Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

>>Dead_Dog

no jak to co? Co takiego zrobił? Pokazał listę? Widzisz, nawet Twoje 2 nicki się na niej nie znalazły. Parę osób "dostało po dupie" bo na niej byli, część nie.... widać wniosków Lukar żadnych nie wyciągnął bo ten pierdolnik dalej jest i będzie bo jak widać ów WSZECHMOGĄCY nie wie najwyraźniej co z tym fantem zrobić... po prostu sobie nie radzi i tyle

a mi w sumie to najbardziej żal MC, bo tylko on raczył się przyznać do swoich poczyniań, ludzie Go objechali, zapomnieli o reszcie ...

FUCK!!

• Redaktorzy

saczek_XTRM: przestań pieprzyć i na mnie najeżdżać tylko daj sobie na wstrzymanie skoro nie wiesz co się u mnie dzieje, nie siedzę bezczynnie ani nie jestem maszyną

>>Lukar

spoko, ja to rozumiem, tylko zrób coś z tym, nie zostawiaj tak tego... inaczej nie było sensu podawać tej listy i robić "widowiska" i pośmiewiska

• Redaktorzy

a moze wlasnie cos robie? moze na to potrzeba czasu? do tej pory niech się wyszczekają ci co mają ochotę, może się zmęczą i przestaną

OK, pozostawiam wszystko Tobie. Wiem, że nie jest to łatwe i szybkie, ale część osób chętnie Ci w tym przecież pomoże, może doradzi. Przecież nie wszyscy są tylko ów audiofilami, ale też z zawodu informatykami. Na pewno pomogą

Wiem, że potrzebujesz czasu, bo nic samo nie przychodzi a i zmiana wymaga jakiegoś tam własnego wkładu...., więc będę czekał na te zmiany....NAMIĘTNIE

Pozdrawiam

No dobra skoro Pan Admin tu patrzy, no to ja mam pytanie... Ja za slawna "lole" dostalem bana (ale pamietliwy jestem no nie? :) a pan konstruktor kawowiec za wpisy z dwoch kont, podawanie sie za inna osobe, jazdy z dwoch kont na innych, nic, zero... dalej sobie wpisy robi :P Niefajnie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Dead_Dog,

"Skompromitowanego klona" możesz w dupę pocałować. A potem od niej usłyszać to samo co chciałes powiedzieć.

- ty kiepsko stuningowany Pitdogu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.