Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

"Na los szczescia sie rzuccie, bo zmrok oto juz dybie !"

Sternik znow z nowa rzekl moca :

"Pol dnia poszlo na marne ! Chromolacy w tym trybie

Nie zlapiemy WOLNOSCI przed noca !

Precz z kompasem i busola ! Niech zyje Sztorm !!! :))

sternik atopos

zorro, 5 Kwi 2006, 19:13

>No i proszę , czy to konkurs piosenki w Bzdzimiu ?

Nie, to konkurs odwracania kota ogonem i udawania, że cały ten syf to tylko takie niewinne żarty.

Żenada na maksa.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Mówi się, że tonący brzytwy się chwyta. Czytając infantylne wymówki przyłapanych na gorącym uczynku i rozpaczliwe próby rozmydlenia głównego wątku jakimiś bzdurami to faktycznie nic dodać, nic ująć.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

>muls

A kto niby o mnie pytal ?

Oczywiscie zejestem mezczyzna !

A Qubric to nie ja, tylko moj serdecznu przyjaciel, ktoremu czasem

tylko pozwalam logowac sie ze swego komputera ! I to wszystko !

Pozdrawiam

Jas Fasola

muls, nonsens:)

Przez moment byłem wernenem. Tylko chciałem sprawdzić gościa, który święcie sie oburzał na to, że ktoś sie pod niego podszywa. No i "10".

Parantulla nikt tego nie rozmyje spoko.

PE, pozdrowienia dla Małgosi co kapuche kosi od lancastera co jest u stera. Zorro, mam nadzieję, ze teraz dogodziłem Twojej wrażliwości?;)

Qubric, oj podszywał, Ty też pisałeś z 2 loginów. To też jest nie do końca fair, ale Twoja sprawa.

W każdym razie, gdyby ktoś odgadł moje hasło i zechciał sobie pożartować, to napisałbym o tym na forum, powiadomił Lukara i nie robił afery jak Ty. Ale mówie za siebie, mogę prawda?

Druga sprawa, wiesz, że Twoje poglądy są dosć kontrowersyjne. Mogłeś sie spodziewać, że ktoś będzie próbował takich cyrków... A jak już kiedyś pisałem działasz dość schematycznie, dlatego hasło wernena nie było dla mnie zaskoczeniem.

Pozdrawiam

lancaster, 5 Kwi 2006, 22:07

Ale niejednoczesnie. Nie dyskutowałem sam ze sobą i robiłem sam sobie klaki. Pisałem jak mi było wygodniej. Masz cos na przeciw???

Problem z drugim nickiem jest czysto techniczny. Nie mozna załozyc dwóch nisków z tego samego e-maila. Moje nicki (wszystkie - zgadnij ile ? ;) sa z czasów kiedy tego wymogu nie było. Nawet nie wiem na jakiej zasadzie obecnie funkcjonuja i jak to jest z przyporządkowanym do nich e-mailem. nie pamiętam ich po prostu, mogę prawda?

lancaster, 5 Kwi 2006, 22:11

>Druga sprawa, wiesz, że Twoje poglądy są dosć kontrowersyjne.

które? Te że trzeba chodzić na wybory i że nie trzeba głosowac na oszołomów??? Oooo to naprawdę wielkie kontrowersje :)))

PS. jak już odgadliście hasło to miałem nadzieję że Qubrick zostanie nickiem publicznym. Ale się co poniektórym jełopom za bardzo spodobała taka alternatywa. W sumie oznaczałaby ona złamanie zasady logowania na forum - wiecie, taki powrót do czasów kiedy się nie logowano.

jednak zreflektowałem się że przy rejestracji podaje się np. konto e-mail. A dlaczego niby mam udostępniac kazdemu chocby tę odrobine wysiłku włozonego w założenie konta???

Qubric jeszcze raz napisze:

1. Absolutnie nie przeszkadza mi Twoja obecnosć na forum.

2. Bardzo mi sie podoba, że w swoich ostatnich wpisach nie użyłeś epitetow, wulgaryzmów. itp.

To naprawdę lepiej trafia do ludzi. Co widać choćby po mnie:)

3. O poglądach proponuję nie rozmawiać, bo one są jak gusta. Można się tylko niepotrzebnie pokłucić.

Pogódź się, że nie chodzę na wybory, OK? Jeden wyborca mniej, OK?

Dead_Dog, w/Q naprawdę nikomu krzywdy nie zrobił, nikogo nie naciągnał na kasę itp, a czasami naprawde coś pożytecznego napisze. Tak jak i my wszyscy. Rozumiem, że budzi emocje...

Dead_Dog, 5 Kwi 2006, 23:09

>qubric - wernen - jest żałosnym skompromitowanym klonem który błaga o litość

>

>skompromitowanym klonom mówię - precz

Qubric to pikus!!! (ale zaraz oberwe ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

"Pozyczony" z innego watku, ale jakze trafnie podsumowujac ten watek obrazek:

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Public Enemy, 6 Kwi 2006, 13:16

Ja tylko ten obrazek "pozyczylem" z innego watku :) Ale chyba trafnie okresla to o co chodzi... :P

no widzę że wątek trafił na bocznicę.... chyba Lukar "usiłuje" coś robić. Dla mnie i tak jest PRZEGRANYM, i dalej twierdzę że NIE POTRAFI zarządzać forum

GORĄCE POZDROWIENIA LUKARZE, za późno się "wykazałeś" a zresztą i tak nie do końca jeśli chodzi o ten wątek :|

saczek_XTRM - bez przesady - wątek spełnił swoją rolę niech będzie na bocznicy i co niby Lukar ma zrobić - na pewno go to wszystko martwi.

dla mnie wszystko jest ok, była burza teraz znów będą same pogodne dni.

pozdrawiam wszystkich

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.