Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

Oubric> cosik ci znowu ciśnie( na poczatku chyba na pęcherz) no to trzeba pisać- masz przerost- myślisz że komus sie chce myśleć że ty to ty- nie jesteś znowu taki orginalny z twoimi przemyśleniami a właściwie jeden peczęk z tysięcy peczków. Daj sobie spokój, ja juz o tobie zapomniałem. Zapominasz tylko że to forum to nie jest forum nabzydoczonych wszystkowiedzących facetów ale dla ludzi którzy chcieliby cos sie dowiedzeć nie z wątku pobocznicy ale w interesujących ich tematach, albo nawet kupić coś a nie myślec że ten wybitny ekonomista i inteligent to ty bo jest tak skromny że musi sie schować. Napisz książke pod nickiem.

A tak przy okazji mam pod ręką tak ze trzy kompy na co dzień :)))

Trzy linie dostępu - z neostradą włącznie (mogę np. napisac dial-up :)

Osiedle z na oko tysiącem użytkowników tej samej sieci.

Dwie kawiarenki internetowe o 1 min. drogi pod dom.

I czesto luguję przez Proxy.

I właśnie teraz się zorientowałem... Biedni użytkownicy z których numerów korzystam. O w mordę - no to pięknie narobiłem.

Żebym chociaż coś na tym zarabiał jak planuje Dead_Dog ... W sumie, kasa rozgrzesza ze wszystkiego.

Qubric> sądzisz że znowu odkryłeś amerykę- to już wymyślili inni- ty teraz myśl jak przed tym się zabezpieczyć-jeszcze parę uwag i zrozumiesz o co chodzi. mułłek

Oj czepiacie sie, że 2 różne nicki z jednego kompa....

Pewnie jeden z nich nie ma internetu i przychodzi do kolegi popisać :) Tylko pory odwiedzin jakies późne.

muls, 3 Kwi 2006, 19:27

Gdybys się czegoś chciał dowiedzieć to nie czytałbyś tego forum. To jest forum do pogadani asobie o niczym. Proponuję przeczytaj regulamin np. audiomania (bardzo fajny regulamin) czy diyaudio - i porównaj go z lukarowym. Zobaczysz co tam moze uzytkownik i jak się musi zachowywać, i o czym moze pisać.

Wielokrotnie pisałem że nie jestem zwłaszcza ekonomistą i uwazam tę wiedzę za jedno wielkie krętactwo. Dotąd nie spotkałem tu normalnego ekonomisty praktyka - tylko fantastów oszustów, a najczęściej inzynierów udających ekonomistów. Zaś książki, które podobno miałbym pisać już dawno napisali inni znacznie bardziej znani ekonomiści. Wiedziałbyś którzy, gdybyś tyle nie chorował w czasie studiów - niekoniecznie ekonomicznych, jest wiele wydziałów dających zblizoną za to bardziej logiczną i spójną wiedzę na ten temat. Nawet na polibudzie mają wydział zarządzania dający podobną wiedzę.

heh jeszcze troche a ukarza sie ogloszenia "Operatywny z dziesiecioma dobrymi nickami zaopatrzonymi w pewne pochodzenie i osobne IP, czeka na zlecenia" :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

4kowal, 3 Kwi 2006, 19:43

No to mam z głowy. Nicki z jednego kompa sa na innej liście Lukara :)))

Nic tylko tłuc kasiorę. Chyba ze muls odgadnie login Qubricka i ban gotowy. Niewiem czy nie odgadł już bo zauwazyłem jakieś całkiem nie moje uprzejme wpisy w którejś pyskówce z Jozwą... A nie pamietam żebym był dla niego taki miły.

Qubric> a czy zastanowiło cię dlaczego ci administrator konto zablokował ? nie sądze- Tobie zablokować konto to jakieś nieporozumienie a nawet granda, ale przecież jesteś inteligenty i sobie radzisz- drugi nick inny computer itd- no i forum wygląda jak wyglada. To jest drugie naprowadzenie, o co tu chodzi. mułłek

Zobaczcie tylko do jakiego kretynstwa i paranoi doszlo !

Najwiekszy Wrog Publiczny, Mega Troll i Zakala tego forum, chce sie jak dziecko

podporzadkowac, bezwzglednie przestrzegac Swietego Regulaminu, uzywac tylko

Jednego, Jedynego nicka i dac na to wszystko Slowo Honoru !

Wszystko to w zamian za mozliwosc niewinnego pisania o tym co uwaza za wazne ! I co ? I NIC !

My nie dazwolim sztoby takije impjerjalisticzjeskije trole dielaly szto nibudz bolszje,

czjem my im dazwolim !!! Nawet o pogodzie nie budut pisac, swolocz prakliata !

Pewnie, lepiej niech maja 50 nickow i zakladaja 500 nowych watkow, ale nie beda NAM mowic

jak MY mamy to forum prowadzic !

To jest opcja Walki i uzycia wylacznie Sily jako argumentu, a nie porozumienia !

Byc moze na tym Forum funkcjonuja jakies wyjatkowe i grozne kanalie !

Ale jezeli do Wszystkich, bez subtelniejszych rozroznien Wladze tego Forum, beda w ten sposob

podchodzic, to wkrotce wszyscy beda tu poroznieni i nikt do nikogo nie bedzie mial zaufania !

A odpowiedzialnosc za taki stan rzeczy ponosza nie jakies wyimaginowane Mega - Trole,

ktore nalezy niszczyc, a ludzie ktorzy poprzez niewprowadzenie jasnych i rownych dla wszystkich

zasad - doprowadzili do takiego chaosu !

PRZESTRZEGAJMY REGULAMINU !!! Nie wolno uzywac ordynarnych wyrazow ? Uzyjesz - Wylatujesz !

Wszystkie mozliwe ordynarne slowa, odmieniane we wszystkich przypadkach Tutaj - Funkcjonuja !

Nie wolno pisac o polityce ? Ograniczenie do jednego watku ? Zaraz wrzuce nowy i zobaczycie -

Nic sie nie stanie !

Nie mowie ze takie ograniczenia sa wlasciwe, ale jezeli SA to nalezy je Egzekwowac !

A jezeki ktos NIE naruszyl regulaminu - Nie wolno go wg. wlasnego widzimisie - KARAC !

Moze sprobujmy zrobic na razie CHOC TYLE, a przekonamy sie czy problem sie nagle sam nie rozwiaze !

Pozdrawiam

muls, 3 Kwi 2006, 19:49

>Qubric> a czy zastanowiło cię dlaczego ci administrator konto zablokował ? Tobie

zablokować konto to jakieś nieporozumienie a nawet granda, <

Pleć pleciugo byle długo.

Po pierwsze, nigdy się nie użalałem nad blokowaniem mi konta - Lukar również to zauważył przy okazji dyskusji o atoposie (mógłby tylko te sekundy wywalić, albo dodac jakiś przelicznik dla ułatwienia :)))

Po drugie ostatnio zablokował mi konto i usunął wpisy w których zjebałem na funty Megakonstruktora McGyvera i jego piętaszka - Jaro4444. Nawiasem mówiąc zrobiłem to w odpowiedzi na jego atak po tym kiedy kolejny raz skrytykowałem ideę obu panów wciskania ludziom kitu z bazaru podczas gdy sami chwalą się na forum konstrukcjami na zupełnie innych, droższych głośnikach (o też nieznanych parametrach i zerowej dostępności na rynku) lecz tylko o tej samej nazwie, co ta plastikowa taniocha którą lansują.

Dociera to do ciebie, czy nadal widzisz tylko "złego Qubricka"? A lanserzy i chwalidupy wkręcający naiwnych klientów ci nie przeszkadzają???

A ja proponuję kolejną zabawę!

Odwrotną do proponowanej przez was!

Ile osób może pisać pod jednym nickiem?

Pozdrawiam Kurt Dupel i alfons w dodatku!

Qubric osiołku znów przekręcasz fakty tak, żeby dopasować je do swoich pokrętnych historii. Chcesz powtarzając oszczerstwo spowodowac by ludzie w nie uwierzyli? To coś jakbym na każdym kroku krzyczał "Qubric to pedofi". Po jakims czasie ktoś by uwierzył. Więc swoje nędzne socjotechniki wsadź sobie w buty.

Proponuje Ci raz na zawsze odczep się koleś albo pisz prawdę. Mnie Twoje potyczki z MgGyverem g... obchodzą. A ode mnie koleś to z dala ;)

Jaro4444 - może przyponę że pisałem w wątku o Heco HW 170 po czym wskoczyłes ze swoimi HW 160 czy jak im tam. Tylko że ja nadal pisałem o tym plastikowym smieciu.

I McGyver oraz ty skwapliwie to wykorzystaliście przekonując innych że się myle ze nie wiem o czym piszę bo to sa super - hiper głosniki! hahaha!

Powinienes wtedy wziąć ibuprom na te zatoki to by ci sie lepiej myslało ;)

A tak przy okazji. Jest gdzieś opcja zmiany hasła ??? Nie widzę !!! Cóż za niedopatrzenie admina :)))

Qubric ma pełne gacie - boi się że będzie musiał stanąć oko w oko z forumowiczami.

Jawne IP to będzie koniec Pana Q - no chyba że lubi jak ludzie na osiedlu wytykają go palcam.

Pracodawca też się napewno ucieszy jakiego ma wygadanego pracownika.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.