Skocz do zawartości
IGNORED

Darkul Mega konstruktor

Mirek Potempski

Rekomendowane odpowiedzi

FRANK

ponawiam ofertę dla ciebie ty ucziwy człowieku,

skoro wiesz co piszesz to spłać mi tylko 40% zobowiązań Darkula a resztę odzyskaj od niego. Jesteś zarobiony tysiące.

Przeceż Darkul jest uczciwy i jak wystąpisz o zwrot kasy to ci ją odda. Ja dotrzymam słowa. Masz 60% za darmo. Pomyśl może to będzie największa przez ciebie zarobiona kasa.

FRANK bierzesz czy nie.

Co do tego co piszę myśle, że coś w tym jest, mogę się mylić ale nie sądzę aby ktoś na klockach Darkula mi udowodnił, że jest inaczej

Mirek Potempski

Najwyrazniej klawisze ci się plączą ,stąd te problemy z logicznym złożeniem zdań.

Skończ już dziś z alkoholizowaniem i odejdz od klawiatury.

Jutro być może zaświeci słońce.

Z propozycji nie skorzystam,nie mam takiej potrzeby i chęci.

FRANK

na stronach zachodnich forum nawen gdy chińczyk zadaje pytanie łamaną angielszczyzną, nikt mu tego nie wytyka.

Ludzie starają się konkretnie udzielić pomocy.

Ja też cię proszę o pomoc, ty wiesz jak postępować z Darkulem żeby cię nie oszukał.

Powiedz jak.

A może to jakiś twój wspólnik.

Ja proponuję ci dobrą ofertę a ty co nie dość, że nie przyjmujesz to jeszcze wytykasz mi alkoholizm.

Co ty robisz skoro nie pijesz, może ty Darkula no wiesz

Mirek Potempski

Masz problem z pisaniem ,ale to nie kłopot,problem w tym ,że nie rozumiesz co się do ciebie pisze.

Można tak cały wieczór ,tylko po co !

Twoje insynuacje są wyjątkowo nie na miejscu.

jacch, 2 Kwi 2006, 20:59

>kurdupel

>

>A czy wy niewierni musicie atakować? I za co?

No widzisz jacch, i już jestem niewierny w Twoich oczach.

Skąd wiesz?

Jak już wypłaczesz wszystkie płyny ustrojowe z okazji rocznicyodejścia papierza , to popłacz trochę nad sobą.

Pan Michał Domański dzwomił dziś do mnie, rozmawiał z lekarzem, który oświadczył, że Darkul w sumie wziął od niego 5000zł i przez 2 lata nic mu nie zrobił.

Mirek Potempski, 3 Kwi 2006, 18:52

>Pan Michał Domański dzwomił dziś do mnie, rozmawiał z lekarzem, który oświadczył, że Darkul w

>sumie wziął od niego 5000zł i przez 2 lata nic mu nie zrobił.

No to moze niech sie ten lekarz cieszy :) a co by bylo jakby darkul jednak cos mu zrobil? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>Miroslawie Potempski

Powyzszy wpis jest pomowieniem. Udokumentoj to teraz na forum! nie jakies wyimaginowane ble, ble tylko fakty.

Ow lekarz nigdy by tak niepowiedzial to raz, zreszta bedzie sprostowanie tematu i bynajmniej nie z mojej strony!

Natomiast "Doman" z dzwieku jest zadowolony co zreszta [gdybys czytal uwazniej forum] napisal nie raz i nie dwa na tym forum. Z tego co wiem nieupowaznil ciebie do upubliczniania jego nazwiska!

poniekad ma moj drugi wzmacniacz ktory mu wyporzyczylem i tez mu sie bardzo podoba.

Lezy zreszta biedaczysko i jutro bedzie operowany, bardzo powazna operacja.

Raczej zyczyl bys jemu powrotu do zdrowia niz wkrecal go w swoje ukladziki.

Nie tedy droga!

Rozwiazanie zagadki darkul vs. lekarz jest banalne. Nasz forumowy konstruktor widocznie robil zlecenia dla wielu ''doktorow'', z jednych sie wywaizal z innych nie :D

Z ostatnich wpisow Domana wynika, ze dzwiekowo nawet byl zadowlony z kuchenki gazowej no ale to musialo zagrac w koncu bylo zbalansowane :)

Mało brakowało a doszło by, do samowyleczenia u Domana dzięki tej zbalansowanej konstrukcji Darkula. Dźwięk czyni cuda.

Pozatym tak się grzeje, że Doman nawet pierogi na niej smażył.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.