Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

Public Enemy - zauważ że dajesz się prowokować i mają radochę że odpowiadasz na zaczepki - robią to w nadziei że puszczą ci nerwy zostaniesz zbanowany - tylko nie mów że tego nie widzisz;), każdy twój tutaj wpis (najmniejszy nawet) to punkt dla przeciwnika.

pozdrawiam

ps. wiem że nieodzywać się prowokowany to prawdziwa sztuka

Dead_Dog, jeżeli chodzi o mnie, to lubię PE. Chodzi mi o co innego. Kolega przyjął taką a nie inna formę działalności na forum. Ja przyjąłem taką a nie inną formę rozmów z tego typu wpisami. No to rozmawiamy:)

Jak dla mnie nie kłopot.

Pozdrawiam

>lancaster

A Ty lancaster, to od Burta Lancastera, czy to taka zbitka : "sieci LAN" i "roller-caster" ? :)

Tak, czy inaczej powinienes sie pisac chyba przez duze Ly !? :)

"Papiez" to oczywiscie - prowokacja, jak rowniez : "karawka" w odpowiedzi Jazzowi ! :)

Bystrzaczek jestes ! Brawo ! :)

Pozdro

Bartek1, 4 Kwi 2006, 19:03

Sorry za lamerskie pytanie: odmierzasz każdy drut linijką pojedyńczo? Jeśli tak to skontaktu się ze mną. Myślę że jestem Ci w stanie pomóc :-)

Wcześniej napisałeś że robisz tylko jeden kpl na miesiąc, a cyny dalej za 350pln (na 2-3 mies). Zastanawiem się czy ten drut to nie zmyłka a podstawa konstrukcji to cyna. Dajmy już spokój, widać gołym okiem że to ściema. I jeszcze jedno: tylko winni sie tłumaczą (niezbyt umiejętnie zresztą). Twoje wyjaśnienia nie trzymają sie kupy i nie da sie już tego zmienić.

>lancaster

"Kobieta po przejściach spotyka mężczyznę po przejsciach...możesz rozwinąć?"

Naprawde chcialbym "rozwinac", ale nie mogie, musze sie "zwijac" (wychodze) :)

Moze inna raza !

Pa !

PS. Lancaster, jak Cie lubie, czytaj z moich pieknych ust : NIGDY NIE JESTEM URAZONY / OBRAZONY !

>Kurt Dupel

Wybaczam Ci to co powiedziales, bo jako 6-cio latek nie mozesz jeszcze wiedziec

co pewne slowa znacza ! :) Termin ktorego uzyles oznacza po prostu taka Pania,

podobna np. do Twojej Mamusi, ale o tym dowiesz sie we wlasciwym czasie ! :)

Pozdrawiam

>gallegro

nie, po prostu nie interesuja mnie dziecinne przepychanki słowne, mogłem nic nie pisac ale napisałem bo uważałem to za stosowne. To co robię to moja sprawa. Nigdy nikomu nie wciskałem tego co robię, nie napisałem słowa o tym na tym forum ani nawet sie na tym forum nie ogłaszałem nigdy z moimi kablami poza ostatnim ogłoszeniem o zakończeniu produkcji i sprzedaży ostatnich par. Wystawiałem tylko do informacji aukcje na allegro. Dużo o moich kablach się tu pisało więc troche osób je kupiło, skoro je kupiło to znaczy że im się spodobały bo poza tym że nigdy nikomu ich nie wciskałem (klienci zawsze trafiali sami, najczęsciej z polecenia kogoś kto juz używa) to zawsze kazdy mógł je zwrócic po długich odsłuchach jeśli stwierdził ze mu nie pasują. jeżeli by się nikomu nie spodobały to by ich nikt nie kupił. proste jak drut cardasa :) Masz prawo do swojej opini gallegro i jeśli uważasz ze to sciema to twoja sprawa i mnie to akurat mało interesuje, ani też dalsze wdawanie sie w słowne przepychanki z toba bo wole spożytkować ten czas na 100 innych sposobów. Ciekawe tylko czemu kończę produkcję skoro to ściema, zdzierstwo i czysty zysk? Miłego wieczoru :)

>Dead_Dog

Zapewniam Cie, ze mam co najmniej taka sama radoche jak Oni ! :))

Wszystko widze ! :)

A na umyslowy niedorozwoj przeciwnika i tak nie mam wplywu ! :)

Serdecznie Cie pozdrawiam :)

>gallegro

Powiem Ci tylko, że robienie kabelków to przesrana robota. Sam popełniłem kilka prostych i zajęło mi to dużo czasu i nigdy nie było tam więcej niż 64 żyły. To robota dla cierpliwych i dokładnych. Spróbuj wykonać z kilkudziesięciu żył metodą domową kabel o długości 0,5 metra z zachowaniem geometrii.

Jesteś elektronikiem, więc masz pewną wprawę, niestety ja również jestem elektronikiem i nie raz bawiłem się w zaplatanie żył, ale gdy przyszło mi wykonać kabelek głośnikowy o geometrii, którą sobie wymyśliłem, to pieprznąłem to po kilku godzinach zabawy.

Powodzenia

MG się przyznał to teraz i ja się przyznam ...

To Ja zabiłem Kennedy'ego : )

Kto następny ? tylko wtedy amnestia bedzie jak się jaja skończą.

Zrobił się (raczej powstał wspólnymi silami) wątek o wszystkim.

Nie istnieje taki regulamin, ani takie prawo, ani taki sposób, który zlikwidowałby wszelkie nadużycia. Można utrudnić krecią robotę, ale najtwardsi mieszacze i tak zostaną. Będzie im tylko sprawiało większą przyjemność ominięcie kolejnej przeszkody.

No i wychodzi inteligent z Atoposa, nie umie argumentowć to się za Mamusię bieże.

Ciesz się że nie stoisz przy mnie bo już byś na pogotowiu wylądował ze złamana mordą.

Martw się swoją h... złamany

Brak odpowiedzi to jest odpowiedż negatywna i koniec- bryndza. Zabierać zabawki i do innej piaskownicy albo jak to mówi stróż nocny mo........w kubeł albo w wiadro albo .....zawsze zapominam. mułłek

POLECAM wpis Pana Jazz:-)

"Osobiscie wolalbym 356 wpisow dotyczacych mozliwosci zakupu czegos faktycznie interesujacego, przedstawiajacego dobra wartosc za dana cene, obojetnie czy zrobione przez forumowicza, czy przez jego wujka. Przestancie tak paplac i zagladac sobie pod sukienki szukajac zusow. Niech jeden i drugi i trezci sprzedaje, ale niech nikogo nie oszukuje.

Nastepnie, skala sprzedazy jest tutaj znikoma. Jozwa prywatnie skomentowal akcje Lukar Kloc jako fajna reklame MD, na co mu odpowiedzialem, ze to nie ma zadnego znaczenia, poniewaz glowny segment rynkowy kupujacy urzadzenia md nie ma pojecia o istnieniu Lukara. To date, 3 (trzy osoby!!) z forum zakupily ode mnie tuner poprzez informacje znalezione na forum, lub od forumowicza. Czyli przecietnie jedna sztuka rocznie.

Wszystkim robiacym cokolwiek (DIY), sprzedajacym cokolwiek zwiazanego z audio, lub chcacym opisac szerzezj swoj produkt, osobiscie zapraszam na forum. Zachowajmy godnosc, solidarnosc i uczciwosc. Zazdrosc, zawisc, donosicielstwo, etc - sa cechami definiujacymi prostaka."

>>rekin

Masz absolutną racje. Jest to dla niektórych syzyfowa praca. Bardziej zdolni manualnie jakoś sobie z tym radzą. Nie chodziło mi jednak o szczegóły techniczne, tylko o formę uzasadnienia kosztów produkcji. "bartek1" użył naciąganych argumentów, które nie mogą być poważnie potraktowane.

>>bartek1

Dla klienta ważne są dwa elementy, cena i jakość. Nawet jeśli zrobisz super kable ze sznurowadeł to Twoja sprawa. Jeśli mimo wszystko chcesz uzasadnić cenę kosztami produkcji, to rób to uczciwie.

Z mojej strony to wszystko na ten temat.

Sytuacja jaką opiszę miała miejsce podczas zeszłorocznego rejsu mazurskiego w weekend majowy 2005. Ponieważ było to rozpoczęcie sezonu, wszyscy zeglarze poili sie piwskiem całą noc i szantowali. Następnego dnia rano spacerowałem po pomoście ze swoimi małymi pieskami (identyczne biało-czarne). Z jednej z łódek wychylił sie skacowany żeglarz i zaraz się schował. Po chwili znów wyjrzał i sie schował. Po trzecim razie nie wytrzymał i pyta mnie. Ja dobrze widzę, ale wczoraj duzo wypiłem i jeszcze widzę podwójnie. Na to mu odparłem, że widzi dobrze, po psy są dwa:):).

Tu na forum wątek załozony został w zakładce stereo. To i większość widzi podwójnie. Gdyby ów wątek przenieść do zakładki kino domowe, gdzie jest więcej głośników, to co poniektórzy widzieli by wielokanałowo:):)

I najciekawsze w tym wszystkim jest, że najwięcej ryczą te krowy, co nie dają mleka.

Pozdr. wszystkich oczekujących na pełną prawdziwą wiosnę

Zydelek- ojciec i syn Zmora :):)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.