Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 4 Kwi 2006, 23:32

>Wielu się ucieszy, że sie znudziłeś naszym towarzystwem:)

Mnie to wcale nie zasmuci.

uwierz mi że mam równie dobre, a może nawet lepsze.

lancaster, 4 Kwi 2006, 23:39

A jak spluniesz tym driniasem na zapaloną zapalniczkę to masz miotacz ognia i nawet kilku formułowych kolegów powalisz!!!!

GENIALNE!

>Qubric

Sam podałeś swoje hasło, nie rozumiem więc dlaczego jesteś teraz zdziwiony tym, że ktoś tam coś powypisywał, używając twojego nicka.

Kilka z tych wpisów było bardzo zabawnych, dawno się tak nie uśmiałem.

Nawet sam coś skrobnąłem, ale to tylko takie niewinne żarciki. :)

taaaaa.....

a parę tysięcy ludzi z całej Polski czytuje to forum -tematyczne, merytoryczne, przyjazne, zbliżające ludzi o podobnych zainteresowaniach......

brak słów w polskim języku żeby to co tu się dzieje nazwać po imieniu.

może lepiej jednak, żeby następne spotkanie forumowiczów odbyło się za kilka lat.

Dobrej nocki wszystkim,

peperoni.

Przepraszam forumowiczów za styl wypowiedzi w stosunku do Qubrica

ale przez jego strach i próby wyłgania się z odpowiedzialności nastąpiło totalne ROZMYCIE wątka - jak tam można niszczyć wartościowy wątek i co nas obchodzą problemy z odpowiedzialnością Qubrica za działalność na forum

od teraz wracam do meritum

przed wszystkim Lukar do tej pory nie zabrał głosu - sie nie dziwię wątek gdzieś polazł w krzaki

proponowałbym:

1. OBOWIĄZKOWO IP przy wpisie - oszołomów pozbywamy się skutecznie (patrz Qubric)

2. obowiązkowo adres E-mail w "o mnie" (podawy przy rejestracji już jest- wystarczy by był widoczny)

3. jak ktoś prowadzi jakąś "działalność" (sprzedaje, produkuje itp) - nr, telefonu

4. dodatkowa zakładka "handel" ;) (lub inna dogodna nazwa - proszę o propozycje nazwy) - dla producentów, naganiaczy itd

5,. Problem ewentualych odpłatnosci za wpisy w "handlu"

lancaster, 4 Kwi 2006, 23:57

Hasła nie podałem. Po prostu je odgadli - albo wielu albo jeden i byc moze podal je dalej ale poza forum.

Zaraz napisze do Lukara żeby skasował konto. Nie będę już nadwyrężał twej wrażliwości.

Dead_Dog, 4 Kwi 2006, 23:50

A Ty nie rozwodniłeś wątku?

A problem wielu nicków dotyczy działalnosci qubricka tak?

Zdjęcie babci też koniecznie, jest taki kawał konczący się : " i co mówili żołnierze babciu? - danke grosmutter"

Kto wie może to na faktach było? :-)

>Qubric

Czyli te wszystkie wpisy na 6 stronie tego wątku, od samej góry, są nie twoje?

Jak napisałeś, że Qubric ma bardzo proste hasło, to od razu można było domyśleć się jakie to hasło.

Ale możliwe że to napisał nieprawdziwy Qubrick. :)

Panowie wyluzujcie - ZAŁÓZCIE sobie że Qubric, Enemy P,kurdupel ,itp Lucar - to ten sam gość ,sam siebie napieprzający,sam z sobą dyskutujący, to wam minie i spokojnie wrócicie do dzieci ,żon i klocuszków.A gość jest miły ,rozsądny- tylko żartowniś.

Wracając do tematu.

Propozycje, które dotychczas padly:

1. IP cale lub częściowe.

„wyglądałoby to np. tak jak w tym wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Ja proponuje przypisywac samo IP przy nicku (bez tego co w linku jest, imho HostnameLookups nie powinno byc wlaczone, to niepotrzebne obciazenie serwera) Tylko niech podaje calego IP a tylko poczatek, bez ostatniego oktetu :D Czyli bez oktetu hosta ;)”

ma sens

2. Jeden nick jako elementarna uczciwość wobec kolegów

3. Usuwanie kryptoreklamy. Jakieś Kryteria

4. Zakładka dla proponujących swoje rękodzieło w ilościach niehandlowych (czyli dla normalnych zajobów diy),

5.możliwość zmiany hasła

6.Możliwość edycji własnego wpisu (przez określony czas od jego powstania)

„Co do edycji własnych wpisów - jest wiele forów (opartych o nienajnowszy ale skuteczny skrypt PHP BB) gdzie mozliwość edycji własnych postów jest dostępna cały czas (można cofać się nawet do swoich najstarszych postów) przykład: nieźle prowadzone samochodowe forum:”

Ukryta Zawartość

Przepraszam autorów cytatów za niepodanie nicka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie czytałem całego wątku, ale chciałbym przypomnieć wszystkim o możliwości kliknięcia na "ignoruj" w przypadku osób, o których może się wydawać, że coś dziwnego kręcą.

Wątpię, żeby Lukarowi chciało się śledzić treść wszystkich wątków i wyłapywać cwaniaczków. Ale gdy zobaczy, że ktoś jest ignorowany przez wiele osób - to będzie to już jakiś wyraźny sygnał dla niego, żeby się komuś przyjrzeć.

muls napisał: "Panowie wyluzujcie - ZAŁÓZCIE sobie że Qubric, Enemy P,kurdupel ,itp Lucar - to ten sam gość"

Jakie to by było proste - prawda ???

Ale niestety nie jest. Nie ma że boli! Rzeczywistość jest bardziej złożona. I nie chce się poddać "internetowej logice".

ehh... w sumie, mam to gdzies :D Skasowac ten watek, bo to bajzel jest!!!!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

1. IP cale lub częściowe.

"wyglądałoby to np. tak jak w tym wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) "

"Ja proponuje przypisywac samo IP przy nicku (bez tego co w linku jest, imho HostnameLookups nie powinno byc wlaczone, to niepotrzebne obciazenie serwera) Tylko niech podaje calego IP a tylko poczatek, bez ostatniego oktetu :D Czyli bez oktetu hosta ;)"

ma sens

2. Jeden nick jako elementarna uczciwość wobec kolegów

3. Usuwanie kryptoreklamy. Jakieś Kryteria

4. Zakładka dla proponujących swoje rękodzieło w ilościach niehandlowych (czyli dla normalnych zajobów diy),

5.możliwość zmiany hasła

6.Możliwość edycji własnego wpisu (przez określony czas od jego powstania)

1. ustalcie zeby bylo dobrze, dla mnie obojetne

2. tak, 2,3itd licowe "szumowiny" won z forum

3. natychmiastowe, ostre kryteria

4. do sponsorowanych, oplaty ustalajcie juz miedzy soba

5. tak

6. nie, ewentualnie pozniej przeprosic, wytlumaczyc, oczywiscie jezeli ktos chce to zrobic.

7. kazdy moze pisac to co chce z zachowaniem pkt 1-6.

Ukryta Zawartość

>4. Zakładka dla proponujących swoje rękodzieło w ilościach niehandlowych (czyli dla normalnych zajobów diy)

Bezsens, przeciez taka juz jest.. nazywa sie DIY.

Co to jest ilosc niehandlowa? Toz to widac kto z czego zyje...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jak juz, dodalbym tylko, obok "nie na temat" przycisk "ukryta reklama" i juz!

Jak pisalem ze to bajzel jest to nie wierzyliscie.

Zeby bajzlu nie bylo to powinna byc mozliwa edycja wlasnych wpisow.

To nic ze Dead_Dog lubi wachac jakies odpady chwilowych uniesien umyslu. Mam nadzieje ze tylko on a wszyscy inni wola normalnie rozmawiac.

Qubric, rzeczywiscie zauważyłem, ze ostatnio polubiłeś normalne rozmowy. Bardzo sie cieszę.

Pozdrawiam

Lukar zablokuj wreszcie te 2 konta:

Qubric

wernen

Za moment ktoś może z nich posłać groźbę karalną:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.