Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Foxbat

Nie wiem co piszesz bo dalem ci ignora. Pamietaj, polemika ze mna nie ma sensu, szczegolnie w twoim przypadku bo i tak nic nie widze co piszesz. Wiec mozesz mi wrzucac ile wlezie jak masz duzo czasu;)

Mlody2, niewazne :) Widze, ze jestes jak McGyver... Tez mam u niego ignora... Parafrazujac dowcipy o Chucku, McGyver nie czyta moich wpisow, on wie! :D Ciekawe co? :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Szkoda ze z boku widac twoje wpisy i ignor nie dziala:( Ja po prostu ciebie nie rozumiem. Bawisz sie tym ze spamujesz forum bzdurami i irutujacymi docinkami. Ok mozna tez tak spedzac wolny czas to twoj wybor. Ja po prostu nie widze w tym nic zabawnego i mnie to nie interesuje. Jak zaczniesz pisac cos na temat audio to daj znac! Chetnie poczytam twoje posty o brzmieniu zestawow glosnikowych, nawet chetnie ciebie poznam osobiscie, ale na gruncie sluchania muzyki a nie dowalania sobie na wzajem! Rozumiesz o co mi chodzi?

mlody2, nie spamuje, wpisujesz swoje zdanie w tym temacie i kazdy taki wpis podlega polemice. Ja rozebralem twoj wpis na czesci i skomentowale, ironicznie nie powiem, ale szczerze, gdyz twoje rozwazania bylych chybione. Nosisz sie tu z aureola "superadmina" , sieciowego bywalca :) A malo widziales, posiedz na sieci JESZCZE conajmniej 10 lat wtedy pogadamy...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Uwierz mi ze duzo widzialem. Skad mozesz wiedziec, przeciez mnie nie znasz! Nie obnosze sie z zadna aureola. Po prostu znam sie na rzeczy. Powiem ze bardziej na administrowaniu niz programowaniu i zajmowaniu sie np forum ale chyba moge miec swoje zdanie. Internet mam od 95/96 roku a pierwszy server postawilem w 97 roku. Od jakiegos czasu moje priorytety sie zmienily i obecnie cala ta branza malo mnie interesuje. Nawet pracowalem jakis czas w pewnej duzej znanej firmie.

Moj pierwszy komputer dostalem w 88 albo 89. Nie jestem zadnym guru ani nie mam aureoli, wiele jeszcze pewnie moglbym sie nauczyc ale tez wiele wiem i widzialem i naprawde rozbawiaja mnie decyzje lukara.

mlody2, milo wymienic zdanie :) Ja siedze troszke dluzej i glebiej w tym biznesie... miejmy nadzieje, ze admin sobie z poradzi :) pozdrawiam

"# Na tym forum nie piszemy o:

* polityce

* religii

* filozofii

* i innych tego typu tematach kompletnie nie związanych z audio

- od tego są inne miejsca w sieci.

# W razie nieprzestrzegania regulaminu Twoje konto zostanie zablokowane na pewien czas - zależy on od widzimisie admina i nie podlega dyskusji."

Moderatorzy nie dają sobie z tym rady! :-))

jar1, 14 Sie 2006, 11:37

>"# Na tym forum nie piszemy o:

>

> * polityce

> * religii

> * filozofii

> * i innych tego typu tematach kompletnie nie związanych z audio

czyli jak to w końcu jest?

* polityka

* religia

* filozofia to tematy nie związane z audio. Podobnie jest z innymi wątkami na bocznicy. A już w ogóle szczerze mówiąc to może znajdzie się 1 temat związany z audio ;))

SEX np to nie jest "i innych tego typu tematach.." więc można śmiało pisać LOL

a tak w ogóle to cholera jeszcze jakiś moderator tu zagląda? Po coś chyba został stworzony ten temat ... chciałbym aby wreszcie się ktoś odniósł do mojego wpisu z 12 Sie 2006, 21:32. Straszny tutaj bajzel, nikt nic nie wie i w ogóle..

Bo się pomyliło ludziom moderowanie z cenzurowaniem. Bycie cenzorem jest bardziej 'podbudowujące' własne mniemanie o sobie niż moderowanie, które to sprowadza sięgłównie do M(PO)!!

Punkt 13-ty Regulaminu, jest tak GROTESKOWY, GLUPI, NIEREALISTYCZNY i MARTWY,

ze DZIWIE sie, ze do tej pory zaden z moderatorow nie wystapil do Lukara o jego USUNIECIE,

jako - KOMPROMITUJACY i ujawniajacy KOMPLETNA INDOLENCJE - zarzadzajacych tym forum !

>a co masz do cyklistow??

Jeszcze nic, ale jakbym był 'we władzy' to już bym się zastanawiał....trzeba przecież wskazywać 'poddanym' inne środowiska do upustu z niezadowolenia.

Zgadzam się z aTomem - panowie moderatorzy zbyt drastycznie potraktowali wątek nr 27473; powinien on najwyżej zostać zablokowany, by nie było możliwości dodawania wpisów, ale powinien on "wisieć" na forum.

"Znikanie wątków" nie ma nic wspólnego z moderacją i nie jest dobrym rozwiązaniem, gdyż tylko fałszuje rzeczywistość i powoduje niedopowiedzenia... A w biznesie to poważna sprawa, prawda?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Oczywiście cytat zaToma się nie pojawił, nie wiem, dlaczego...

Chodziło mi o ten wpis:

"12 Sie 2006, 14:15

sorry, ale ja jeszcze o "aferze" z S. (choc wlasciwie nie tylko)

-> Szanowni Moderatorzy (czy jak Was trza tytułować?;) pal55 i inżynier

OK, uzasadnienie przeczytałem. Powiedzmy, że uwierzyłem, że nie było zadych 'naciskow' ;) Tylko teraz popatrzcie jakie sa efekty takiego moderowania (i niech to będzie przyklad będący głosem przeciw moderowaniu w ogole). Zniknął wątek, ktory ewidentnie był skazą na wizerunku szefa ARMSu (sam sobie na nia zapracowal).

Oczywiscie taka skaze mozna w pewnym stopniu zmyć - przyznaniem sie do 'potknięcia' i zwykłym przepraszam, ale niektorzy z jakichś względów (zostawmy juz moze z jakich;) nie przyswoili sobie takich form zachowania.

Usuwajac wątek z jakichkolwiek przyczyn poszliscie więc panu S. bardzo na rekę. Ale nie to mnie boli najbardziej (bo w rzeczy samej - to akurat nie boli mnie wcale;). Zobaczcie, ze na forum HFM wciaz widnieją jego wpisy o strasznym gnoju i syfie, jaki to mu zgotolwali lukarowcy, a temat "specyfiki" audiostereo co i rusz powraca. Ostaly sie nam więc jeno te 'relacje', czy moze raczej 'rewelacje' Stryjeckiego świadczące o... no dobra, stop, przeciez to widać. Yyy, zaraz zaraz, widac? A fige! Nic nie widac, bo usuneliscie wątek, więc teraz oficjalna (bo jedyna) 'prawda' to 'prawda' wg S.

Wiecie juz co mnie boli? Moderacja, oprocz innych swoich wad, powoduje bolesny BRAK PRZEJRZYSTOśCI !

pozdrawiam (...)"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

JA tam sie zgadzam całkowicie z Piotrem Ryką - i jeśli ktoś lubi wycinać i cenzurować czyjeś wpisy, może niech rownież weźmie łopatkę i posprząta te pieskie kupy z chodników!!

mlody2, 13 Sie 2006, 23:00

>(Foxbat) Bawisz sie tym ze spamujesz forum bzdurami i irutujacymi docinkami. <

Zamiast niedopasowanego do rzeczywistości słowa o zabarwieniu pejoratywnym lepiej jest zastosować takie bardziej pasujace. Ten spam to wyciągnałeś sobie z rękawa chyba :)))

Twoim zdaniem to są jego "bzdurne docinki".

A moim, Foxbat tylko dokonuje dowcipnego spuentowania pewnych strumieni logicznych w tematach...

jar1, 15 Sie 2006, 00:51

powinni najpierw wywiesić sobie hasło Clintona - "Po pierwsze, edycja wpisów - głupku!".

A pózniej się moga już wymodr... - wymoderować nawzajem jak chcą :)))

jacch, 15 Sie 2006, 11:35

>..strumieni logicznych...

>To pod wpływam AL-a :)

Chyba Alfa :)))

Chciałem napisac "wątków" w tematach - ale temat też jest "wątkiem", a puenta go nie kończy.

Zabrakło słowa - po prostu - znasz jakieś dobre??? ;)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.