Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, nie nie nie.... pomysl o ludziach za NAT'ami... oni kozystaja z jednego IP, a co do Qubrica, imho np. ja sie przyzwyczailem... mnie tam qubric nie przeszkadza, gorzej z ludzmi wykorzystujacymi takie cos w swoich interesach...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, ja też się do niego przyzwyczailem, chodzi mi o to, że na wizerunek forum rzutują w tej chwili zarówno naciągactwo jak i bluzgi kolegi Q/w. Przyznaję, że te pierwsze znacznie bardziej.

Sam widzisz, że do wpisów w jego stylu musieliśmy się przyzwyczajać. Warto fundować coś takiego nowym forumowiczom?

Uważam, że nie.

Pozdrawiam

Żeby było jasne. Ostatecznie przekonałem sie z kim mam do czynienia po tym jak okazał sie mieć 2 nicki, wcześniej walczac o "sprawiedliwość" i "jawność" u Lukara.

Nicków mam więcej niż dwa. Jawnosc i sprawiedliwość u Lukara mnie guzik obchodzi. To nie moja działka. Po prostu daliście się osmieszyć, bojownicy o jednonickowość, którzy przy byle okazji pierwsi sie rzucili by bezkarnie wpisywać bluzgi pod cudzym nickiem. Ale oczywiście gepy pełne chęci uczciwej dyskusji.

I Lancaster pod flaga z ta swoja duracką ideologią niegłosowania bo nie ma na kogo - bidulek, on taki bez skazy że wszyscy przy nim bledną, abo głupi albo złodzieje. Tylko jak Lancaster wystartuje w wyborach to będzie miał dopiero na kogo zagłosować.

Piotrek608, 5 Kwi 2006, 12:38

>Lukar chłopie kochany wywal toto truchło na bocznicę...

Tez jestem za wywaleniem na bocznice, ale nie za skasowaniem!

Piotrek608, wiem, ze cos tam klecisz czasem, jak sie zapatrujesz na ludzi atakujacych swoich konkurentow w handlu, uzywajac innych nickow do tego?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

No chyba nie jest to w porzadku sam zalogowałem sie na tym forum i od poczatku uzywam nicka Piotrek608..Piotrek bo tak mam na imię a 608..bo to poczatek mojego numeru na komórkę...wydaje mi sie ze zamiast 10 roznych nicków lepiej na swoje dobre imie na forum pracowac w pocie czoła...ale co zrobic jezeli robota nie idzie a stukanie na klawiaturze jako 10 roznych osób jest takie łatwe:)

wernen, idioto i ślepy kretynie(przepraszam jeżeli się powtarzam:)), mam dla Ciebie złą wiadomość. Nie wystartuję we wyborach. Musiałbym jechać z nimi jak z gównem, albo nie przymierzajac Tobą w tej chwili. To jest mało medialne, Durczok by się nie odnalazł:))

OIczywiście powyższy wpis można sformułować inaczej, tyle, że wrenen nie rozumie takich subtelności;)

Marduk, nie wiem czy to czytasz, bo groziles mi ignorem za to, ze chce wyjasnic czy jeden producent jako zwykly user forum probowal dokopac drugiemu producentowi i pisal jeszcze inne ciekawe rzeczy... no ale co takiego wypisywal zwyklybanan? ze sie przyczepil do Ciebie i posmial sie z Twojego wzmacniacza? No imho zle zrobil.... ale to pierdoly sa...

Mysle ze najlepiej bedzie jak nie bedza sie tworzyły posty tego typu bo rzeczywiscie ktoregos dnia Lukar sie wkurzy i zblokuje to forum to jedno a drugie najlepsza jest wolnosc mimo wszystko wiadomo tak obserwuje tu pewne tematy ..poszumia sobie poszumia i spadaja na bocznice i to własnie jest jeden z takich postów

no chyba, ze zwyklybanan jest tak naprawde producentem lampiakow, konkurencja Marduka... No to juz inna sprawa...

Piotrek608, 5 Kwi 2006, 12:55

>Mysle ze najlepiej bedzie jak nie bedza sie tworzyły posty tego typu bo rzeczywiscie ktoregos dnia

>Lukar sie wkurzy i zblokuje to forum

Nie zablokuje, a nawet jesli, rynek nie lubi pustki :)

>najlepsza jest wolnosc mimo wszystko wiadomo

>tak obserwuje tu pewne tematy ..poszumia sobie poszumia i spadaja na bocznice i to własnie jest

>jeden z takich postów

Oczywiscie ze najlepsza jest wolnosc! Ale wolnosc nie oznacza, ze ktos moze byc nieuczciwy...

"Wyprawa na Mega Trolla - czyli meka w osmiu konwulsjach"

Konwulsja pierwsza : Ladowanie

"Tak, to Forum Lukara"- brzmial okrzyk Brzdakara

Gdy na lad, mimo wsciekle opory

Ekspediowal kamratow nad powierzchnia grzywara

Uwiklawszy im palec w kedziory.

Tak - to Forum Lukara ! Slowa te drogie dzieci

Potraktujcie jako zachete !

Tak to Forum Lukara ! Oto rzeklem raz trzeci :

A co trzykroc rzeczone to Swiete !

c.d.n.

Charles Lutwidge Dodgson

(ukrywajacy sie pod wieloma nick-ami,

najbardziej znany to : Lewis Carroll !)

widzę, że piszesz foxbat, więc odignorowałem Cie i przeczytałem

poczytaj sobie moje posty, nie należę do żadnej sekty wsparcia dystrybucyjnego,

chwale jak coś dobrze zagra, nie ma w tym drugiego dna, reszta mnie interesuje mam swój system

kolumny DIY nie od McG, Piotrka608 miałem wzmaka,

też go chwaliłem bo bdb grał i dalej pochwale

nie jestem producentem lamp!:-) moja lampa nie jest produktem komercyjnym,

można sobie ją samemu złozyć, schemat jest ogólnie dostępny,bo człowiek, od którego ją odkupiłem

należy do tych, którzy się bawią dla siebie

forum schodzi na psy to też cały czas mówie

wernen, mam takie małe pytanie: skoro już wyszedłeś na małego sldowskiego kłamczuszka mógłbyś przestac pisać na czas aż wszyscy zapomnimy, że bredzisz?:)))

ciekawe czy lansraster dostanie bana od Lukara. Ma przeciez tylko jednego nicka. Jest jednonickowym debilem który lubi pisac pod cudzymi nickami kiedy się tylko domysli jakie jest do nich hasło.

Marduk, nigdy nie twierdzilem, ze nalezysz do jakiegokolwiek wsparcia :) Napisalem, zebys pozdrowil, bo widzialem po watku, ze byles/bywasz u McGyvera, tylko tyle... Nie twierdze, ze jestes producentem :) Bo tego nie wiem :) Wiec nie moge tak twierdzic... Co do grafton/McGyver to ni cholery akurat po Mac'u takiego czegos bym sie nie spodziewal i strasznie mnie to wpienilo, jeszcze raz podkreslam jesli to prawda, a pare faktow wskazuje, ze to jednak prawda... choc 100% pewnosci miec pewnie nigdy nie bede...

Bardzo bym sie zdziwił, gdybym dostal bana od Lukara za to, że rozmawiam z megaidiotą w ten sposób w jaki on rozmawia z innymi. I na dodatewk robię sobie z tego jaja, co chyba widzą wszyscy poza spienionym ślepym wernenem:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.