Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

PE

Rozumiem zimny styczeń i luty ale już jest wiosna !

Ciepło. Kwiatki, ptaszki i takie tam. Przyroda się budzi.

Wyjdź Public na łono przyrody. Umów się może z Małgosią w jakieś dobrej knajpie. Zainteresuj rozmową. Może coś z tego będzie.

Czy to nie lepsze niż czatowanie przed ekranem na kolejny wpis ? Czy chodzi o status najbardziej "płodnego" forumowicza ?

P.S.

Tylko nie gadaj przy Małgosi tyle ile piszesz na forum (60 dni 360 wpisów !) i nie pokazuj rysunków Mleczki bo wyjdzie znudzona.

... i naucz się proszę robić dobre zdjęcia bo te ze spotkania z Lukarem są technicznie do d..py. To nie jest tylko kwestia ustawień aparatu. Do bani jest nawet kadrowanie. Serio.

>Gustaw

Dziekuje Ci, ze sie o mnie troszczysz Gustawie ! :)

Niemal codziennie jezdze z Malgosia do Powsina na ok. 12 km. spacer !

Malgosie znam juz dosc dlugo, wie o mnie prawie wszystko i nie musze jej secjalnie soba interesowac !

Juz jest zainteresowana ! :)

Widziala juz Mleczke i zasmiewa sie do lez !

Co do niedostatkow fotografii z Imprezy, to przeczytaj raz jeszcze ten watek

ze 2-3 razy w okolicach zdjec, a napewno nawet ty - ZROZUMIESZ ! :)

Pozdrawiam

>Lukar

Lukar, to nie ja ! Slowo ! Jak Twoja Babcie kocham ! :)

To ten Troll - Mleczko ! Musial odgadnac moj log-in !

Zaprogramuj mozliwosc zmiany hasla ! :)

Pozdrawiam

Zbiór, przepełnionych mistycyzmem prac, był zapewne ostatnią, zapamiętaną

przez Starego at-oposa rzeczą, przed wygnaniem z Syriusza :-)

Motywem przewodnim łączącym wszystkie te wizjonerskie prace, jest przeznaczenie, dotknięcie losu, które spada na bohatera (at-oposa), jako olśnienie czy też odkrycie siebie samego.

Misja zakończona :-)

Pozdrawiam

Marcin (g), 7 Kwi 2006, 11:04

>Walery:

>

>Pomysł z nickami powiązanymi (po IP, zapewne) jest raczej kiepski. Dużo ludzi (ja m.in.) łączy się z

>siecią za pośrednictwem wszelkiej maści modemów wdzwanianych (czy to analogowych, ISDN czy ADSL), i

>IP-ki dostają dynamicznie -> jest więc całkiem możliwe, że kilka zupełnie nie związanych z sobą osób....

Kurde zabijcie mię ale informatyk ze mnie żaden - Lukar umieścił listę osób piszących z tego samego kompa a nie IP, które wiemże mogą być przydzielane dynamicznie.

Serio PE dostał ban?

Skąd wy to wiecie? To gdzieś widać czy tylko wnioskujecie po tym że nagle zamilkł?

Jeśli rzeczywiście dostał ban to chyba trochę przesada. Fobia jakaś się zaczyna?

"Na tym forum nie piszemy o:

polityce

religii

filozofii

i innych tego typu tematach kompletnie nie związanych z audio

- od tego są inne miejsca w sieci."

Wobec powyższego wątek, który zamierzałem zalożyć, czyli "Chamopole", w którym chciało mi się ponaigrywać z , grożącego nam w najbliższym czasie, wicepremiera w gumiakach od Versace, jest: nieregulaminowy/nielegalny/niepożądany/niemiły/polityczny/niepolityczny/kompletnie nie związany z audio

*niepotrzebne proszę skreślić...

ps. innych miejsc w sieci nie odwiedzam

ps ps. czy BOCZNICA jest odpowiednim miejscem do hodowania takich zboczonych wątków?

zainteresowany jotesz

muzyka łagodzi obyczaje

ciekawe doświadczenie - stałem się gościem!!!

Wygląda na to, że samabrona dała mi bana (to chyba oznacza likwidację szanownego forumowicza, który staje się jakimś gościem?)

z ostatnim (?) pozdrowieniem

gość jotesz

muzyka łagodzi obyczaje

>jotesz - to delikatne zakłócenie tego matrixa, po prostu przez chwilę stałeś się jednym w niezliczych klonów tego forum. Tylko w twoim przypadku jest to bliźniak chwilowy, oficjalny i nieszkodliwy - ot taki efekt uboczny spowodowany skalą zjawiska.

teraz piszę z domu - ale niekiedy ze św. - tak oto zawirowanie mechanizmów forum spowodowało chwilową dekonspirację, zresztą niegroźną - nigdy nie ukrywałem wrocławskości ani innych drobiazgów, choć "o mnie" się zmniejsza, skraca - widocznie z wiekiem mam coraz mniej do pochwalenia w sobie...

Na tym forum cenie sobie te skromne wizytówki, które każdy może traktować jak chce i pisać dowolne fantazje. Mimo wszystko coś z nich odczytuję, nawet jeśli autor nie chce nic powiedzieć!

pozdrowienia dla Łodzi

od jotesza and his Living_Cat_Named_Elvis

muzyka łagodzi obyczaje

jotesz

u mnie było to samo (logowanie jako GOŚĆ) w momencie jak byłem niezalogowany na forum i chciałem napisać posta

automat przełączył mnie do logowania, ale po zalogowaniu takie kwiatki :-)

a swoją drogą mam uwagę techniczną do forum z zakładką "WYBRANE", proszę aby była możliwość bez logowania kliknięcia na "WYBRANE" default'owo proponuje umieszczenie tam tematów z wszystkich zakładkek.

Bez tego po zalogowaniu nie można wybrać zakładki "WYBRANE" bo pojawia się dopiero po odświeżeniu ekranu.

Lukar - bądź człowiekiem - pozwól założyć Chamopole!

Byłoby takie chamskie, polne i polskie... Jest w nim i Opole i mop i nawet ole! Jest możliwość wypowiadania się na tematy polsko-niemieckie (Opole), czystości wszelakiej (mop) i polsko-iberyjskie (ole i amo pole, czyli kocham polaka/polkę...)

No i mógłbym wyrazić rozpierające mnie uczucia, wywołane czekającym nas niedługo surrealistycznym faktem posiadania wicepremiera z dwoma wyrokami i dwoma gumiakami od versace!

Lukar - wysłuchaj świąteczną prośbę...

Bądź wielkanocnym zajączkiem!!!

Pozdrowienia

muzyka łagodzi obyczaje

Odchodzac od dyskusji wyzej.

Dla mnie podstawowa sprawa to AVATARY !!!!! 21 wiek wszedzie na forum jest taka mozliwosc a tutaj nie ma! Najwieksze opiniotworcze forum audio i nie ma avatarow?! Moze to glupie i wogole ale przy tej ilosci uzytkownikow i nickow czasami ciezko sie polapac kto jest kim!

LUKAR ! Wez sie za to ! Poswiec godzinke dwie i zrob taka mozliwosc! Oczywscie linki zewnetrzne, zadnych obrazkow na servie u ciebie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.