamawiałem. Przecież jest na tym forum pełno postów że ktoś zamawiał coś u D.Q. a dostał coś zupełnie innego. W tym wypadku akurat nie było większego problemu w zorientowaniu się co to jest naprawdę.

Dla tego warto mieć na uwadze to że DARKULowi trzeba patrzeć na ręce bo za wymianę kondziorka czy zanotowanie podstawki można zapłacić kilkaset złotych. Rozumiem że wiedza kosztuje ale bez przesady.

nie tylko Darkulowi, tutaj jest wiecej takich i jeszcze w dodatku otaczani sa uwielbieniem swoich 'wyznawców', ale jakto sie mowi głupich nie sieja....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Niestety Darek to specyficzny gość. Mozna napisać, że traktuje ludzi jak skończonych idiotów i wydaje mu sie, że tego nie widzą. Bardzo mało udzielam sie na forum i stronie od negatywnych opinii na każdy temat ale w tym przypadku moge tylko potwierdzic nieuczciwość Darka K. Miałem z nim styczność kilka razy i ... co tu dużo gadać ODRADZAM. Żeby mi zalezało na pieniądzach to może bym sie kłócił i dochodził swego, ale spokój jest wart więcej przynajmniej dla mnie i myśle ze wiele osób tak jak i ja zostało zrobionych przez DARKULA w bambo. Wpisem tym chciałbym ostrzec potencjalnych klientów DARKULA.

Tytus

electro, 24 Lut 2010, 18:21

>nie tylko Darkulowi, tutaj jest wiecej takich i jeszcze w dodatku otaczani sa uwielbieniem swoich

>'wyznawców', ale jakto sie mowi głupich nie sieja....

Sam jednemu (nie Darkulowi, żeby nie było, ale równie sławnemu na forum megakonstruktorowi)

słałem ponad 20 kilowy padnięty wzmacniacz do naprawy. Przesyłka kurierem w obie strony ponad 100PLN, naprawa 300PLN, efekt żaden. W końcu zatachałem złom do normalnego serwisu RTV-AGD gdzie człowiek go otworzył i od razu rzekł PANIE TO TRUP. Jak to trup, pytam ciężko zdziwiony, przecież wymienione dopiero co było to, to i jeszcze to... PANIE CO PAN Z KSIĘŻYCA SPADŁEŚ? PRZECIEŻ GOŁYM OKIEM WIDZE, ŻE OD NOWOŚCI NIKT TEJ POKRYWY NAWET NIE ODKRĘCAŁ

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Wreszcie. Po wysłuchaniu Opowieści Tysiąca i Jednej Nocy udało mi się wyrwać swoje :)

Przypominam jeszcze raz. Uczcie się na cudzych błędach!! Cwaniaczków takich jak w tym temacie omijajcie szerokim łukiem!!

Pozdrawiam

Floyd00

• 2 lata później...

Darkul chyba zwiększył promcję bo coraz to nowe wątki z jego udziałem przyciągają ciekawskich.

Człowiek legenda, ciekawe komu jeszcze ZAGRA na nerwach (nowy system)...

Zgodnie z maksymą będziesz Pan zadowolony przyczyniam się do dalszej reklamy.

O dziwo nawet szczwaniak audiohandel Mirek sp z.o.o się naciął. Trafił swój na swego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.